TOTTI SE DO REPREZENTACE NEVRÁTÍ

20.07.2007, 14:14
Aktuality
Itálie se návratu Francesca Tottiho do národního týmu nakonec nedočká. Kapitán AS Řím se s reprezentací rozloučil před rokem a dnes s definitivní platností oznámil, že se hodlá soustředit pouze na klubovou dráhu...

"Rozloučit se pouze slovy je odporné, ale dospěl jsem k rozhodnutí ukončit kapitolu v národním týmu z různých fyzických důvodů, ne technických. Po světovém šampionátu jsem více než rok zvažoval, co dělat a rozhodl jsem se skončit v reprezentaci. Je mi to líto, ale nejdůležitější je zdraví," prohlásil Totti.

Totti letos získal korunu pro krále střelců italské Serie A i přes to, že hrál s kovovou destičkou v noze. Tu mu lékaři voperovali na začátku loňského kalendářního roku, kdy si hráč zlomil kotník a málem přišel o start na MS v Německu.

Téměř přesně před rokem tak Totti odehrál svůj poslední zápas v reprezentačním dresu, když ve finále světového šampionátu přispěl k vítězství nad Francií. Po jeho návratu následně volala velká část Apeninského poloostrova, Totti ale nakonec k 58 mezistátním zápasům žádný nepřidá.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Slejdy

je to jeho rozhodnuti...

Reagovat
HOST*M11

Vsadim se ze ho nebudou tak drtit noviny a lide v italii jako Nedveda u nas

Reagovat
HOST*marcocruz

Tak tohle mne hodně mrzí

Reagovat
HOST*Márty

tak škoda myslel sem že eště pomůže v repre..ale jak se řiká odejít v nejlepšim..vyhrát MS je uplně nejvíc...a v AS Roma je hodně potřebnej..jinak Itálie má hodně jiných super hráčů tak věřim že Tottiho nahraděj

Reagovat
HOST*FEROAS

skoda... ale treba to respektovat

Reagovat
HOST*II PRincipe

néééé to snad ne v nejlepších letech odchází z repre :( tý jo a já se tak těšil na euro že tam bude nej :(

Reagovat
HOST*Crocy

neeeeeeeee

Reagovat
HOST*Bernie

to je v prdeli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele