Totti: Chci svou pomstu

27.09.2007, 19:19
Aktuality
Velkou pozornost bude již příští týden poutat utkání Ligy mistrů, v němž se střetnou AS Řím a Manchester United. Snad všichni fotbaloví fanoušci si ještě pamatují, jak skončil poslední vzájemný duel těchto rivalů, ve čtvrtfinále loňského ročníku nejprestižnější klubové soutěže Red Devils zvítězili doma 7:1. Francesco Totti se za tento výsledek nyní chce pomstít...

"Chci svou pomstu. Kdybych si měl vybrat mezi sobotním utkáním s Interem a tím proti Manchesteru United, vyhrál bych raději v Anglii. Samozřejmě že utkání s Nerazzurri je velice důležité, zvláště pokud budeme chtít soupeřit o Scudetto, na druhou stranu ale chceme překrásnou pomstu Manchesteru United," prohlásil kapitán Giallorossi Francesco Totti.

Nyní již bývalý italský reprezentant má v těchto dnech problémy se stehenním svalem a nenastoupil ke včerejšímu utkání Serie A proti Fiorentině, fanoušci AS však mohou být klidní. Zranění totiž není vážné a Totti by měl nastoupit již v sobotu k duelu s Interem Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
HOST*Radys

chtít může, místo slov ať to raději dokáže na hřišti, přesto jim fandím at to zvládnou.

Reagovat
HOST*tiper

Totti není v pořádu a jeho tým za posledních 7 dni inkasoval až moc gólů.MU moc gólů nedává, ale neinkasuje.Tým Ronalda vyhraje 2:0.

Reagovat
HOST*bistinko

Aj pre tym minulym zapasom mal totti nejake velkohube vyhlasenia Ale vzhladom na to,ze ManU nenavidim,tak im drzim palce...

Reagovat
HOST*Radys

jj

Reagovat
smazaný uživatel

ja zase nenavidim AS a Tottiho takze budu radsi fandit MU.

Reagovat
HOST*

jj

Reagovat
Slejdy

no tak ty mas dost ale uz

Reagovat
M11

a ja nenavidim tebe

Reagovat
smazaný uživatel

AS vyhraje menchester neni ted zrovna dobrej

Reagovat
Messiáš

Rád se na to podívám...

Reagovat
HOST*Danken

doufam,ye jim to natrou 1;0

Reagovat
HOST*

natrou 1:0 ? no to by jim to natreli

Reagovat
HOST*

dostanou osmicku

Reagovat
HOST*ITTOT

tak ty si dobry k...t!

Reagovat
smazaný uživatel

to zas ne ale porazime je podle me 3:1 1.Ronaldo 2.Tevez 3.Ronaldo a za AS Totti

Reagovat
HOST*

Vydím to na 2:2,a pak Inter taky 2:2,protože jiný výsledek jim asi nic neříká (viz.Juventus a Fiorentina)

Tomu říkám rozlosování

Reagovat
Shevchenko

Pak maj trochu oddych (Parma venku, Neapol doma), ale pak venku s Milánem.

Reagovat
HOST*Devil

Uvidime na hristi . Totti muze rikat co chce , ten uz toho namluvil hodne . A kdyz nahodou vyhraje AS tak by museli dat aspon 4 goly , aby se tomu mohla rikat pomsta , a ani tak to neni sedum . Ale o tom silne pochybuju na Old Traffort se body jen tak nerozdavaj . MANCHESTER !!!!!

Reagovat
HOST*David

totti je podle mě velkohubý pako, ano je to nepochybně skvělý fotbalista, ale tahle řeči ať si odpustí, je možné že doma Řím vyhraje, ale v qanglii nemaj šanci!

Reagovat
Slejdy

a co si ty ty dylyno jedna ??

Reagovat
HOST*ITTOT

ty si magor.je upne normalne,ze im to chce vratit,prehrali vysoko,tak chcu vyhrat.a Totti moze mat taketo vyhlasenia,lebo nieco uz vo futbale dokazal.nemyslim si,ze je to nerealne,Manchester nehra zatial nic moc...

Reagovat
HOST*Devil

Takove vyhlaseni muze mit i hrac co nic nedokazal . A ne jen Totti . Ale nechapu ze se jeste neponaucil , protoze uz minuli rocnik LM se utkal s MUFC a Totti vykrikoval podobny kraviny a dostali sedum bananu . Byt jeho spoluhrac tak se za ty namistrovany keci stydim . Navic po takovem debaklu . Tim ale nerikam ze AS nemuze vyhrat , sance maji obe muzstva stejne .

Reagovat
HOST*Roberto Baggio

Dufam ze AS nad Manchesterom vyhra a pekne jim zneprijemnia 90 min...........Forza Inter

Reagovat
HOST*

ten Totti to je idiot preco nemoze aspon raz drzat papulu???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele