TORRES POSÍLÍ LIVERPOOL

03.07.2007, 23:55
Aktuality
Liverpool se podle očekávání stal vítězem v boji o útočníka Fernanda Torrese, španělský reprezentant by měl zítra podepsat v městě Beatles smlouvu na šest let. Torres tak v Liverpoolu rozšíří španělskou kolonii, kterou vytvořil kouč Rafael Benítéz.

Ten měl údajně od nového vedení přislíbenou závratnou částku na přestupy a Torres by měl být prvním velkým jménem, které "Rafa" tento rok na Anfield Road přivede. Benítez podle neoficiálních informací neváhal a vysázel na stůl za Torresův přestup 36 milionů euro, překonal tak i částku, za kterou přestoupil Thierry Henry z Arsenalu do Barcelony.

Právě Arsenal měl být dalším velkým zájemcem o služby mladého Španěla, nejspíše však nemohl nabídnout takovouto sumu a všechny spekulace ukončil Arsene Wenger již včera, když angažoval chorvatského útočníka s brazilskými kořeny Da Silvu.

Torres byl velkou ikonou Atletica a ne nadarmo se již v devatenácti letech stal jeho kapitánem. V Madridu ho nahradí Diego Forlán, do Atlética zároveň přestoupil také Luis García a na spadnutí je i příchod Ricarda Quaresmy.

V Madridu se tedy buduje zajímavý tým, vydělá Torres přestupem do Liverpoolu? Přizpůsobí se anglickému stylu hry? Na tyto otázky budeme znát již brzy odpověď...

Autor: Michal Havlický / skysports.com

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fúúú..tak tom som fakt zvedavý...

Reagovat
HOST*tom27

Fernando se už dlouho ztrácel ve španělských vodách a myslim si že Liverpool pro něj bude obrovskou výzvou a on chytne šanci za pačesy a předvede světu,jak hraje skvělý mladý fotbalista jako je on

Reagovat
HOST*Jardel

Budem si přát aby tomu tak bylo

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Mich

A co Freddy Adu,ten nikam nepude?

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť je mu 18, času dost.

Reagovat
HOST*Martin

myslím si ,že přestup Torrese jen posílí útočné řady Liverpoolu..Kuyta doplňuje Gerrard.Bellamy a Crouch nemají jisté místo v základní sestavě..A tak Torres je tou nejlepší volbou...!!

Reagovat
HOST*Mich

Este je tam Voronin

Reagovat
HOST*JJ

Nechtěli Bellamyho vyměnit náhodou??

Reagovat
Shevchenko

Ne.

Reagovat
HOST*
Reagovat
HOST*

Torres patří k njlepším utočníkam součastnosti, takže on potřebuje hrat i ligu mistru, doufam že se mu tam bude dařit

Reagovat
HOST*

Jo no..navíc už bych ho chtěl vidět i raz za šas v televizi...

Reagovat
HOST*rominho

Do Liverpoolu sa mi Torres teda vobec nehodi. Ten ich strojovy upracovy herny styl by mu nemusel sediet, ale tak necham sa prekvapit.

Reagovat
Xavi

Prostě anglická liga pro španěly není a to samé platí i v opačném gardu. Liverpool bude zase spíš nebezpečnější v LM než v domácí soutěži.

Reagovat
Pharrell

jj souhlasim, Reds hraji na evropske scene lip nez na te domaci

Reagovat
Pharrell

no uvidime snad v Anglii prosadi

Reagovat
HOST*inzaghi

no tak dle mě ten váš bůh Torres ukáže v Liverpoolu, ýe je to jen přeceńovaný sráč

Reagovat
HOST*Juři

Souhlasím kámo

Reagovat
HOST*inzaghi

ýe= že

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
Arne

demence

Reagovat
Arne

jako ne ten překlep, ale ten příspěvek....

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

mé tajné přání bylo, aby přestoupil kdyžtak do Arsenalu, v žádném případě do Manchseteru a už vůbec ne do Liverpoolu.. kdyby nebyl v Chelsea Sheva, tak by se mi líbil zde.. ale budiž

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

fotbal na umělce je k zblití , neříkám, že umělá tráva je špatná, to zas se na ni hraje krásně.. ale jenom tak max. přípravné zápasy ! Když se na to dívám, tak je to jenom nesmyslná kopaná, povrch je strašně rychlý.. určitě k tomu přispívá i zdivočelost mladíků, ovšem je to moc rychlé, moc fyzické a moc takové strojové.. a troufám si tvrdit, že senioři by hráli podobně..

každopádně já říkám ne, sice si to můžu říkat tak max. pro sebe, ale jednoznačně NE ! Přírodní tráva to je ta pravá kultura, to je fotbal, to je hra..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta umělka není žádná nová generace, ale tragédní stará, takže se není čemu divit. Rychlý povrch to určitě není...

Reagovat
Radin

a krásně ničí nohy,nejvíc kotníky

Reagovat
HOST*kuba

už bylo na čase!!! stránky o LFC: liverpool.xf.cz

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ty tvoje stránky jsou úplně na pichu.

Reagovat
HOST*GEGE

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Reagovat
HOST*divocak

Kubo a co stranky www.liverpoolsky.net ??? Rikas ze uz bylo na case ale stranky liverpoolsky.net jsou na svete uz par let a podle mne se je snazime delat na celkem dobre urovni.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj ty jsou docela cool.

Reagovat
HOST*Arne

asi myslel, že na čase už byl ten přestup Torrese.

ale souhlas, liverpoolsky.net jsou hodně dobrý stránky....

Reagovat
Radin

tak todle letní přestupové období letos je vyjímečné,v tom že odešly ikony týmů,které se dlouho odchodům bránily.Henry už podle mě dohraje v Barceloně,nebo na stáří ještě zamíří do Francie a Fernando snad se ti tak povede dobře

Reagovat
HOST*ital

Do roka a do dne je zpět ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že ne. Věřím mu. Naopak si myslím, že se chytne a bude za hvězdu. Liverpool udělal skvělej obchod. Sice dal plno peněz, ale určitě je dal do správnýho hráče

PS: ale mě to samo moc netěší, páč fandím ManU

Reagovat
smazaný uživatel

El Niňo je přeceňovaný a Live ho kupuje jako dost předraženého...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

prostě stagnoval.. uvidíte, že s novou motivací přijdou i skvělé výkony..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ne, přeceňovanej podle mě není. On má něco, co ho od ostatních odlišuje. Nevím, jak to říct, ale hned po několika shlédnutích jeho akcí sem se do něj (abych předešel různejm rádoby vtipům, tak zdůrazním, že jsem heterák ) zamiloval

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ho aspoň nad postelí na stěně?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně

Kurva, jako bych tam nepsal tu poznámku

Reagovat
HOST*ital

Morientes byl, je a ještě chvilku bude lepší než on a jak dopadl...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele