Tohle je velmi špatné, říkal po vyřazení Klaassen

20.03.2015, 21:26
Aktuality
Žádný velký náboj nebude mít zbytek letošní sezony pro Ajax a moc dobře si to uvědomuje i jeho záložník Davy Klaassen. Amsterdamský klub má jen teoretickou naději na další obhajobu mistrovského titulu a Eredivisie je po včerejšku jedinou soutěží, které se ještě účastní...

Ajax už v prosinci opustil domácí pohár, když doma potupně prohrál 0:4 s Vitesse. Do čtvrtka byl ve hře alespoň v Evropské lize a ukrajinský Dněpropetrovsk se mu povedlo porazit, po prohře 0:1 z prvního duelu mu ovšem na postup nestačila ani výhra 2:1 po prodloužení.

"Tohle je velmi špatné. V lize si nevedeme dobře a vypadli jsme z obou pohárů, to není nic příjemného. Musíme vyhrát co nejvíce zápasů, pokud ale PSV nebude dělat zbytečné chyby, je pro nás druhé místo maximem. Můžeme hrát lépe, než dnes," prohlásil Klaassen.

Do konce základní části nizozemské ligy zbývá už jenom sedm kol a Ajax na vedoucí PSV ztrácí jedenáct bodů. Velká je i mezera mezi Ajaxem a třetím Feyenoordem, který ztrácí osm bodů.

Ajax včera v normální hrací době vyhrál 1:0, když se prosadil Riechedly Bazoer, a muselo se prodlužovat. Klíčový okamžik přišel v 97. minutě, v níž se trefil Jevhen Konopljanka, Mike van der Hoorn pak tři minuty před koncem už vyřazení neodvrátil.

"V prodloužení můžete vidět, jak vzácný je gól vstřelený na trávníku soupeře. Už před týdnem jsem říkal, že výsledek prvního utkání pro nás není příznivý, jelikož jsme nedali branku. Po gólu Dněpru bychom museli dát branky tři a to se také stalo," nechal se slyšet trenér Frank de Boer.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jde to i bez breceni pane Wenger...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Černý by rozhod.

Reagovat
jáá

už nastupuje za Jong Ajax

Reagovat
Bayernista18

Vim o tom, mám ho rád hlavně kvůli jeho přístupu, přijde do Holandska a naučí se jazyk za pár měsíců, takovej Kadlec se ho ani učit nechtěl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Za rok už bude dvojka za Milikem, Sigthorssona pošlou pryč si myslim.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele