Totti: První místo teď nic neznamená

18.09.2007, 09:59
Aktuality
AS Řím hned od začátku sezony naplňuje své mistrovské ambice. Giallorossi jsou po třech odehraných kolech jediným týmem Serie A, který zatím neztratil ani jeden bod, i kapitán Francesco Totti si ale uvědomuje, že sezona je stále teprve na svém začátku...

"Naše současné postavení na čele tabulky nic neznamená. Musím také všechny upozornit na to, že o Scudetto nehrají jenom Řím a Inter. Zapojit se budou chtít také Juventus a AC Milán," prohlásil kapitán římského klubu.

Nejlepší evropský kanonýr za loňskou sezonu o víkendu pečetil vítězství svého týmu na hřišti Regginy. Giallorossi nyní čeká hodně náročný program. Ve středu v rámci Ligy mistrů přivítají Dynamo Kyjev, o víkendu pak do hlavního města zavítá turínský Juventus.

"Liga mistrů nebo Scudetto? Nechci si vybírat. Proti Reggině jsme prokázali odhodlání až do poslední minuty. Nebyl to snadný zápas. Na druhou stranu je pravda, že titul vyhrává tým, který poráží ty takzvaně slabé celky, takže jsme odstartovali dobře," uvědomuje si Totti, že je třeba neztrácet body s těmi chudšími.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*M11

AS ukazuje nejlepsi formu momentalne v serii A...

Reagovat
HOST*

Přeju AS nějakou trofej buď Sérii A nebo Uefu na CHL asi nemají. Sympatické by byl i Zlatý míč pro Tottiho, ale to je asi ve hvězdách.

Reagovat
HOST*M11

urcite by si jej ale zaslouzil...

Reagovat
HOST*Alejandro

Proč by AS nenělo mít na Champ. L.??? Když má někdo na to, aby vyhrál Italskou ligu, tak má i na vitězstvi v CHL.

Reagovat
HOST*

jj stard maj dobrej ale znas je ty jejich skraty jsem zvedavej na Kyjev jak si s nim poradej

Reagovat
smazaný uživatel

ale hlavně že se neztratily body se Sienou a Regginou. Výhra v prvním kole na půdě Palerma byla velice důležitá. Palermo nejni slabý celek. Teď je třeba porazit Kyjev a pak už se těšim na zápas s Juve (doufám, že to zvládnem). Letos snad ještě k superpoháru nějakou tu trofej přidáme (vítěztví v lize mistrů by byla ta největší slast ).

Reagovat
HOST*M11

myslim ze ale ani Siena a Reggina body lehce rozdavat nebudou... je to velmi dobry start pro AS..a zdani klame..ti souperi zase tak slaby nejsou...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Siena ani Reggina určitě slabí nejsou. Start se povedl! Hlavně aby nepřišel nějaký útlum a hlavně aby se nezranil nějaký klíčový hráč...pak by tato sezona z pohledu AS mohla být velice povedená...

Reagovat
HOST*M11

Reagovat
Slejdy

jn LM by byla super ale to bude tezky...bral bych i titul...podle me tuto sezonu zadny skrat neprijde jak tady kdosi psal ( host )

Reagovat
smazaný uživatel

titul bych samosebou bral taky

Reagovat
smazaný uživatel

Rim ma skvelej kadr, skoda ze neudrzeli Chiva a nekoupili jeste nekoho do utoku, to by meli super kadr.

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký dobrý útočník by se určitě hodil, musíme doufat, že se Totti nezraní. Za Chivua náhrada je.

Reagovat
HOST*Il Principe

jo totti by už mohl dostat ten zlatej míč kvality na to má. Forza Totti per sempre !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele