Trápící Betis vyměnil trenéra, Chaparra nahradil Nogues

07.04.2009, 09:13
Aktuality
Hodně krušný závěr sezony před sebou má Real Betis. Známý španělský klub bojuje o přežití v Primera Division a nadále se bude muset obejít bez svého trenéra Paca Chaparra. Ten byl včera pozdě večer propuštěn, jeho nástupcem byl jmenován Jose Maria Nogues...

"Real Betis chce poděkovat Donu Pacu Chaparrovi za jeho obětavost a popřát mu vše nejlepší do další práce," rozloučil se Betis s Chaparrem.

Betisu to letos vůbec nejde a po 29 kolech je až na šestnáctém místě. To by znamenalo záchranu, ovšem stejně bodů má i osmnácté Getafe a jenom o jeden méně pak Huelva.

Cestu za udržením se v nejvyšší soutěži měl Betis nastartovat v sobotu večer proti předposlední Numancii. V dramatickém zápase ho v devadesáté minutě poslal Ricardo Oliveira do vedení, jenomže Numancia nesložila zbraně a v páté minutě nastavení vyrovnala z pokutového kopu na konečných 3:3.

Jose Maria Nogues zatím vedl rezervní tým Betisu, s nímž je v jedné ze třetích španělských lig na devátém místě. Dnes od deseti hodin povede první trénink. Smlouvu má zatím jenom do konce sezony, pokud se mu podaří klub zachránit, bude automaticky hlavním trenérem i pro sezonu následující.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hlavne udržať ligu!

Reagovat
smazaný uživatel

to se zvládne, venku plichta, doma výhra a je hotovo(téměř )

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdílné pozice týmů ze Sevilly. Jední hrají o LM a druzí o záchranu. Bez nejlepšího střelce to bude těžké, ale Betis do Priméra Division patří

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele