Tisk: Ten Cate příští týden do Chelsea

04.10.2007, 10:27
Aktuality
Už to zřejmě nebude dlouho trvat a v trenérském týmu Chelsea dojde k jedné změně. Manažer Avram Grant zůstane ve své funkci, příští týden ale dostane kolegu v osobě Henka ten Cateho. Na této informaci se dnes ráno shodla řada anglických deníků...

"Ten Cate byl před dvěma lety za vítězstvím Barcelony v Lize mistrů a vyznává pohlednou hru, stejně jako Roman Abramovič," hlásá ve své zprávě deník The Sun, s nímž ve své citaci souhlasí například i 'A Blues insider': "Je to Romanův pokus ulehčit Grantovo jmenování. Ten Cate zaplní mezery, on bude trenérským mozkem, on pozvedne hráče a bude je motivovat."

Média se rovněž shodují v tom, že se Henk ten Cate se na Stamford Bridge již dohodl na podmínkách smlouvy. Současný kouč Ajaxu Amsterdam by měl podepsat tříletý kontrakt s ročním příjmem 2,1 milionu liber.

V Chelsea stále panuje napjatá atmosféra po odchodu Joseho Mourinha. Na Portugalcovo místo byl okamžitě dosazen bývalý trenér izraelské reprezentace Avram Grant a úvod angažmá se mu příliš nepodařil. Reputaci si vylepšil až včera, Blues toho proti Valencii směrem dopředu sice příliš nevymysleli, přesto předvedli dvě pohledné akce a domů si odvezli vítězství 2:1.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
HOST*nofan

Vždyť neuměl ani přejít přes Slávii do LM. Co si od něj slubujou ??

Reagovat
smazaný uživatel

správně.nadutec jeden.chodil jak páv.idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Keby dostal cas pre svoju pracu, stabilizovanie kadru, tak v spojeni s peniazmi Abramovicha by to mohol byt slusny futbal.

Ten Cate Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

jenže kolego.tam času moc nedávaj.tam chtěj výsledky,at de trenovat do hájku,tam bude mít času dost,bojujou o pust do třetí třidy.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkial vies, ze tam cas nedavaju ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je evidentní, Mourinho hned letěl, mají se od ostatních klubů ze špičky co učit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho letel pre nepekny futbal pocas znacnej casti jeho posobenia u nich a nezhody s Abramovichom z pre nas nie uplne znamych dovodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Wengerovi a Fergusonovi se taky vždycky nedařilo, ale vědělo se o jejich kvalitách a majitelé klubů je podrželi, zatímco Abramovič Mourinha potopil hned po první sezoně bez titulu, což se tak trochu čekalo. Co asi tak potká jeho nástupce? Chelsea udělala chybu, jak říkám, mají se ještě co učit...

Reagovat
smazaný uživatel

O Mourinhovych kvalitach predvadzat pekny ofenzivny futbal bohuzial Abramovich nevie, ani ja, asi ani ty. Viac ako 3 roky je dost dlha doba. K tomu tam boli pre nas nezname spory.

Reagovat
smazaný uživatel

Benítezův fotbal je taky o ničem a ještě má míň titulů než Mourinho, přesto má plnou důvěru i nadále.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou z priorit(mozno aj tou hlavnou uz) Abramovicha je pekny futbal...uz to opakujem po niekolky krat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ho měl vyhodit hned. Moc tomu nevěřím, hnusně hrají pod Mourinhem už delší dobu, ale padáka dostane až ve chvíli, kdy nejsou výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja zase neverim, ze ho vyhodil pre vysledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Abramovič měl určitej plán (onehdá jsem ho dokonce i viděl) a jeho součástí byl i ten hezčí fotbal, což Murhovno nejenže nesplnil, on hrál čím dál hnusněji (poslední dobou hrál na tři defenzivní středopolaře - PS: Grant na ně hraje taky, což nechápu ) a ještě přestával mít i výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Ranieri dopadl stejěn a hrál velmi pohledný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

mezi Murhovnem a Abramovičem už byla tak hluboká názorová propast, že Roman akorát čekal na první šanci, kdy ho vyrazit. Tam už se snad ani nedalo mluvit o důvěře ze strany vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

proč urážíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Abramovič tolik touží po pohledném fotbalu, Ten Cate je jasná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Myslim si že Ten Cate by měl zůstat kde je a byla chyba vyhazovat Muríňa. A kdyby kterýkoliv trenér dostal čas na stabilizaci kádru plus peníze na posili na který má Abramovič tak by vést Chelsea dokázal kdokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

To není virtuální fotbalový manažer.

Reagovat
HOST*Vacin

A já si myslel, že když mi to tak de, že bych je mohl trénovat taky. Tak až bude chtít někdo úspěšnýho virtuálního manažera tak dejte vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš vedení nějakého klubu, v minulosti se o to pokusil jeden fanoušek Middlesbrough, neuspěl. Možná budeš mít více štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím mu, proti Fergusonovi, Wengerovi a Benítezovi to pro něho bude těžká škola.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se přiznám, že mu taky moc nevěřím. Podle mě vyhořel v Alaxu vcelku na celý čáře (dva nepostupy do LM přes o poznání horší týmy, prohra titulu v posledním kole ligy ...) a teď má jít do Chelsea a vytáhnout ji z krize? Podle mě moc šancí nemá. Chelsea by teď potřebovala pevnou ruku a respektovanýho odborníka typu Capella, Hiddinka, O´Neilla, Erikssona a ne trenérskýho benjamínka bez úspěchů.

Ano, ten fotbal bude možná vypadat ofenzivněji, ale jestli bude úspěšnej, to teda nevím

Reagovat
HOST*Thomas

Mourinho bol uspesny trener a za svoje posobenie v chelsea zyskal 5 trofei. To je myslim dost na to aby zostal. Mourinho zo zaciatku svojho posobenia v chelsea nepredvadzal futbal s vinikajucimi vysledkami a s dvoma kridelnymi zaloznikmi a jednym utocnikom bol aj pohladny ale po nezmyselnom a pre Mourinha nechcenom prestupe Shevchenka a mozno aj Ballacka musel prekopat cely styl hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě myslím, že se snažil Mourinhovi srát do řemesla - ať už těmi nákupy na vlastní přání nebo něčím jiným. Je jasné, že si to Mourinho nenechal líbit a proto začaly vznikat vzájemné antipatie, které časem rostly, až se to dostalo do fáze, kdy nešlo jít dál.

Mourinho měl jít buď v létě, nebo se měly vztahy pročistit a on měl zůstat i celou sezonu 2007/08. V době, kdy se rozjíždí Premier League vyměnit trenéra, je ta největší chyba, tento rok můžou na trofeje zapomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

nehledě na to, že murhovno byl odejit tři dny po konci repre pauzy, což byla dost sviňárna. Kdyby ho vyhodili v tý pauze, tak měli více času na hledání nahrady. Byla to dost blbost.

Reagovat
HOST*

ty si murhovno.......to "murhovno" nieco dokázalo...Ano chelsea je jebnuty klub......vlastni ho zidovsky buzerant co nevie co s peniazmi a mysli si ze kd vrazi pol miliardy do klubu tak za 3 roky vyhra ligu majstrov a tri tituly.......hovadinna nevyhra......lebo sucasny futbal je tak enormne vyrovnany ze aj ta naj spicka moze ligu majstrov vyhrat tak raz za 5 rokov...Som zvedavy ako sa im bude darit s inym trenerom.....A prajem aby skoncili v lige na desiatom mieste...A vlige majstrov aby nepostupili zo skupiny . TO by som otvaral šampus.

Reagovat
HOST*Peko

Tak ten si urcite neotvoris.

Reagovat
HOST*
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele