Trápící se Troyes hledá trenéra, u týmu skončil Furlan

03.12.2015, 12:32
Aktuality
K očekávanému kroku dnes dopoledne sáhlo vedení Troyes. Francouzský klub se v letošní sezoně trápí a míří za sestupem z Ligue 1, kde ho již nebude zachraňovat trenér Jean-Marc Furlan...

"Jean-Marc Furlan a prezident Daniel Masoni se dnes ráno dohodli na ukončení spolupráce. Toto vzájemné rozhodnutí nezmění nic na vynikajícím vztahu mezi oběma muži," stojí v prohlášení na internetových stránkách klubu.

Letošní bilance Troyes je v tuto chvíli zoufalá a klub stále čeká na první výhru. V šestnácti zápasech dal jenom osm branek, posbíral pouhých pět bodů a na pozice zaručující záchranu v Ligue 1 ztrácí již dvanáct bodů. Poslední kapkou se stal včerejší domácí duel s Toulouse (0:3).

Furlan v Troyes pracoval již v letech 2004 - 2007 a v roce 2010 se kormidla ujal znovu. V průběhu druhého období s týmem hned dvakrát postoupil mezi francouzskou elitu.

Autor: Tomáš Pavlík / estac.fr

Komentáře (3)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Nemám zájem ...

Reagovat
Han střelil první

Nevím, no.. Na papíře ten tým nepůsobí zase tak špatně.

Reagovat
Pyroman

Logický krok, ale asi měl přijít dřív. Kvalita kádru v Troyes sice není bůhvíjaká, ale nový impulz byl už několik kol zoufale potřeba.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele