Trenér Sánchez vydržel v Olympiakosu jenom měsíc a půl

10.08.2016, 10:12
Aktuality
Hodně krátké bylo působení Víctora Sáncheze u kormidla Olympiakosu Pireus. Španělský kouč se řeckého celku ujal před letošní sezonou a neuspěl s ním v předkole Ligy mistrů, odpověď vedení v podobě propuštění na sebe pak nenechala dlouho čekat...

Olympiakos po loňské sezoně opustil Marco Silva a Sánchez byl do funkce jmenován 23. června. Týmu se pod jeho vedením nevedlo již v přípravě a vše vyvrcholilo ve třetím předkole Ligy mistrů, v němž byl nad síly jinak tradičního účastníka milionářské soutěže izraelský Hapoel Beer-Sheva.

Řecká média začala rychle spekulovat o odvolání a k tomu Olympiakos sáhl včera. Sánchez tak přišel o druhou práci v průběhu několika měsíců, po loňské sezoně se s ním totiž rozloučilo Deportiva La Coruňa, přestože obě strany ještě v lednu podepsaly nový kontrakt.

"Olympiakos oznamuje ukončení spolupráce s trenérem Víctorem Sánchezem. Klub mu děkuje a přeje hodně úspěchů do budoucnosti," stojí v prohlášení řeckého mistra.

Některá média již před několika dny přišla s informacemi o tom, že by Sáncheze mohl nahradit Paulo Bento. Bývalý trenér portugalské reprezentace je aktuálně bez práce, před dvěma týdny totiž skončil v brazilském Cruzeiru.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Olympiakos

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
pawelFCB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele