Tohle je můj poslední rok, oznámil zkušený Pizarro

20.07.2019, 10:08
Aktuality
Na poslední profesionální sezonu své aktivní kariéry se chystá Claudio Pizarro. Peruánský útočník za dva a půl měsíce oslaví už jednačtyřicáté narozeniny a rovněž v příštím ligovém ročníku bude hráčem Werderu Brémy. S vedením v polovině května podepsal nový jednoletý kontrakt a ten bude jeho definitivně posledním...

"Tohle je můj poslední rok, to je jisté," oznámil jihoamerický veterán.

"Mluvil jsem o tom s každým. Cítím se dobře, ale to samo o sobě nestačí. Velký rozdíl v porovnání s předchozím rokem je v regeneraci. Už to není jako před pěti lety, moje tělo potřebuje více času, aby se dalo zase dohromady," říká dále Pizarro.

Pizarro s velkým fotbalem začínal ve vlasti v roce 1996 a v průběhu kariéry oblékal i dresy 1. FC Köln, Chelsea a Bayernu Mnichov. Ve své sbírce má šest bundesligových titulů a v únorovém duelu s Herthou se stal nejstarším střelcem v historii německé nejvyšší soutěže.

Pizarro se Werderu během kariéry upsal už pětkrát a loni s ním neúspěšně útočil na účast v Evropské lize, za sedmým Frankfurtem Brémy zaostaly jenom o jeden bod. Rovněž letos mají ve Werderu vysoké ambice.

"Hlavním cílem je dostat se do pohárové Evropy. S tím bych byl spokojen a myslím si, že je to v našich silách," stanovil cíl pro nadcházející měsíce.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (33)

Přidat komentář
Heresy

sympatak

Reagovat
7kaka7

"Už to není jako před pěti lety, moje tělo potřebuje více času, aby se dalo zase dohromady".....před 5 lety byl ve věku kdy 80% fotbalistů končí

Reagovat
stas87

Este jeden rok po jeho boku moze Eggesteinovi a aj Sargentovi dost pomoct. Vobec nemam problem s tym, ze bude v kadri aj v dalsej sezone. Lebo ked naskocil do hry, pomohol ju takmer vzdy ozivit a jeho prinos bol okamzity. Aktualne sa teda Werder bude musiet postarat o to, aby predal Harnika, pripadne s nim rozviazal zmluvu. Rozkvitnut by mohol Füllkrug po navrate na Weser. A toto sa mi prave na Baumannovi a Kohfeldtovi paci, ze na rovinu Harnikovi povedali, ze aj ked odisiel Kruse, tak ma Harnik daleko do zakladnej zostavy a robit nahradnika v 31 rokoch pre neho nema zmysel. Takze sa moze kludne vratit do HSV a pomoct im v 2.BL s navratom. Aj tak sa hlada este minimalne jeden hrac do obrany a do zalohy. Beijmov vyvoj sa zastavil, on nebol schopny nastupit v poslednych kolach BL za Thea, takze sa zrejme hlada RV na jeden rok. Beijmo musi v tejto sezone presvedcit o tom, ze ma na to hrat casom stabilne BL. No a hlada sa DM za Bargfredeho. Uz je mu 30 rokov a s kazdym dalsim zranenim to bude pre neho tazsie a tazsie. Uz sa spekuluje o Mascarellovi ale toho prilis nechcem. Pozitivne ale je, ze Schalke s nim nerata a mohol by prist dost pod cenou.

Reagovat
Rudnevs

Špekuluje sa aj o nejakej cene pri tom Mascarellovi? Koľko by si za neho dal?

Inak pre Harnika by to žiaden návrat nebol, on je odchovancom Werderu (ešte predtým boli i spolu s Krusem v nejakom amatérskom klube Vier- und Marschlande alebo tak nejak sa to volalo, už sa mi to nechce hladať) a za HSV nikdy nehral, len sa o tom jednu dobu špekulovalo, ale potom vyrazili manažéra Knäbela, ktorý ho chcel, tak z toho zišlo. Teraz sa trochu obnovili špekulácie, ale aj tak asi nepríde. A návrat HSV do ligy teda praješ?

Reagovat
stas87

Maximalne styri miliony, pretoze s nim v klube nerataju a klesa mu trzna hodnota. Aj by som sa necudoval tomu, keby Baumann tymto sposobm premyslal a vysral sa na predrazeneho Soucka a podobnych hracov.

Jj, az potom ako som to odoslal som si uvedomil, ze hral len za ten amatersky klub s Maxom. Tak ja myslim ze milion euro ci milion a pol nie je vela a HSV by sa to oplatilo. Na druhu ligu by mal mat v pohode a nejakych 10+ golov by mohol dat tiez. No prajem, teraz uz ano. Neprial by som im aby to tak epicky dojebali aj druhu sezonu po sebe. Derby by mi chyba, pretoze to takmer vzdy pre SVW znamenalo styri body do tabulky.

Reagovat
Rudnevs

No 4 Mio. € v dnešnej dobe nie je moc, ale je pravda, že je nechcený a radi by ho strelili. Celkovo toho odpadu má Schalke ešte viac a na niektorých sa vôbec nedarí nájsť príjemcov.

Jj, Harnik by mohol byť dobrý, ale už to utíchlo, podľa všetkého to bola len kačica. HSV snáď postúpi, v tom klube sa mnoho zmenilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho prostě nejde nemít rád

Reagovat
JackDaniels.

Legenda

Reagovat
JackDaniels.

Rocnik 1978

Reagovat
Beči

Sympaťák jak poleno. A i ve svých letech stále platný hráč, který není jen do počtu. Přeji, ať mu poslední sezóna vyjde, ještě nastřílí nějaké góly a ať ty Brémy dají alespoň tu Evropskou ligu, aby kariéru zakončil úspěchem

Reagovat
raduinho

No konečně. I když bych se nedivil, kdyby šel ještě dělat čtvrtého útočníka do Bayernu a pak se zase vrátil do Brém. Kokotko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Aj keď máš kokotsky názor, aspoň ho nemeníš ako je to tu bežne. Čo na tom, že je úplne dementny, že...

Reagovat
raduinho

Form is temporary, class is permanent

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Píčo

Reagovat
raduinho

Skap debilku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty umíš norsky?

Reagovat
raduinho

Nene pandsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost dobrý.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
raduinho

tady se někdo chová jak uražené děcko

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo je děcko a někdo má prázdné obě hemisféry. Člověk si nevybere.

Reagovat
raduinho

Potvrzeno. Admine! Smazat tohoto Liverpoola je to duplikát Pinturipičía.

Reagovat
risk je zisk

Kolik bude tak asi dostávat prostoru? 10-15 zápasu?

Reagovat
Shevchenko

Neznám jiného člověka, kterému by tak často psali špatně jmeno

Reagovat
Rudnevs

Asi brat (alebo možno i otec ) De Lighta, Firminha a Malcolma...

Reagovat
Zark

a wallcot s willsherem

Reagovat
C-M@ster

Solskjaer?

Reagovat
Ingimir

on má fakt len jedno z

Reagovat
cink

Jen bych doplnil že je aktuálně 6. nejlepší střelec všech dob v bundeslize.

Reagovat
Rudnevs

Fanúšik Bayernu a debata Champions League X Telekom Cup:

https://ingram.life/u/fums_magazin/2093605955951538241

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele