TOMASSON DO VILLARREALU

24.01.2007, 20:39
Aktuality
Villarrealu by k lepší gólové potenci měl pomoci Jon Dahl Tomasson. Dánský útočník opouští Stuttgart a míří právě do španělského klubu, v němž bude do konce letošní sezóny hostovat...

"Villarreal a Stuttgart se dohodly na hostování Jona Dahla Tomassona do konce sezóny s opcí na případný přestup," oznámil dnes večer španělský klub na svých webových stránkách.

Tomasson přichází do Villarrealu s úkolem zvýšit gólovou potenci týmu. Klub z El Madrigal v první polovině sezóny zaznamenal jenom 18 branek, což je v průměru méně než jeden gól na utkání. Zkušený Dán je zároveň náhradou za Nihata Kahveciho, který si před dvěma měsíci vážně poranil koleno a v letošním ligovém ročníku se na hřišti již neobjeví.

30letý útočník za sebou má dvě nevydařená angažmá. Nejprve se neprosadil v AC Milán a nyní na něho nezbylo místo ani ve Stuttgartu, kam přišel ještě za trenéra Trapattoniho. Nový kouč Armin Veh letos sází především na mládí, v útoku dostávají před Tomassonem přednost Mario Gomez, Cacau a Marco Streller a tento tah se mu vyplácí. Stuttgartu po podzimní části sezóny patří vynikající čtvrtá příčka a po několika letech tak opět bude bojovat o Ligu mistrů. Výše zmíněné trio útočníků dalo dohromady již 16 branek, bývalý kanonýr Feyenoordu se střelecky neprosadil a na hřiště se podíval jenom ve čtyřech zápasech.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

...tak to není moc posila

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že je bránky davát umí tak uvidíme

Reagovat
HOST*sweet

No tak jsou lepší útočníci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele