Torres si život v Anglii oblíbil

29.12.2007, 19:09
Aktuality
Liverpoolský útočník Fernando Torres připustil, že na život v Anglii si zvykl rychle, jelikož je mnohem jednodušší, než původně předpokládál. Jednoho dne by se ovšem opět velmi rád vrátil do svého rodného Španělska.

23letý kanonýr přišel do Liverpoolu před letošní sezónou za více jak jednu miliardu korun a jeho popularita na Ostrovech za pouhý půlrok obrovsky vzrostla. Torres si většinu fanoušků získal svým nekompromisním proměňováním šancí a střeleckou úspěšností.

"Na život v Anglii jsem se díky mnoha lidem velmi rychle adaptoval, stejně tak jako na zvyky a další věci," prozradil Torres. "Musím přiznat, že to bylo mnohem snazší, než jsem si původně myslel. Miluji fotbal, který hraji. Prožil jsem si několik let utrpení, ale teď jsem si zvykl na vítězství a boj o horní patra tabulky."

"Lidé v Liverpoolu mi dávají mnohem více prostoru. Na ulici mě fanoušci poznávají, někdy i pozdraví, ale rozhodně ne tak jako ve Španělsku. Můžete jít klidně ven, aniž by Vás všichni sledovali," pochvaluje si Torres.

"Fotbal po technické stránce je určitě lepší ve Španělsku, zřejmě i kvalitnější. V Anglii se ale hraje více dynamičtěji a rychleji s velkým počtem gólů. Zápasy jsou mnohem více otevřenější, což je důležitý faktor, který děla fotbal pohledný nejen pro diváka. Premier League je náročnější na fyzičku," hodnotil nejvyšší anglickou a španělskou ligu.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bych rekl ze je to dost dobrej hrac a nedivil bych se ze si zvykkne dobrej fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

je to hvězda budoucnosti!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jako souhlas mam ho rad jako fotbalistu je to talent spanelu

Reagovat
smazaný uživatel

on je hvězda už od 19 ti. kdyby hrál v arsenalu tak má ted tak 25 branek na kontě, ale v literpoolu to prostě nejde tak dobře

Reagovat
smazaný uživatel

skvely utocnik myslim ze to bude on kdo vrati titul zpet na Anfield letos asi jeste ne ale pristi sezonu kdyz se Babel plne adaptuje na Anglii a Rafa pochopize patri do utoku a kdyz je budou ze zalohy podporovat taci hraci jako Gerrard a Kewell tak by to melo byt v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Babel je síce možno oficiálne útočník ale podľa mňa sa na úlohu postranného záložníka dokázal vynikajúco adaptovať, často preniká sám zľava do šestnástky alebo loptu zatiahne do stredu a potom strieľa, už dal zopár takých gólov

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo videl jaky dal gol proti Derby tak musi uznat ze to je borec jak cip on tu obranu nerozebral on ju zesmesnil kdyz vydrzi v Liverpool tech 6 sezon co si planuje tak se muze zaradit mezi take strelce jako byli Henry Fowler Shearer

Reagovat
Zajda

To rád slyším...a myslím že nejsem sám...musím souhlasit s SCOUSER...podle mě se taky zařadí po bok těhle velikánů a snad bude mít taky pravdu s tím titulem. Letos ne, ale kéž by už příští rok...to čekání je už dlouhé.

.

.

.

Čáo

Reagovat
2miguel1

viac golou pada v spanielskej lige a viac technicky je samozrejme v spanielskej lige

Reagovat
eder

Asi máš lepší zkušenosti a srovnání než nějaký Torres...

Reagovat
Shevchenko

Jo ty si je určitě na vlastní kůži vyskoušel, že? Navíc nauč se číst on řekl že technika je víc ve Španělsku. Jinak mám statistiky v počtu gólu v evroských ligách. Anglie - 2,4; Španělsko - 2,3 ( ); Itálie - 2,5 ( ); Bundesliga - 2,7 ( ); Ligue 1 - 2,25 ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Má toho ještě hodně před sebou,je to skvělý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres budoucnost fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Musim uznat,že Fernando Torres je už nějaky ten patek skvěly fotablista...ale co předvadi ted,to je hodne obdivu,,je to hodně osobity fotabalista a ještě k tomu se umi dobře vyadřovat a ma dobre nazory...a hlavně se dokazal prosadit ve dvou nejšpičkovějšich soutěžich...je to drak co nam ještě vytře zrak :))) Ps:Za Miliardu korunpro by měl něco ukazat

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem velký fanda Evertonu,ale co předvádí Torres v PL?Smekám klobouk ani nefilmuje jako ten šampónek Ronaldo,což je na Španěla s podivem,opravdu skvělý hráč a hlavně do budoucna mají scousers velmi dobré vyhlídky,pokud si ho udrží.On a Stevie s Jamiem jsou pravými ikonami svého klubu,zbytek je jen nahraditelný doplněk.

Reagovat
smazaný uživatel

to sem rad ze jeste existuje nekdo kdo umi uznat kvality jineho tymu ikdyz je to nenavideny rival ja sem fanda Lpoolu ale musi uznat ze se mi libi Everton a ve vsem s tebou souhlasi

Reagovat
smazaný uživatel

ještě si vem jeho číslo a můžete to spolu skusit torres je borec a asi nejlepší hráč ligy, ale arsenal olé

Reagovat
smazaný uživatel

Neni vubec jednoduche prosadit se v PL o tom se presvdcil ševa,ale tenle borecek se Liverpoolu hodne vyplaci uz jenom jak je zachranil v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres je výborný hráč a dává celkem i dost gólů. Ale dovolím si nesouhlasit s tím, že nekompromisně proměňuje šance atd. Myslim si, že v zápasech, které jsem sledoval mohl vstřelit třeba i pět gólů a bylo by to naprosto zasloužené. Branky prostě střílí, ale na to v kolika šancích se za zápas ocitne, tak ta jeho úspěšnost není zase až tak vysoká...

Reagovat
Slejdy

je to borec proste u me

Reagovat
M11

jj...

Reagovat
Slejdy

oleee

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.x-fotbal.ic.cz/

najlepsi portal o futbale na Slovensku.Prosim pozrite sa.Sice to ma este daleko od Eurofotbal.cz ale pomaly sa to rozbieha.Dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

"najlepsi portal o futbale na Slovensku"

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno je jednodusi kdyz se dari...ale je to borec...peace

Reagovat
smazaný uživatel

torres je nejlepší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele