Hondu nepustíme, Milán jedná neseriózně, zní z CSKA

09.08.2013, 21:42
Aktuality
Japonský záložník Keisuke Honda měl být blízko přestupu z CSKA Moskva do AC Milán. Podle ruských médií se už oba kluby dohodly na odstupném ve výši pět milionů eur, jenže tak horké to zdaleka není. Prezident CSKA Jebgenij Giner místo toho obvinil milánský klub z neseriózního chování.

"Pořád probíhají jednání, ale je pravda, že se blíží ke konci. A co jsem slyšel, tak Milán splnil většinu finančních požadavků," řekl Honda deníku Nikkan Sports. "Věci by možná urychlilo, kdybych přistoupil na snížení platu, ale nemám v úmyslu přijít o jediný jen," dodal hráč, který má v Moskvě smlouvu do konce prosince.

Během dnes se ozval Jevgenij Giner, který svou oporu nechce pustit. "Už jsem z těch všech spekulací unavený. Měl jsem za to, že Italové pochopí, že mají přestat se všemi řečmi, ale nestalo se tak. Hondu do Milána neprodáme ani za pět, ani za deset milionů. Tečka," prohlásil prezident CSKA.

"CSKA je někdy ochotný prodat hráče do Evropy, jednání se ale musí držet v etických mantinelech. Nikdy nebudeme tolerovat bezohledné chování. Milán od začátku roku několikrát jednal s Hondou, aniž bychom k tomu dali svolení. V červenci nám pak za něj nabídl hráče béčka. Dohodli bychom se, kdyby Milán jednal slušně, místo toho chtěl vyprovokovat náš konflikt s hráčem," rozzlobil se Giner.

V Miláně pořád věří, že existuje šance na letní Hondův příchod. "V lednu Honda určitě přijde. Kdyby se to povedlo dřív, bylo by to jedině dobře. Pokud se to nepodaří, tak počkáme do zimy," sdělil odpoledne viceprezident AC Adriano Galliani.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (305)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele