Tottenham počítá ztráty, během týdne přišel o tři hráče

10.11.2023, 16:16
Aktuality
James Maddison (© AFP)

Týden připomínající noční můru prožívají fanoušci Tottenhamu a manažer londýnského klubu Ange Postecoglou. Kohouti v pondělí přišli o letošní neporazitelnost, vedle toho ztratili hned tři hráče.

Dopředu potvrzenou absencí je brazilský útočník Richarlison. Jihoameričan se letos trápí a svou měrou se pod to podepsaly i problémy s třísly, které měl osm měsíců. Vše vyřešil operací, zákroku se podrobil včera a do sestavy by se měl vrátit krátce po reprezentační pauze.

Delší dobu nebudou k dispozici dva jeho spoluhráči - záložník James Maddison (vazy v kotníku) a obránce Micky van de Ven (stehenní sval), pro oba skončila první polovina sezony.

"Maddisonovo zranění je mnohem horší, než jsme si mysleli. Utrpěl zranění kotníku, druhý den si stěžoval na bolesti a poslali jsme ho na vyšetření. Pravděpodobně se vrátí až v příštím roce," oznámil Postecoglou.

"Micky si poranil stehenní sval a hned jsme věděli, že to bude vážnější. Doba absence se bude pohybovat v řádu měsíců, rovněž zde budeme návrat vyhlížet až v příštím roce," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (32)

Přidat komentář
jk

Klidně místo Madderse radši uvidím Bryana než GLC. Větší průser bude ta obrana. Nedivil nedivil bych se Phillipsovi v základu.

Reagovat
Hollo

Gill ma zle prihrávky kamoš on je iba dribler aj to len 1 na 1 pod tlakom sa zrúti.. a v strede zálohy je tlak na hráča najväčší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som celkom prekvapený že Richarilson bude naspäť tak rýchlo , som zvedavý ako mu to pôjde po tej operácii a snáď už bez bolestí .

Reagovat
YNWA__MSN

Konečně po tom šíleným hypování pád dolů...a tom jim ještě pomohl ten šílenej zápas s Liverpoolem...

Reagovat
jk

Na to, že po odchodu HK tu milstní odborníci tipovali boj v druhý desítce tak furt dobrý.

Reagovat
Hollo

Kane piču hral .hovorím to už 3 sezóny !!! Za celú dobu v Tottenhame som ho videl možno v 3 vzdušných súbojoch keď brankár výkopol..na hrotaka nič moc a priame kopy :) jebať Kaena

Reagovat
Ferreira

to jako vážně??

Reagovat
Jardin

Proc konecne? Wtf

Reagovat
Salfovic

Jeden od nich zas oslavoval ta zranění proti Chelsea, jim z toho ofsajdu úplně hráblo, kolektivně.

Reagovat
Ferreira

Reagovat
O.Giroud

kto?

Reagovat
Nizzie

avici nebo jak se jmenoval ne?

Reagovat
icemike

Jaké hypovani? Však hráli pěkný fotbal

Reagovat
xjert02

Zkraje sezony. Postupne jim dochazel dech. Ale kloboucek. Oproti predpokladum jeli opravdu nad plan. Je videt, ze Ange tym neskutecne pozvedl. Ale zaroven se bude nevyhnutelne dlouhodobe projevovat jejich vecny problem - management klubu.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Salfovic

To je v prdeli. Nejhorší je, že kdyby platil gól Sona (což možná ani nebyl ofsajd) nebo rozhodčí hned vyloučili Udogie, tak se ten zápas vyvíjel úplně jinak a k těm zraněním nemuselo dojít.

Reagovat
Pablos

A kdyby ti hráči vůbec nenastoupili v tom utkání, tak se určitě nezraní

Reagovat
Arnar Resmusonn

Nejsem si jistý. Takový Reece James se dokáže zranit i při otevírání dveří.

Reagovat
El Cid z City

Nepochybuju o tom, že City zatopí jako vždycky, velkej respekt tomuto týmu.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Teda vlastně, pokud se City vrátí do období před ropákama, tak máš pravdu, možná City zatopí.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Man__United

Manchester United have made an approach for Fluminense midfielder Andre, with uncertainty over Casemiro's long-term future. No proposal has been made as of yet.

[@jac_talbot] #mufc

Víme o něm něco? Má na to prosadit se v Anglii?

Reagovat
Neutron

To neni ten co ho spojovali s Liverpoolom?

Reagovat
fenixLFC

Ano

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč je to skvelý , pred dvoma rokmi bol vyhlásený za najlepšieho mladého hráča ligy a minuly rok za najlepšieho stredopoliara. Do repre bol povolaný aj Titem a aj terajším trénerom Dinizom. Čo viem Flu ho nechceli pustiť v lete lebo mali dobre rozohratú Copu libertadores (aj ju nakoniec vyhrali ) a vtedy ešte chceli zabojovať o titul , ten je už passé. Ak sa nemylim ma výstupnú klauzulu 40m a ma sa stať najdrahším prestupom z Flu od Gersona ktorý šiel pred pár rokmi (7-8) do AS vtedy za nejakých okolo 17 - 18m. Brazílsku ligu a aj libertadores sledujem , hráč je to fantastický ale vždy keď ide hráč z Brazílie cez oceán a tobôž na ostrovy to je bud alebo. Ťažko predpovedať , väčšinou je lepšie sa do veľkých líg presadiť cez Portugalsko , Holandsko , Shakhar atd .

Reagovat
mithro

ja dufam, ze casemirova long term future nie je uncertain

Reagovat
Busby babes

Reagovat
martin.b

Pro nás dobrá zpráva, pro ně velká smůla, oba měli našlápnuto být v TOTY.

Reagovat
YNWA__MSN

OT:

Co teď předvádí Luis Suárez ve 36 letech

Reagovat
Luc-Luc

Uz se to sype

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele