Tomáš Čížek je staronovou posilou fotbalistů Jablonce

29.09.2009, 21:35
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pamatuju jak v zimě zářil. Na druhou stranu, jak se tam popasujou s Jarolímem a Pavlíkem (kterej je sice def., ale do útoku má taky co mluvit), to nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

buď budoou hrát 4-5-1 s tím, že Pavlík bude defenzivní a dva ofenzivní záložníci(Čížek, Jarolím) a v útoku Lafata....a nebo 4-4-2 s tím, že stoperská dvojice bude Drsek-Pavlík....možná se tímto rýsuje sestava pro domácí zápasy, jiné rozestavení pro hostující....nabízí se tímto spousta variant a musím říct, že Jablonec byl silnej, ale teďko bude ještě silnější a bude mít šanci konkurovat Spartě a Slávii...Protože když se podíváme na tabulku, tak ta kvalita kádru obou "S" ZATÍM neprokazuje postavení v tabulce...Přeju Jablonci, aby na něj nespadla deka, ikdyž jsem slávista....Je to hodně sympatický mužstvo a už konečně letos by si zasloužili konečně poháry

Reagovat
smazaný uživatel

pokud si pamatuju, tak Čížek hrál na pravý záloze, nebo na pravým křídle, tak snad se tam kluci vedle sebe poskládají..Jablonec = tichá voda břehy mele..

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně

Reagovat
Liquid

Ten tam teda vydržel dlouho, že by jel Jablonec na titul. Proč ne? Sparta v Olomouci remízovala, Slavia venku taky ztrácí. No ale jako slávista, chci třetí titul v řadě samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

, skvěle!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele