Touré zůstává v Manchesteru City, dostal novou jednoletou smlouvu

01.06.2017, 21:14
Aktuality
Yaya Touré stráví rovněž osmou sezonu v řadě v Manchesteru City. Záložník z Pobřeží slonoviny měl smlouvu jenom do konce letošní sezony a uplynulý rok začal pouze mezi náhradníky, manažera Pepa Guardiolu ovšem přesvědčil o svých kvalitách a nakonec si vysloužil nový jednoletý kontrakt...

Touré čekal na svůj první ligový start v sezoně 2016/2017 až do druhé poloviny listopadu, aby od té doby vynechal pouze dva zápasy. A pěti góly v 25 duelech se nakonec podílel na konečném třetím místě Citizens.

"Yaya byl fantastický a nadále bude životně důležitým členem týmu Pepa Guardioly," řekl sportovní ředitel Citizens Txiki Begiristain.

"Jedná se o jednoho z nejzkušenějších a nejoblíbenějších hráčů v týmu a nemůžeme být šťastnější, že zůstává součástí kádru před doufejme báječnou sezonou. Yaya byl základem úspěchů za posledních sedm let a v příští sezoně bude hrát klíčovou roli," věří Begiristain.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (1003)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele