Tottenham jedná o příchodu Eriksena z Ajaxu

29.08.2013, 00:14
Aktuality
Vedení Tottenhamu má před sebou perných pět dní. Brzy by měl do Realu Madrid přestoupit Gareth Bale a peníze za něj hodlá londýnský klub obratem investovat zpět do kádru. Poté, co Spurs dohodli přestup Erika Lamely, nyní vyjednávají také o příchodu klenotu Ajaxu Christiana Eriksena...

O odchodu dánského záložníka z amsterdamského klubu se mluví v podstatě celé léto. Zájem o jeho angažování údajně měly Dortmund, Leverkusen či Liverpool, nyní to ale vypadá, že jednadvacetiletý reprezentant své země odejde do Tottenhamu.

Šéf Kohoutů Daniel Levy byl ve středu v Amsterdamu a podle všeho jednání dopadla dobře, jak potvrzují slova sportovního ředitele Ajaxu Marca Overmarse. "Ano, Levy tu byl a Eriksen dostal svolení k tomu, aby jednal s Tottenhamem," prohlásil Overmars pro list De Telegraaf.

"Dokud není podepsáno, tak žádná dohoda neexistuje. Pokud se přestup uskuteční, nebudeme za to rádi, ale na druhou stranu Eriksen u nás má už jenom rok smlouvy," dodal Overmars, jehož klub by za svoji oporu mohl vyinkasovat částku mezi deseti a patnácti miliony eur.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (447)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele