TRENÉR JANOVA SCOGLIO ZEMŘEL

04.10.2005, 22:07
Aktuality
Smutná zpráva dnes zasáhla celou Itálii i fotbalový svět, ve věku 64 let zemřel bývalý kouč FC Janov i tuniské reprezentace Franco Scoglio. Příčinou smrti je infarkt, to vše se stalo v přímém přenose!

Scoglio začal mít zdravotní potíže během rozhovoru s prezidentem FC Janov Enricem Preziosim, nepomohlo mu ani to, že dostal ihned první pomoc. Vše se odehrálo ve studiu během přímého přenosu regionální televize Primocanale.

Své první trenérské zkušenosti nabral Scoglio u mládeže Regginy. FC Janov dovedl do první ligy, poté působil v Boloni i AC Turín. Vedl také africké reprezentace Tuniska a Libye.

Před nedávnem také vážně uvažoval o návratu k trenéřině, zájem o jeho služby měl například Senegal.

Autor: David Kubáň

Komentáře (6)

Přidat komentář
Shevchenko

Reagovat
sansiro

Mimojiné vedl "janovského bombera" Skuhravého...

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné-umrieť pri hádke o takej pošetilosti ako je futbal...

Reagovat
HOST*DINO

Reagovat
HOST*Kuchta

Každá taková ztráta je pro fotbal hrozná.

Reagovat
HOST*baggio

chudak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele