Tottiho loučení je ještě daleko

24.12.2007, 17:15
Aktuality
Hvězda Francesca Tottiho září na fotbalovém nebi již pěknou řádku let a jen tak nezhasne. 31letý útočník AS Řím rozhodně nepomýšlí na odchod a na zelených trávnících ho budeme vídat ještě minimálně pět let...

Totti se po světovém šampionátu v Německu rozloučil s reprezentačním dresem a své rozhodnutí již několikrát potvrdil. Majitel Zlaté kopačky pro nejlepšího kanonýra Evropy za loňskou sezonu většinu italských fanoušků zklamal i nyní.

"Mé ne směrem k Azzurri je definitivní, rozhodl jsem se tak kvůli své fyzické kondici. Po svém zranění již nemohu odehrát šedesát až sedmdesát zápasů ročně. Musím limitovat své aktivity, pokud chci hrát do svých 36 nebo 37 let," naznačil Totti, jak dlouho by ještě chtěl hrát fotbal na té nejvyšší úrovni.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
M11

Reagovat
Slejdy

oleeee

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa zrani tak ani 2 roky :D

Reagovat
smazaný uživatel

BEZ DO prdele buzerante!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vys komu nadavaj

Reagovat
Devil

Pigi bez se schladit . Nebo sem nepis a bude o debila min !

Reagovat
M11

Reagovat
Devil

Hrat muze klidne do 40 , ale otazka je kde ! Pochybuju ze bude hrat v zakladu AS az na to nebude met . I kdyz je to Ikona AS .

Reagovat
smazaný uživatel

Totti je bůůh a čuráček Oliver mu tady nebude privolavat veci co si nezaslouzi!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

www.as-roma.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele