Tottenham touží po Emanuelsonovi

19.12.2007, 18:48
Aktuality
Vedení anglického Tottenhamu si našlo pro nadcházející zimní přestupový trh jasný úkol – přivést z Ajaxu Amsterdam holandského obránce Urby Emanuelsona. S touto informací přišel jeho agent, který také potvrdil, že jej již Kohouti kontaktovali.

Spurs plánují v průběhu ledna posilnit kádr pro další průběh sezóny a Emanuelson by mohl být jednou z nových akvizicí. Kouči Ramosovi by příchod 21letého reprezentanta značně pomohl vyřešit jeden velmi nepříjemný problém. Jeho současný jediný levonohý obránce Gareth Bale se totiž nedávno dlouhodobě zranil, a právě tuto mezeru by Emanuelson mohl zatmelit.

Stále ještě obránce Ajaxu patří k nejnadanějším fotbalistů Evropy, který zároveň potvrzuje výbornou mládežnickou akademii holandského klubu. "Kontaktovali mě, ale odkázal jsem je na Ajax," přiznal hráčův agent Brian Birkleef pro deník De Telegraaf. "Ano, Urby určitě zvažuje možnost odchodu už v lednu," dodal.

Mezitím gólman Paul Robinson věří, že se v blízké době opět vrátí do jeho nejlepší formy. Anglický brankář se vyznamenal především ve včerejším zápase Carling cupu proti Manchesteru City, kde pomohl svému týmu k postupu do semifinále. "S mým výkonem jsem byl velmi spokojen – má forma se vrací," řekl Robinson po zápase.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ma na to dovod ved lee je crep a ten welsan je zraneny na lavo obrany

Reagovat
smazaný uživatel

to ano ale co až se Bale uzdraví?moc se mu nebude líbit že nehraje jako v ajaxu...

Reagovat
smazaný uživatel

ved ano podla mna je emanuelson je lepsi a lee odide a bale bude mat konkurenta

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím že tady hrát moc nebude jak se bale uzdraví ale byt emanuelsenem tak zůstanu v ajaxu

Reagovat
smazaný uživatel

on sa hodi viac do spanielska

Reagovat
smazaný uživatel

ať de do Spurs, je mladej a talentovanej, takovy hráče bych do Tottenhamu bral:) a Bale může hrát i na levé záloze, což by byla dobrá varianta

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chcete podívejte se na www.ajax.wgz.cz

Reagovat
smazaný uživatel

nieco take jak drenthe z realu m

Reagovat
smazaný uživatel

uz odešel Stam a a ted má k odchodu namířeno Heitinga a branit bude Huntelaar takle Bude LM zas jen sen

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu ale nakupa, posili :D

Reagovat
smazaný uživatel

Urby by přestup potřeboval, v Ajaxu už stagnuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani by som nepovedal ze stagnuje, ale mam pocit ze trosku doplaca na nevyrovnanost vykonov a ako keby stracal motivaciu. Kazdopadne je o to slusna investicia:)

Reagovat
BajPet

jen by mu to pomohlo, ajax hraje houby, u Spurs určitě dostane šanci a pak možná pude výš ( třeba Arsenal potřebuje leveho beka jak sůl )

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal ma clichyho a traoreho

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by byl další zbytečný přestup! Bale je mimo asi na dva měsíce, Lee ho dost dobře nahradí,poslední dobou hraje více než dobře. Navíc máme na marodce ještě jednoho levonohého obránce, a to Assou-Ekotto, který by se měl taky brzy vrátit, takže říkám rozhodně ne, potřebujem hlavně levého záložníka!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele