Olympiakos Pireus musel vyměnit kouče, Silvu střídá Sánchez

23.06.2016, 20:24
Aktuality
Olympiakos Pireus musel překvapivě sáhnout ke změně trenéra. Ve své funkci se rozhodl skončit Marco Silva, jehož nahradil naposledy kouč Deportiva La Coruňa Víctor Sánchez...

38letý Silva přišel do řeckého celku před rokem a dovedl ho k rekordnímu 43. titulu, když se svými hráči ztratil jenom pět bodů za jednu prohru a jednu remízu. Na svou pozici ovšem dnes překvapivě rezignoval, a to z osobních důvodů.

"Olympiakos svým fanouškům oznamuje, že trenér Marco Silva z osobních důvodů rezignoval. Jeho rezignace byla přijata," oznámil řecký šampion.

"Vedle toho bychom chtěli oznámit, že byla dosažena dohoda s Víctorem Sánchezem" sdělilo dále vedení Olympiakosu.

40letý Sánchez se vrací do známého prostředí, v Olympiakosu totiž pracoval již v sezoně 2013/2014 jako asistent tehdejšího kormidelníka Míchela. V uplynulé sezoně pracoval v La Coruni, po podzimu s tamním Deportivem atakoval pozice zaručující evropské poháry a koncem ledna dostal novou smlouvu, kvůli špatným výkonům a výsledkům ze druhé poloviny sezony ale nakonec byl propuštěn.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
pawelFCB

Olympiakos špína řeckého fotbalu

Reagovat
Elliasson

Bohužel jo. Chtěl bych aby vyhrávali jiným způsobem než podplácením rozhodčích a těžkopádností v Evropě.

Reagovat
Kiko12

co ten hráč jak ho unesli kdesi v Mexiku.. už ho našli?

Reagovat
Tigerinho
Reagovat
FC Porto FC

A když měl jít k nám před měsícem tak byl těžce nedostupný

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by k vám šel

Reagovat
smazaný uživatel

Olympiakos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele