Trenér Portugalců neměl strach, že by Ronaldo mohl být vyloučen

26.06.2018, 15:26
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
C-M@ster

Klidně se mohlo další 4 minuty hrát... Možná i mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý súdny a nezaujatý človek vidí, že to bolo maximálne na žltú kartu. Aj to prísnu.

Reagovat
C-M@ster

Podle pravidel nesmíš jen tak mimo hru záměrně trefit protihráče do obličeje, jinak následuje červená.

Mimo hru: ✓

Rukou do obličeje: ✓

Červená karta: ✕

Nehodnotím, jestli je to tak správně, nebo špatně, za sebe bych dával karty i zpětně za Pepeho divadelní představení, aby hráči nesimulovali a klidně tomu Iráncovi taky... prostě dokud to hráč ustojí, měl by hrát dál...

Nicméně pravidla jsou pravidla a za zákroky jako Ronaldův se obvykle redka dává...

Reagovat
smazaný uživatel

Za zákroky jako Ronaldův se obvykle nedává redka.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi kopyto..nebylo to loktem, ale paží a nebyl úder do obličeje. Ano, mohl si odpustit ten úder, ale viděl jsi jak na něj soupeř padal bokem, jak ho vyhledával, aby do něj jakoby po faulu spadl? Měli oba dostat žlutou... to by bylo fér

Reagovat
C-M@ster

Brada není obličej?

Reagovat
smazaný uživatel

pusť si to..i jinde to posuzují, že to nebyl úder do obličeje...a co bránění ve hře...to neposuzuješ? Nebo ti vadí jen nagelovaný co dřel a něco dokázal? buď prosím objektivní a mysli si, že to nebyl CR7

Reagovat
C-M@ster

Hmmm hmmmm, to je dilema, mám "být objektivní" a věřit "jinde to posuzují, že to nebyl úder do obličeje", nebo mým očím, co vidí, jak se ta čelist hne po nárazu...

https://gfycat.com/GrimyTemptingAttwatersprairiechicken

Reagovat
smazaný uživatel

možná tam přičetli to bránění vehře

Reagovat
smazaný uživatel

O bránění ve hře nejde. To sledujete fotbal prvně? Ano může tam být faul z druhé strany, ale jakmile přijde úmyslný úder loktem, tak je prostě červená. Na oplácení, hrubost z frustrace, nesportovní chování jsou sudí obzvlášť citliví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se vás tu sešlo několik soudných a nezaujatých lidí. A všichni fandíte shodou okolností Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
mistr129

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

Když Roberto udeřil Marcela do ramene, tak jste to tady obhajovali. Tohle je mnohem horší.

Reagovat
smazaný uživatel

První použití videa: Penalta na Ronalda - oprávněně si myslel, že to přisimuloval tudíž by se o faul nejednalo.. avšak po shlédnutí videa nešikovný faul od Iránce a jasná penalta, ikdyž nic zákeřného.

Druhé použití videa: Loket od Ronalda - úmysl podle mého ani omylem, snažil se před něho dostat. Takových soubojů je milion. Na to s jakou intezitou jestli vůbec nějaká byla se Iránec skácel velmi ochotně. Navíc očividně bránil svým tělem v pohybu Ronalda. Za mě červená ani omylem. Žlutá diskutabilní. Udělal to Ronaldo tak je z toho zase světová válka. Jak hloupé. Udělat to Mohamed Abdul z Etiopie tak o tom není ani článek.

Třetí použití videa: Z prvního momentu absolutně nejednoznačná ruka, ani po x zpomalených záběrech nešlo rozeznat jestli to ruka byla či ne. Až na vrchní záběr kde se příkláním, že nejspíš byla. Tudíž správně nařízená penalta. Díky videu.

Nerozumím tomu, že hráči po rozhodnutí rozhodčího na základě videa, kde si to může ověřit, tak diskutují ještě víc než předtím. Příkladem jsou Iránci po penaltě na Ronalda a Hakimi po uznaným gólu Aspase. Nechápu. Je to jako hádat se že banán je opravdu žlutej a jahody červený. Za mě video včera splnilo účel a s komentáři Královce ve studiu se dá pouze souhlasit, ikdyž ho moc nemusím. Ještě používat video při simulování či při nesportovní hře a dávat za to karty a bude to super.

Reagovat
Acrocephalus

Souhlas, Královec to navíc jasně řekl: hlavní rozhodčí má stále hlavní slovo a videorozhodčí mu mohou dát jen podnět k tomu, aby spornou situaci přezkoumal. Nenavrhnou "hele, tohle by mělo být za červenou" nebo "tohle vypadá na penaltu", to záleží na posouzení hlavního rozhodčího. A tak to považuju za správné.

Nenapadá mě jediný logicky důvod, proč by video nemělo být.

Reagovat
cink

To mi vážně chceš tvrdit že to byla penalta? Na BBC v pozapasovem studiu všichni - Lineker, Zabalená, Henry, Ferdinand tvrdili že ten rozhodčí je blázen a z jsou zvědavý jestli si ještě zapíská.p

Reagovat
janinho

niektori to v emociach kompletne nezvladaju...

najlepsi bol japonsky brankar v zapase proti Kolumbii ked pustil lacny gol z priameho kopu a aj ked rozhodcovi zapipalo na hodinkach ze lopta presla ciarou tak chlapec ho este skusal presviedcat ze sa goal line techn. myli pritom volnym okom to bolo tiez pomerne jasne vidiet.

ja som tiez s videom spokojny... aj keby spravne vyhodnotili len 3/4 situacii, stale to bude lepsie nez urobit krivdu v dolezitom zapase. rozhodcovia to maju uz prilis tazke a toto urcite nie je na skodu. a k argumentu ako to zdrzuje hru... valanie sa po zemi a kadejake zakopavanie lopt zdrzuje ovela viac. pritom by to bolo lahucke prijat pravidlo, ze po odpiskani hrac musi loptu polozit na travnik, inak berie ZK.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, když už žlutá, tak oboum, nevím, že někdo vůbec uvažuje o červené..asi ti zavistivci, co mu říkají nagelovaný...má na to právo, dře a něco dokázal

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Trenér možná strach neměl, ale Ronaldo naděláno v trenkách měl!

P.S. Nechte už to nebohé video být... chuděra, už je mi ho líto

Reagovat
smazaný uživatel

by jsi byl taky podělaný, kdyby jsi prožil co on..křivdy i nekřivdy...za tu kariéru si člověk musel už projít vším...je to srdcař a neví jestli další MS bude moc hrát, tak se nediv

Reagovat
technecium

Jasná redka

Reagovat
smazaný uživatel

bez debat

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Říká fanoušek Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

iranec mal dostat zltu za simulovanie ved ho netrafil do tvare a lezal ako keby ho zasiahol do hlavy 9mm olova

Reagovat
smazaný uživatel

celkovo by sa mohlo davat viac kariet za simulovanie

Reagovat
netopier

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele