Trenér CSKA Moskva Sluckij netuší, co bude s Hondou

29.06.2013, 11:10
Aktuality
CSKA Moskva bude v příští sezoně obhajovat ruské double a je otázkou, zda, případně jak dlouho, mu v tom bude pomáhat Keisuke Honda. Japonský záložník má smlouvu jenom do konce prosince a nebrání se změně dresu, zájem o něho má například AC Milán...

Honda do hlavního města Ruska přišel před třemi a půl roky za devět milionů eur z nizozemského Venla a rychle zapadl do základní sestavy CSKA. Z italských klubů se o něho už dříve zajímalo Lazio, podle některých zdrojů se pak dohodl na podmínkách smlouvy s AC Milán.

"Mohu říct jenom to, že Honda je dnes stále naším hráčem. Ale jeho budoucnost nezávisí na mně a nemohu říct, zda zůstane, či odejde. S tím se bude muset vypořádat klub," prohlásil trenér CSKA Leonid Sluckij.

"Honda je fantastický fotbalista, ale sám přesně nevím, kdo všechno ho sleduje. Jestli si dovedu představit, že se mu bude dařit v Itálii? Dovedu si představit, že bude hrát ještě lépe v Lize mistrů, a to v dresu CSKA," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (356)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele