TOTTI: ZAČÍNÁ VÍTĚZNÁ ÉRA AS ŘÍM

18.05.2007, 09:14
Aktuality
AS Řím ve finále Coppa Italia přestřílel Inter Milán 7:4 a stal se jasným vítězem Italského poháru. Giallorossi tak ukončili dlouhé čekání na nějakou trofej, to další by mělo být podstatně kratší. Alespoň v to věří kapitán Francesco Totti...

"Tato trofej nebude poslední, ale první v dlouhé řadě, která nyní musí přijít. Jsme všichni nadšeni, byli jsme zvyklí dívat se, jak nás Inter poráží v různých finálových zápasech. Je jenom správně, že jsme mohli zvednout trofej do vzduchu. Teď chceme takto pokračovat se současným kádrem a zřejmě i nějakými novými tvářemi. Je to na klubu a trenérovi, on rozhodne, kdo bude pokračovat," řekl Totti po porážce 1:2 na stadionu San Siro.

Římský celek zažívá pod trenére Lucianem Spallettim úspěšné období, vedle prvenství v Italském poháru se letos dostal do čtvrtfinále Ligy mistrů a v tabulce Serie A mu patří stříbrná příčka právě za Interem.

"Rozpadali jsme se předtím, než byl jmenován. Dal nás zase dohromady a já mu za to musím poděkovat," vyjádřil Spallettimu svou vděčnost Totti, který vítězství v poháru věnoval své rodině. "Komu věnuji toto vítězství? Své nové dceři Chanel, své ženě, svému synovi a všem členům mé rodiny, kteří při mně stáli v obtížných chvílích mého života."

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nic proti cescu ale nepřeháněj výhra italského poháru ještě nic neznamená v příští sezoně se ukáže juve se vrátí a lazio ac m a viola budou bez odečtů no uvidime

Reagovat
HOST*Bůh

I kdyby všichni co jsi napsal odečty neměli,tak budou za Interem a AS a Juve se vrátit může stejně bude hrát o udržení,nebo max. střed tabulky,takže moc nepočítej s nějákou změnou v tabulce příští rok.

Reagovat
HOST*balu

ty si asi vazne trafeny! kebykeby uz sme davno ...Tak po

1. Na keby sa nehra!

2. A keby sme sa na "keby" hrali tak si myslim ze AC je v trosku inej psychickej pohode v akej bol na jesen a Inter by im neusiel,.... a takto by sme sa mohli hrat na dalsie "keby".... je to chore!!!Je to tak ako to je a je zbytocne sa dohadovat o tom ake by to bolo keby.....

A Totti si moze vypravat co len chce, ale myslim si ze toto je na dlhsiu dobu ich posledna trofej, teda mozno si zopaknu opav prvenstvo v pohari

Ale pokial budu dostavat taku latu ako dostali od ManU tak vyhraju len tazko nieco v LM

Reagovat
HOST*Bůh

Já si taky myslím že je to jejich poslední trofej na dlouhou dobu ,jenom se každý kdo fandí AC furt vymlouvá na odečet bodů,že kdyby odečet nebyl tak by AC ligu vyhrálo,když se kouknu na tabulku tak to moc nevypadá že by AC mělo šanci na titul i bez odečtů a oni si nemají na co stěžovat protože měli sestoupit stejně jako Juve,jenom Berlusconi si to vošéfoval.Proto říkám tabulka bude na prvních dvou místech úplně stejná jako tenhle rok.

Reagovat
Shevchenko

Jseš celkem pako víš to?

Reagovat
Slejdy

drz picu ty curaky hovno tomu rozumis slovak pojebany jakysi

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*Bůh

Já zapomněl AC je vlastně v té korupční aféře neprávem ještě jste měli dostat titul za to podplácení.........myslím že pako je tady někdo úplně jiný než já.

Reagovat
Shevchenko

co to meleš jaký titul? Vždyt ty ani nevíš za co to bylo

Reagovat
HOST*Bůh

Aby to pochopil i méně inteligentní člověk jako ty,tak ti to napíšu jinak......AC kdyby nebylo namočený do korupční aféry,tak by dostalo titul místo Interu,jenže se tak nestalo protože jste dělali něco co vám pomáhalo postupovat ne vlastní kvalitou v tabulce směrem vzhůru.

Reagovat
Shevchenko

Jenom by mě zajímalo, proč furt narážís na ten Milán? Já jsem se smál úplně něčemu jinému

Reagovat
HOST*Bůh

A čemu?Já jsem o ničem jiném než o AC nepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, ty si úplne mimo, ani nemôžeš vedieť, ako taký odpočet+ slabá forma na začiatku sezóny môže zdecimovať morálku tímu.A to sa potom vezie s tímom prakticky celú sezónu.

Reagovat
Shevchenko

+odchod Shevy, on je uplne vygumovanej

Reagovat
HOST*Bůh

A co mají dělat Inter a AS když si platíte zápasy jednu sezonu nemůžete rozdávat kapříky a hned je tabulky jiná,jak zajímavé.Ono hrát ligu stím,že jí nemáte šanci vyhrát taky na morálce nepřidá,tak tady nezkoušet psát takový hovadiny.

Reagovat
Shevchenko

hele víš vůbec zaco jsme byli potrestani ?? Jak vidim tak asi ne tak si najdi informace a až pak tu piš ty nulo

Reagovat
smazaný uživatel

prosim tě napiš i pro nás nuly, za co jste měli odečet bodů. Děkuju.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš se nehadejte trubky... stejne de scudetto pristo rok do Turína...

Reagovat
HOST*Bůh

Mě štve že si stěžují že mají odečet,tak proto nevyhráli titul a to že Juve a AC si pomáhali několik let předtím kapříkama to je nezajímá.Příští rok to vyhraje buď Inter nebo AS,když už nemají šanci si takhle pomáhat.

Reagovat
smazaný uživatel

příští rok to vidim takhle

1.AC milán

2.Inter

3AS Řím

4.Fiorentina

5.Juventus

6.Palermo

7.Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

I když je pitomost dělat žebříčky, když ještě nezačalo ani přestupní období, tak já bych to viděl takhle:

1. AS

2. Inter

3. Fiorentina

4. AC

5. Lazio

6. Juventus

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

1.AC

2.Inter

3.Juventus

4.Fiorentina

5.AS

6.Lazio

jenom dodám, že se na Juventus moc těším..

Reagovat
Shevchenko

1.AC

2.AS

3.JUVE

4.INTER

5.LAZIO

6.VIOLA

Reagovat
HOST*Dom

Inter to obhájí

1.INTER

2.AC

3.AS ROMA

4.FIORENTINA

5.JUVENTUS

Reagovat
HOST*somi

1)AC

2)Inter

3)Juventus

4)AS

5)Fiorentina

takhle to určitě nebude, ale to je jedno

Reagovat
Marv

1. Fiorentina

2. Inter

3. AS

4. AC

5. Lazio

6. Neapol

7. Juventus

Reagovat
HOST*Frings

1.AC

2.Inter

3.AS

4.Juve

5.Fiorentina

6.Lazio

7.Palermo

Souhlasím hodně znás ani nemá páru o tom kdo za Juve letos hraje ale myslím že tito hráči co jsem si přečetl jsou dost kvalitní na to aby nahněli nejlepší kluby!A to chce Juve ještě dost posilovat no myslím že příští rok to bude hodně vyrovnané!

Reagovat
sansiro

Příští rok budou na 1. čtyřech místech týmy: AC, Inter, AS a Juve. I ten Juventus bude mít min. 4 nejlepší manšaft v lize. Lepší než Lazio a Fiorentina. Vrátí se to do starých kolejí.

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem, neviem či nato bude Juventus mať.

Reagovat
HOST*M11

Ja jen doufam ze nevyhraje Inter... Myslim ze AC bude prvni... Inter asi druhy ale byl bych stastny kdyby sem se mylil a AS bylo pred nema... dal to uz tezko tipovat snad se Juve popere o LM... tam bude boj o 4 misto mezi Fiore Laziem a Juve... a mozna jeste nekdo bude mit z outsideru dobrou sezonu a promluvi do boje o pohary ale kdo to netusim... JUVE COME ON

Reagovat
HOST*bean

1.juve

2.fiorentina

3.ac

4.inter

5.lazio

Reagovat
smazaný uživatel

1.Internazionale

2.Fiorentina

3.AC Milano

4.Lazio

5.Juventus

6.Udinese

7.AS Roma

8.Parma

9.Palermo

10.Bergamo

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

zbytečně divoké pořadí..

Reagovat
HOST*interista

Jasná věc

Prott, 18.05.2007 15:19:14

1.Internazionale

2.Fiorentina

3.AC Milano

4.Lazio

5.Juventus

6.Udinese

7.AS Roma

8.Parma

9.Palermo

10.Bergamo

[reagovat]

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele