Totti krotí optimismus

27.08.2007, 20:06
Aktuality
Pravou nohou včera večer vykročilo římské AS do nového ročníku Serie A. Giallorossi zvítězili 2:0 na horké půdě Palerma a ukázali, že to s útokem na přední příčky myslí opravdu vážně...

Hosté o svém vítězství rozhodli v prvním poločase. Již ve třetí minutě se trefil Mexes a na rozdíl dvou branek zvýšil v minutě 27. Aquilani. Palermo se na gólovou odpověď nezmohlo a nepomohl mu ani návrat útočníka Amauriho, který vinou vážného zranění kolena přišel o velkou část loňské sezony.

"Jsme velice šťastní, protože bylo velice důležité vykročit pravou nohou a vyhrát. Toto nebylo pouze vítězství na hřišti soupeře, ale přišlo proti jednomu z nejlepších týmů v Serii A. Nebylo to snadné, ale dokázali jsme to. Vítězství v Superpoháru nás posílilo a dodalo sebevědomí," řekl po utkání autor druhé branky Alberto Aquilani.

Gólově se tentokráte neprosadil nejlepší střelec loňské sezony a majitel Zlaté kopačky Francesco Totti. Bývalý italský reprezentant měl hodně práce po skončení zápasu, kdy musel krotit nadšení příznivců Giallorossi, kteří již mluví o titulu.

"Scudetto je hodně odvážné slovo. Chceme být v první čtyřce s Interem, AC Milán a Juventusem a pokusit se dostat se mezi ně, to je vše," prohlásil Totti.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*deges

opravte si preboha tu nominaciu nizozemska je tam sama chyba

Reagovat
HOST*

Roma vitor!!! to mam radost ze AS vyhralo. snad se bude vlkom darit pretoze od toho sa odvija aj moja nalada

Reagovat
HOST*rbettega

Totti by nemel krotit optimismus, ale jednoznacne rict jedeme na titul.

Reagovat
HOST*

jo a uz se nemuzu dockat az se AS Roma utka v LM s Manchestrem a smete ho ze hriste. uplne happy bych byl kdyby to znamelo vyradeni nenavideneho Picestru united! fuck off united

Reagovat
HOST*

vyndej hlavu z plen hňupe

Reagovat
HOST*FEROAS

citim ze tato sezona bude dobra

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*M11

BEBEBEBEBEBEEE

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá je slabé slovo! Bude vynikající...

Reagovat
HOST*FEROAS

tak tak

Reagovat
HOST*ital

To už tu jednou bylo...,loni...

Reagovat
smazaný uživatel

no vždyť loňská sezona byla skvělá! Druhé místo v lize, výhra v italskym poháru a postup do čtvrtfinále v lize mistrů. Já byl jakožto fanoušek AS Roma loni velice spokojen!

Reagovat
HOST*ital

To je vlastně fakt.Ale vzhledem k okolnostem není druhé místo v lize bůhvíjaké vítězství.Když ho letos zopakujete,teprve to bude úspěch.Jinak už jednu trofej máte,takže jste vyrovnali loňskou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že výhrou v superpoháru jsme jakoby vyrovnali loňskou sezonu, ale právě důležitý je být do druhého místa v lize (jistá účast v lize mistrů). Když to letos zopakujeme (být do druhého místa + minimálně postup ze základní skupiny v lize mistrů), tak to bude prostě skvělá sezóna.

Reagovat
HOST*

snad se uz dostanem treba do semifinal LM nebo rovnou do finale

Reagovat
HOST*

Nebo vas v Osmifinale vyklepne Slavia a bude po sezoe v LM

Reagovat
HOST*FEROAS

HUMORISTA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele