Tottenham se snaží získat Downinga

14.01.2008, 11:44
Aktuality
O záložníka Middlesbrough Stewarta Downinga se stále zajímá Tottenham Hotspur. Zatímco v létě měli Spurs jen malou šanci na jeho získání, nyní to vypadá z jejich pohledu o mnoho lépe. Downing by se mohl hráčem Tottenhamu stát v nejbližších dnech.

Downinga si vyhlédl manažer Ramos jako ideálního hráče na levé křídlo. Zájem o něho měl už Ramosův předchůdce Jol, v létě však Boro hráče prodat odmítlo. 23letý Downing má v Middlesbrough smlouvu ještě na dva a půl roku, už delší dobu však marně jedná o vylepšení podmínek.

Tottenham nyní za mladého záložníka nabídl 8 milionů liber a přestup Downinga se podle všeho přiblížil. Middlesbrough už je ochotno o jeho prodeji uvažovat, údajně za svůj klenot požaduje částku jen o dva miliony vyšší.

Sám Downing se snaží spekulacemi nerozptylovat. "Vím o zájmu Tottenhamu a těší mě, ale dokud se kluby nedohodnou, zůstávám hráčem Boro a odvedu pro kouče Southgatea maximum," říká. "Byl bych však rád, kdyby se o mém osudu rozhodlo co nejdříve."

A podle britských médií se situace skutečně rozhodne brzy. Downingův agent totiž v pátek odlétá do ciziny a poté by mohl přestup zamrznout. Pravděpodobnější údajně je, že celý transfer bude hotov nejpozději zítra. Je na něj připraven i Downing – při víkendovém zápase s Liverpoolem se důkladně rozloučil s fanoušky kolem celého hřiště.

Autor: Radim Šantrůček / dailymail.co.uk, goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

spurs každej přestupní termín koupí 5 nadprměrnejch fotbalistů a výsledky maj pořád podprůměrný

Reagovat
Devil

Jeste se zvednou a budou bojovat o poharovou Evropu . Uvidis !

Reagovat
smazaný uživatel

Ale budou to mít dost těžký. Na Evropu ztrácej 15 bodů a Everton, City a Villa nevypadaj, že by to nějak snadno pustily.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli ho Boro nechaji jit a neprivedou skutecne adekvatni nahradu tak u me jako fanouska konci Stejne to totiz udelali v lete na posledni chvili s Yakubuem a proto jsou tam kde jsou. Prodavat sve nejlepsi hrace kdyz hrajete o udrzeni v soutezi je skutecne pitomost.

Reagovat
Devil

Tak to jsi asi hodne zarytej fanda , jen aby to Boro nepolozilo kdyz s nima koncis .

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim jim a preji vse nejlepsi od toho, co za ne hraju kazdou sezonu v FMku :-) Ale opravdu zaryty fanda nejsem, to opravdu ne. Btw. v FM jsem Stewarta neprodal ani za 35 milionu euro

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

downing je talent ,ked uz prestup tak do lespie klubu a teraz urcite nie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele