Tipy Pavla Novotného

26.09.2014, 12:41
Tipy a analýzy
Máme tu již třetí pokračování rubriky Tipy osobnosti, tentokrát jsme pozvali bulvárního zpravodaje Pavla Novotného. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Tomáš Daníček. Pro čtenáře jsme připravili závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

ARSENAL - TOTTENHAM
PAVEL NOVOTNÝ: Tady jsem zaujatý, neb fandím odmala Gunners.. ale to mi nebrání poznat překvapení, které tupí sázkaři jistě přehlédnou, protože nerozumí anglickému fotbalu tak jako já. Klasický český sázkařský Jouda si maximálně dohledá, že Tottenham minule prohrál doma s outsiderem a hned si dá do kombíku jedničku. Dobře mu tak. Zápas skončí remízou, dal bych si určitě bokem ještě kilo na výsledek 0:0 nebo 1:1, ale jak říkám, nemůže tomu každý rozumět. Remíza!
Tip: 0
Tomáš Daníček: Severolondýnské derby je pro mě srdeční záležitostí; a to nejen z toho důvodu, že fandím Arsenalu, ale taky prostě proto, že pravidelně nabízí prvotřídní zábavu. V posledních dvou případech šla sice úroveň trochu dolů, ovšem - když už nic jiného - alespoň si Arsenal pokaždé zvládl upevnit dlouhodobou dominanci v těchto specifických utkáních. A nejinak tomu bude i tentokrát; tipuji výhru Gunners 5:3.
Tip: 1
LIVERPOOL - EVERTON
PAVEL NOVOTNÝ: Coby experta na anglickou ligu mě mátožný rozjezd Liverpoolu nijak nepřekvapil, o Evertonu toho vím určitě více, než všichni čtenáři Eurofotbalu, takže si v němé úctě laskavě poznamenejte, že pan Novotný tipuje remízu. Dal bych si plichty poločas/konec. Jo, jen si vsaďte jedničku, váš problém. Já říkám remíza a mám jako vždycky pravdu!
Tip: 0
Tomáš Daníček: Pokud severolondýnské derby proslulo gólovými hody, to liverpoolské na sebe tradičně poutá pozornost spíše kartami a kontroverzními okamžiky - což zvláště při účasti mého "oblíbeného" neumětela Martina Atkinsona hrozí zas a znovu. Já nicméně doufám v 0 vyloučení a podobně vzrušující i férovou bitvu, jaká se strhla loni na Goodison Parku (3:3).
Tip: 0
ATLÉTICO MADRID - SEVILLA FC
PAVEL NOVOTNÝ: Tady by mohla mít řada fanoušků, kteří nerozumějí španělskému fotbalu, problém. Já ne. Atlétiko chce hrát příští rok Ligu mistrů, Sevilla skončí v lize osmá a toto utkání skončí remízou!
Tip: 0
Tomáš Daníček: S Valencií na čele a Sevillou v těsném závěsu by se jeden po těch prvních pár kolech těšil na definitivní výměnu stráží ve španělském fotbale. A protože bych v brance Atlétika rád častěji vídal Oblaka, dopřeji Seville pokračování dosavadní šňůry. Vidím to na její pátou ligovou výhru v řadě; protentokrát ale řádně divokou, v poměru 3:2.
Tip: 2
MAINZ - HOFFENHEIM
PAVEL NOVOTNÝ: Utkání, které někteří chytráci ocení nulou a méně jak třemi góly, a které samozřejmě vyhrají o dva góly hosté, je to zjevné, přinejmenším odborníkům na německou ligu jako je pan Novotný nebo pan Bittengel. Dvojka!
Tip: 2
Tomáš Daníček: Tenhle zápas jde popravdě kompletně mimo mě, takže zde naslepo a lehce alibisticky sázím na výhru domácích. Minimálně jedním gólem se na straně úspěšného Mainzu blýskne někdo z Asiatů; úplně nejlíp Koo Ja-cheol.
Tip: 1
SCHALKE 04 - DORTMUND
PAVEL NOVOTNÝ: Je to šílené, ale další remíza. Každopádně po poločase bude v čele Schalke, všimněte si , jak má v prvních poločasech zajímavé statistiky za poslední dva roky. Jo tak, vy nesledujete německou ligu tak jako já.. Nevadí... dal bych 1/0 celkově, ale utkání skončí remízou.
Tip: 0
Tomáš Daníček: Kromě toho, že mě Arsenal přirozeně velmi zklamal, odnesl jsem si z našeho nedávného vzájemného souboje také potvrzení toho, že když to Borussii sedne, umí produkovat zcela jedinečně živelný, nátlakový fotbal. A jelikož ten její dosavadní bodový výkaz v domácí soutěži doopravdy není nic moc, taky zde si na základě vlastního přání troufnu na dvojku.
Tip: 2
SLAVIA - SPARTA
PAVEL NOVOTNÝ: Ach jo. S pistolí u hlavy, bych dal 0:3, ale říkám si, Bůh existuje, Bůh ví, že Sparta je zlo a Slavia dobro, Bůh ví, že slávisté si zaslouží trochu té radosti a politováníhodní sparťanští fans si nezaslouží nic, než pomalou, mučivou smrt, stejně jako celý A-tým, počínaje řidičem autobusu a Lafatou konče. Sparta má nejlepší tým za posledních dvacet let. Přesto v Edenu nečekaně padne. Dávám jedničku. My jsme Slavia, vy nejste NIC.
Tip: 1
Tomáš Daníček: Jako kovaný slávista musím přiznat, že v posledních letech mé pouto ke Slavii lehce ochablo, to však rozhodně neznamená, že bych nesledoval alespoň její výsledky a vzorně nepokračoval v nenávidění Sparty. Slavia v derby nebodovala už třikrát po sobě a teď je nejvyšší čas tohle trápení spolu s celkovým úpadkem formy sebevědomě prolomit. 3:1.
Tip: 1
TEPLICE - SLOVÁCKO
PAVEL NOVOTNÝ: Tohle je oříšek i pro lidi, co se o naší ligu zajímají, ale samozřejmě ne pro mě, který jí fakt rozumí. Slovácko v konečném účtování bude těsně pod zónou sestupu, daleko od aktuální pozice. V Teplicích remízuje 0:0, kdo si vsadí, nebo myslí cokoli jiného, ten nerozumí fotbalu a tutově fandí Spartě, protože to jde často ruku v ruce..
Tip: 0
Tomáš Daníček: Teplice se prozatím jeví jako remízový král sezony, a protože se mi tady nula s přihlédnutím k předešlých tipům celkem hodí do krámu, nebudu se jí nijak bránit. Šestá plichta pro kluky zpod Stínadel; a aspoň jeden zářez pro mého jmenovce Vlastu Daníčka.
Tip: 0
MARSEILLE - ST. ÉTIENNE
PAVEL NOVOTNÝ: Nevím, zdali je vůči mému soupeři fér, dávat sem francouzskou ligu, když se o mně ví, že já jsem jeden z mála respektovaných znalců této soutěže. Saint-Étienne má letos velké ambice a v Marseille jsou všichni podvodníci, takže si to dvakrát ohlídají, klasicky nakloněná rovina, k tomu specifika francouzského zákulisí a počasí, no nebudu to protahovat, 3:0 domácí, jasná jednička, není co řešit.
Tip: 1
Tomáš Daníček: Bielsovy šílené taktické manévry v nedávné době na francouzské soupeře zabírají až neuvěřitelným způsobem a skóre 16:1 z posledních pěti kol vskutku bere dech. V tuhle chvíli si tedy nedokážu dost dobře představit, že by l'OM mělo zrovna na domácí půdě jakkoliv klopýtnout.
Tip: 1


Závěrečným třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 27.9. v 13:45 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také konečnou tabulku čtenářské soutěže a s ním i šťastlivce, který si příště zatipuje s některou známou tváří.

Mezi osmi vybranými zápasy jsou i dva zápasy Teplice - Slovácko a Mainz - Hoffenheim, které se hrají již v pátek. Aby měli čtenáři dostatek času na tipování, tak jsme pro ně vybrali Stuttgart - Hannover a Liberec - Mladá Boleslav. Děkujeme za pochopení.

Autor: David Křížka

Komentáře (540)

Přidat komentář
smazaný uživatel

samí 1,jak ve škole

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jsi tam chodil tak pomálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
patrikhm

Proč se do fotbalu plete ta nechutná loutka Novotný?!?

Reagovat
Kowe

loutka?

Reagovat
n4

Ty to možná ještě nevíš, ale v této zemi žijí pouze fotbaloví experti. Já sám bych mohl trénovat minimálně český nároďák.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu co ten prasopes dělá na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vepř se narve všude, už i na eurofotbal...

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně zajímavé zápasy všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

co je tohle za cloveka?

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj tohle prase hnusný tlustý vyfetovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych byl Dr. Manhattan, pana Novotného bych popravil prvního.

Reagovat
vlastik

,,...a v Marseille jsou všichni podvodníci" Respekt pane Novotný

Reagovat
skat

jen upozorňuji, že Libe hraje v Bolce a né obráceně...

Reagovat
widlak

Slovan hraje doma

Reagovat
skat

máš recht ... jsem už úplně zblblej - je pátek... jsem o týden napřed, kdy hrajeme na spartě

Reagovat
dantetomas

Ten hnilopich vyptlany chcel byt vtipny alebo ako to ma clovek chapat? Fakt idealne prasa do bulvaru a skoda, ze EF dav takejto svini priestor na prezentaciu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, a Novotnej teda taky nemá moc super názory.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
db18

Reagovat
miky10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dondinho

Co tu dělá tohle bulvární prase ?

Reagovat
smazaný uživatel

kandiduje s ostatníma prasata v ODS na starostu

Reagovat
SuperBanikovec

Upřímě doufám, že si děláš legraci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
skat

jinak to vidím na samé jedničky, kromě H96 a Liberce tam to vidím na dvojky... Libe v MB dostane buď dardu jak blázen, nebo tam o parník vyhraje, nic mezi si moc nevybavuju... samé výsledky 4-0, 4-1 na jednu i druhou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Mysliet si,ze Arsenal-Tottenham skonci 0:0,tak to moze cakat len nejaky Jouda.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Totíci vyhrají

Reagovat
smazaný uživatel

Novotný nezklamal. Prudí naprosto skvěle, byť možná trochu klišovitě Zajímavý, velice inteligentní člověk, soudě dle jednoho seriózního rozhovoru, který poskytl Magazínu MF Dnes. Ale tipér je to příšerný, hádám mu dva přesné zářezy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

asi to melo bejt vtipny, ale smysl pro humor vypada to Pavel zdedil po otci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš jako Povolání: bavič ?

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapik sa vyzna a ako vidim, ma aj talent na nasieranie beznych oveciek. Smrtelna kombinacia

Reagovat
smazaný uživatel

Medmr*ka ala veprova hlava chce byt zase zajimavej a oslnive vtipnej

Reagovat
pobody's nerfect

poprosil bych redakci aby nedávala prostor této parodii na člověka, buď se snaží být vtipný a velmi se sekl a neměl by už dostat prostor k prezentaci své dokonalosti a nebo psal své příspěvky ožralý a neměl by už dostat další možnost zkazit tipování

Reagovat
cepinzcegamy

Novotný je slinta, ale jak dokáže cíleně nasírat pindálisty, to se mi líbí. Každopádně vtipnej je asi jako ty, kterýs chtěl svojí přezdívkou oslnit, tak jako kultovní Pony Slaystation, leč nepovedlo se

Reagovat
smazaný uživatel

Pony Slaystation

Reagovat
skat

pony slaystation mazec !!!! jsem se málem po..to smíchy

Reagovat
smazaný uživatel

pony slaystation maria bohova))))))

Reagovat
Milan.B

typek nemusi ani nic napisat a rozosmeje davy

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to pozor, Pony slaystation je nick, který mně na ef asi nejvic rozesmal

Reagovat
13

5:3 No fantomasi, jestli tohle vyjde, tak se ti budu klanět.

Reagovat
smazaný uživatel

zase ten blbec..myslí si,jak je vtipný a chytrý smutné

Reagovat
Puskas

opakuje se po tatovi, ten tady taky kdysi psal stejně "kdo nesleduje tuto ligu jako já"...

Reagovat
r.mrazik

souboj selerbrit Pavla Novotneho a Tomase Danicka? hůůůů....

Reagovat
smazaný uživatel

Co tu chce ta prasečí hlava?

Reagovat
F.Torres

Jelikož tipuje tento buřt odpornej, tak toto kolo vynechám jako na protest proti takovým sráčům, kteří ve světě Eurofotbalu nemají co dělat.

Takže pro eurofotbal

Je vidět, že pro reklamu se tady udělá cokoliv, což je dost smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Proč se do tipovačky vybírají i páteční zápasy? Přijde mi lepší, když všichni tipují stejné zápasy..

Reagovat
Losinho

Reagovat
fantomas

Tohle se ovšem povedlo..

"V Teplicích remízuje 0:0, kdo si vsadí, nebo myslí cokoli jiného, ten nerozumí fotbalu a tutově fandí Spartě, protože to jde často ruku v ruce.. "

Reagovat
patas92

Reagovat
r.mrazik

jojo...to je narezovy

Reagovat
fantomas

Reagovat
r.mrazik

chtel jsem neco napsat,ale uz jen to,ze je debil Novotny sesivka a reagujes takhle,je ukaz sam o sobe

Reagovat
fantomas

Tak já sem taky sešívka a ty seš sparťan no.. to asi zrovna píšem dějiny, že sme se nezasmáli tomu samýmu, co myslíš?

Reagovat
r.mrazik

ja myslim,ze je jedno kdo je kdo...ale styl toho humoru mi prijde debilni...chapu,ze ty tleskas rukama,protoze jsi sesivka,ale to na tom nic nemeni

styl "hele mamo,ten novotny to ty sparte nandal...." me opravdu nebere a od Novotnyho uz vubec ne

Reagovat
fantomas

Bodejť by ne, když seš spartan achjo fakt, to je jak s jantarem. Novotnýho nesnášim, a jak sis moh všimnout, chválim ho tu za jeden jedinej hlod, takže vážně neni nutný nějak vyšilovat.

Reagovat
r.mrazik

jj...uplne z toho neusnu

jantara mi nech,vymysli si neco svyho

Reagovat
fantomas

No seš jedinej, kdo měl tu potřebu zareagovat timhle uraženeckym způsobem, takže...

Reagovat
r.mrazik

to melo byt ciste ironicky...

a chudak CHONG...

Reagovat
fantomas

Pochopitelně že ironický CHONGovu reakci sem nepobral, takže toho nepočítám.

Reagovat
r.mrazik

no ne urazeneckym zpusobem,ale ciste ironickym...

vsak rikam,chudak chong

Reagovat
jackinho10

Reagovat
CHONG

Židi byli vždycky svině

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
db18

Kromě Sparty jen jedničky...

Reagovat
REPLIKATOR

ARSENAL - TOTTENHAM

PAVEL NOVOTNÝ: Tady jsem zaujatý, neb fandím odmala Gunners.. ale to mi nebrání poznat překvapení, které tupí sázkaři jistě přehlédnou, protože nerozumí anglickému fotbalu tak jako já. Klasický český sázkařský Jouda si maximálně dohledá, že Tottenham minule prohrál doma s outsiderem a hned si dá do kombíku jedničku. Dobře mu tak. Zápas skončí remízou, dal bych si určitě bokem ještě kilo na výsledek 0:0 nebo 1:1, ale jak říkám, nemůže tomu každý rozumět. Remíza!

Reagovat
johnik

a co je k smichu?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc Novotny??? toho chlapa nesnasim

Reagovat
Usty

Pavel Novotný, ten borec nemá limit!

Reagovat
Amarino

Reagovat
Godwinson

Je pro eurofotbal ponekud degradujici davat tomuto individuu prostor, Klusak by urcite souhlasil, ale tu Spartu trolluje zajimave

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten borec se fakt trošku nepovedl ale vsadim si podle toho kluka ušatého za pětku uvidime treba se usměje štěstí .smažkám zdar

Reagovat
n4

Vtipné, líbí se mi jak eurofotbal dokáže odlehčit tak závažné téma jako je fotbal a psát i o takových trubkách jako je Novotný. I článek o prognóze ligy Mistrů byl super. Místní diskuteri by si měli uvědomit že fotbal je především hra! Méně hate víc love.

Reagovat
drussbarb

No problém je v tom, že v Novotném vidí love málokdo

Reagovat
REPLIKATOR

SLAVIA - SPARTA

PAVEL NOVOTNÝ: Ach jo. S pistolí u hlavy, bych dal 0:3, ale říkám si, Bůh existuje, Bůh ví, že Sparta je zlo a Slavia dobro, Bůh ví, že slávisté si zaslouží trochu té radosti a politováníhodní sparťanští fans si nezaslouží nic, než pomalou, mučivou smrt, stejně jako celý A-tým, počínaje řidičem autobusu a Lafatou konče. Sparta má nejlepší tým za posledních dvacet let. Přesto v Edenu nečekaně padne. Dávám jedničku. My jsme Slavia, vy nejste NIC.

Reagovat
Amarino

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já se hrozně divím, že mu někdo nenamlátil tu veprovku, kdyby mi urážel Baník mu dám dělo, že by počítal hvězdičky, zmrd obrezaný buzerantský

Reagovat
smazaný uživatel

Novotný je prostě profesionální troll no. Spíš mě udivuje, že se tu všichni rozčilujete a pak si stejně otevřete jeho, nebo i jinej bulvár

Reagovat
icemike

blb za compem, blb před kamerou, blb uplně všude

Reagovat
Zdechlina

Tak tohle ne, kdejaké osly a perverzáky v řadách uživatelů tady snesu. Ale tohle je moc. Bezmozek a ubožák typu novotný? To musí být redaktoři opravdu sadisti a nebo mají vážnou duševní poruchu.

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem rád, že Pavel Novotný fandí zrovna Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cepinzcegamy

dej si facku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Fandí Slavii a Arsenalu, hraje poker, čumí na Ulici...docela mě děsí, že máme tolik společného

Reagovat
Puskas

a máte stejný humor, viz níže

Reagovat
Losinho

Úplně asi (snad) ne.

Reagovat
fantomas

čumí na Ulici

Reagovat
smazaný uživatel

čumí na Ulici - Bravo! BotB

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré krasavice hrajou v tom seriálu

Reagovat
Trand

Přesně, to si taky říkám.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
bayern987

Fuuuj, tenhle debil to je hnus, největší to odpornost. Nesnáším toho vola tlustého, ať jde radši na rodeo! Aspoň že fandí té Slavii no...

Reagovat
Kowe

Hrozně se mi líbí jak mu tu manipulaci všichni žerou

Reagovat
ACSeRw!n

ale tak on bezne trolluje mnohem vetsi kapacity, nez sou naky uzivatele EF..

Reagovat
Puskas

Myslím, že mu to žere málokdo, spíš se většině zdá jako trapný, navíc opakuje prakticky doslovně tatovy vtipy z této stránky.

Reagovat
patas92

Tak tak. Mně je víceméně ukradený, ale ty jeho předpovědi fakt nejsou nijak vtipné.

Reagovat
Kowe

To nemá být vtipný že jo, to má být právě trapný, pozornosti si tím získá daleko víc.

Reagovat
Puskas

No, nevím, pamatuji ještě Videostop z 80. let, kdy jeho tata uváděl takřka každý svůj výstup "To vím náhodou naprosto přesně". Asi takový rodinný humor.

Reagovat
patas92

Jeho táta byl stejně nevtipný. Nejvtipnější na něm asi bylo, když ho Izer parodoval.

https://www.youtube.com/watch?v=02cPm8Oz4tI

Reagovat
Puskas

Asi tak: kdysi povídal Jiří Suchý, jak se účastnil Silvestra moderovaného Novotným. Ten vyšel před diváky a říká: "Odpoledne budeme vystupovat se stejným programem ještě jednou před druhým publikem. Kdo se bude víc smát, bude v televizi.

Reagovat
patas92

Tihle Nováčtí estrádní baviči z devadesátých let jsou fakt katastrofa. Jejich popularitě a sledovanosti vůbec nerozumím.

Reagovat
Puskas

Viz výše, lidi v televizi vidí, že se celý sál směje, tak se začne smát taky, aby před sebou samým nevypadal nechápavě, tak jako věří reklamám, uvěří, že Novotný je vtipný, když přijde v převleku za klokana, tak se válí smíchy.

Reagovat
patas92

Jo to beru, ale dost z těch lidí ještě museli pamatovat Holzamanna, Šimka nebo i Lábuse s Kaiserem se kterýma se Novotný aspol. nemůže vůbec rovnat. Oni těm lidem, co na to koukali nebo chodili přímo do sálu, museli platit, jinak tomu fakt nerozumím.

Reagovat
Puskas

To píšu výše, co říkal Jiří Suchý. Tak jako se voličské hlasy kupují za párek s hořčicí...

Reagovat
CHONG

Je to jednoduché, jsme prostě národ idiotů, to že se za dva dny prodalo třicet tisíc výtisků "kuchařky" toho nechutného prasopsa Ládi Hrušky toho budiž nejčerstvějším důkazem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

On vydal kuchařku?

Reagovat
CHONG

"Kuchařku"

Reagovat
smazaný uživatel

HEHEHEHEEEEEE.......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

to fakt?

Reagovat
CHONG

Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho kuchařku beru jako utajený geniální tah pro eliminaci takových idiotů. To jídlo už čistě z přísad je zdravotně závadné, ostatně se k tomu vyjadřovali i někteří odborníci na výživu. Při troše štěstí se takovými blafy eliminují zmínění jedlíci sami, nebo jim to třeba poškodí rozmnožovací soustavu a bude o další generaci idiotů méně.

Reagovat
patas92

Jakože tam vaří z rulíku zlomocného a muchomůrek?

Reagovat
CHONG

Kéž by.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm a říkali ještě něco o 80 000 dalších výtisků.

Reagovat
CHONG

Fakt národ debilů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Vidím, že díky těmto hnusníkům se dokáže shodnout fanda Realu i Barcy

Reagovat
Kokesh

Izer je boss

Reagovat
CHONG

Král komiků

Reagovat
patas92

A taky asi nejlepší vypravěč vtipů, jakého jsem kdy slyšel. A jeho parodie na Tabu je úplná špička mezi všemi scénkami, co u nás kdy byly natočeny

Reagovat
rufus

Mě tenhle člověk nepřijde vtipnej, zábavnej ani jinak zajímavej. Spíš je dost trapnej, jak zmiňuje Puskas nade mnou. V podstatě bych ani nevěděl jak vystupuje nebýt tady EF, protože náš jakože šoubyznys mě absolutně nezajímá.. i když o Novotným sem i tak slyšel. Každopádně moc dobře ví co dělá, stačí se podívat jaký reakce vyvolává jen tady v diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Péťa je lepší vtipálek než ten jeho synek

Reagovat
r.mrazik

vzdyt to je stale stejne porad dokola...jednou to vezmes,podruhy to prejdes a potreti uz mas toho dotycnyho za kretena...

a navic to neni ani vtipny

Reagovat
Puskas

To je ono, je právě otázka, zda texty tady mají být čteny, nebo jsou jen prostředkem k opakovaným kliknutím a komentům.

Reagovat
Kowe

Jenomže on to má propočítaný, nějaká vtipnost mu je u prdele. Ono i špatná reklama je reklama.. jeho články mají skvělou čtenost, vydělává hodně dobrý peníze. Kariéru si založil na tom, že ze sebe dělá píču. A vycházím mu to.

Reagovat
CHONG

Smutný příběh.

Reagovat
F.Torres

Hlavně jsou smutní ti, kteří to čtou. Jsme asi opravdu národ hlupáků a dementů, když nejsledovanější televize je nova, nejčtenější noviny jsou bulváry a nejprodávanější kniha je od Ládi Hrušky.

Čest těm, kteří jsou "nenormální"

Reagovat
Kang & Kodos

Nejsledovanější filmy od Trošky, největší koncerty - Kabát

Reagovat
patas92

Co je na Kabátu špatného?

Reagovat
Kang & Kodos

Je fakt, že vedle Trošky sem je dávat nemusel, to si nezaslouží A co je na nich špatnýho? Pro mě třeba to, že se skoro nedaj poslouchat za střízliva.

Reagovat
r.mrazik

dal jsi je tam hodne dobre

Reagovat
rufus

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
patas92

A co bys jiného chtěl? Aby přišlo 80k lidí na Rolins nebo Rytmuse?

Reagovat
Kang & Kodos

Samožřejmě. Představ si, jak si 80 tisíc lidí říká navzájem "si zabil"

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
patas92

Super, toho se snad nedožiju

Reagovat
Kowe

tohle se děje ve všech státech. Se podívej na prodeje Sunu.

Reagovat
F.Torres

než úsměvný, je to spíše smutný, ale ve všech státech se to určitě neděje...

Reagovat
Kowe

No

Reagovat
Kowe

*No mimo tech, kde je něco jako žurnalistika zakázány, mi řekni kde.

Reagovat
F.Torres

zas tak světoznalej nejsem, měl jsem práve namysli země jako KLDR a spol.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Usty

Utřete si šťávičky, to, že je vtipnej, mu prostě vzít nejde

A že mu žerete ten trolling vypovídá spíš o vás než o něm...

Reagovat
bakasa

Reagovat
patas92

Máš zvláštní smysl pro humor teda

Reagovat
F.Torres

možná tu "inteligentní" skupinu obyvatel pobaví, jelikož je asi na stejné úrovni jak tak skupina lidí. Většina lidí se mu ovšem spíše směje, než aby se smálo jeho vtipům...

Reagovat
smazaný uživatel

On ten trolling (čti trapnost) předváděl dávno před tím, než to bylo v módě, takže on se až tak za něj schovávat nemůže, jako ti dnešní hlupáci.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fajdax

Reagovat
db18

...asi tak jako rozjetý dolar nebo krleš atp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reznik nejvetsi frajer, ja ho proste miluju

Reagovat
HorajzmAmmann

Hraje si na druhyho Kazmu, ale moc mu to nejde. Takovyho blbce sks nepreju

Reagovat
fantomas

Ježiš, a co je zas Kazma?

Reagovat
Posledni Kovboj

ja vim, ze bych si to moh vygooglit, ale ostentativne se zeptam, kdo je Kazma?

Reagovat
smazaný uživatel

má prý na stream.cz nějakou show a zmlátil ho Jágr nebo Rytmus, to je jediný co jsem o něm slyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně občas spíš na fb vyskočí, že pár lidí lajkuje nějakej jeho srdceryvnej motivující strašně dlouhej post. A taky u nás nedávno moderoval nějakou akci a všichni se s nim hrozně fotili, jinak ale taky furt nevim, co je zač.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Streamová legenda,takovou humoristickou talk show dělá na streamu.cz a občanským jménem se prý jmenuje Kamil Bartošek

Reagovat
Posledni Kovboj

celebrita se vsim vsudy

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Taky by mě zajímalo, je to aspoň k jídlu?

Reagovat
fantomas

Jono, taky sem si hned řikal, že to zní jak náká vesnická žranice.

Reagovat
Losinho

Reagovat
ACSeRw!n

nakej Kazma mu nesaha nia po kotniky

Reagovat
taws

Tak Kazma je oproti němu vrchol inteligence

Reagovat
ACSeRw!n

jasne.. znas Novotnyho osobne ? ja sem s nim za poslednich 10 let nekolikrat sedel u pokrovyho stolu a je to naprosto normalni a super zabavnej clovek. To jak vystupuje a jak se vyjadruje do ruznejch medii je vsechno jenom hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,jsi s ním hrál Pokerovou tour?

Reagovat
ACSeRw!n

ne, cashovku..

Reagovat
Kowe

Reagovat
HorajzmAmmann

promin, ale mě se ta jeho hra prostě nezamlouvá

Reagovat
Bruny

Nepříspívám tu svými komenty tak často, ale tohle si nenechám ujít. Pane bože.. proč tu jsou tipy od tohodle polovepře? To je doufám jen nějaký vtip... Nejhorší je, že tohodle mentála, kterej nic neumí.. ještě eurofotbal podporuje, no fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

A co umíš ty,troubelíne?Novotnýho zná každej,tebe maximálně celá vaše vesnice

Reagovat
Bruny

Prosimtě z vesnice nejsem a přinejmenším mám vyšší vzdělání než on. Dokonce se ani nebojim říct, že toho umím víc jak on. Je to fakt smutnej odraz naší společnosti, když se upřednostňují takovýhle nýmandi na úkor šikovných, pracovitých a vzdělaných lidí.

Reagovat
tulen

to má byť ako nejaká negatívna postava vášho bulváru a tak, čo proste má rozprúdiť diskusiu tým, ako na neho bude každý nadávať lebo stále opakuje dookola to isté, že on sa tomu rozumie a nikto nie? nie je to ani vtipné a ani mu to hádam nikto nezožerie. je to proste a jednoducho úpadok a zábavka, no neviem ako nazvať takých ľudí, ale jednobunkovce sa im smejú. veľmi lacné

Reagovat
Bennhy

ja by som medzi osobnosti v tipovačke radšej zaradil legendy eurofotbalu ako napr. Filip12 a nie takéhoto blbca...

Reagovat
F.Torres

Reagovat
pobody's nerfect

jenom jestli to není jedna osoba

Reagovat
Kang & Kodos

Žádám o souboj Filip12 vs. Arsin.

Reagovat
Puskas

na Silvestra

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Kang & Kodos

Já bych to viděl něják takhle https://www.youtube.com/watch?v=z5wLBLU9uH8

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se snaží za každou cenu být provokativní, ale nejde mu to..

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně jde, když je tu za hodinu příspěvků jak za dvě předchozí tipovačky dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

tak na mě mu to teda nefunguje, vyprovokovanej si nepřipadám

Reagovat
F.Torres

lidi ale nežasnou nad jeho provokacemi, ale nad tím, jak mohl eurofobal tak nízko klesnout a jsou zhnuseni spíše tímto... Takový člověk si prostě nezaslouží, aby se objevoval na tomto webu, to lidi nejvíc sere, nějakej Novotnej je všem u prdele

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on už tu ale v minulosti tipoval, takže EF moc neklesnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Nijak, místo moc.

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se tu objevuješ denně od rána do večera a taky to třeba spustu lidí sere.A u prdele jim jseš víc,než Novotný

Nezasloužíš si to-jak se ti to čte,blbýsku?

Reagovat
F.Torres

Takže zaprvý, já sem prvotně chodím zjištovat informace o fotbale, nikoliv trollovat. Co se týče diskuzí tak je období kdy píšu denně, je období kdy napíšu jednou za 2 týdny, záleží jak mám náladu a jsem časově vytížen. Poslední dobou jsem píšu opravdu pomálu..

To že to nějaký lidi sere, to je možný, ale já nikde veřejně nevystupuju, nikde se nevnucuju, nedělám ze sebe někoho slavnýho, jen někde napíšu svůj názor, kde není mým účelem na někom paběrkovat.

Že si nezasloužím se tady objevovat? To si nemyslím. Já tu působím už delší dobu, komentářů už tu taky pár mám. Bavím se o fotbale, takže splňuji účely tohoto fóra a hlavně jsem fanoušek fotbalu.

Co se týče tebe, tak jsi naplavenina a stejně za cvhilku zmizíš. Dofám že sis psychicky ulevil a teď běž trollovat a honit si ego někam jinám internetovej hrdino. Tvoje vyjadřování vypovídá o tvé úrovni, dál si myslím, že není třeba co dodávat

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tlustý protekční buzerant

Reagovat
smazaný uživatel

A v příštím kole bude expert, jeho táta Petr Novotný...expert na anglickou, francouzskou, španělskou a polskou ligu

Reagovat
Lamskej#RMCF

táhni k čertu ty tlusté prase..jestli má být tohle vtipně napsáno tak nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem dobře zatrolloval, když vidím tady ty komentáře...

Reagovat
ACSeRw!n

je v tom mistr

Reagovat
CHONG

Vrozená demence a trolling jsou dvě odlišné věci

Reagovat
junglist

novotnej je hustej, dělá si z vás všech prdel, provokuje a vy mu to všichni žerete... udavte se tou záští, blbečci

Reagovat
Puskas

záští????

Reagovat
junglist

Zášť = zloba, odpor, nevraživost, nepřátelství, zaujatost

Co se ti nezdá?

Reagovat
Puskas

Nic z toho v sobě nepociťuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Působí jako debil odjakživa, asi to i debil je, ale tohle napsal fakt dobře... Asi jako já, kdybych byl zhulenej

Reagovat
PhilipS

Zkoksovanej Novotnej mě baví...

Reagovat
smazaný uživatel

vtipny, jak tu kdejakej cenda dela ramena a pise at tahne atd ...ty internety..

Reagovat
CHONG

Co je na tom vtipného?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mi příjdeš vtipnej... diskuzi čtu celkem často a ty tvoje rádoby trolly nejdou přehlídnout... a teď nejseš schopnej přenést se přes trollení Novotnýho, protože je ti nesympatickej (to mě je taky, btw)... Troll je to btw lepší, než ty

Reagovat
PhilipS

taky ho mám za kompetenta a čekal bych víc nadhledu...

Reagovat
CHONG

Dvě věci, zaprvé já netrolluji, jen říkám, co si myslím a nesnažím se nijak krotit nebo přetvařovat a to holt někteří jedinci nemůžou strávit a zadruhé mně je Novotný celkem lhostejný, jen nechápu, co je vtipného na tom, že tu někdo píše, aby táhnul, co je na tom za dělání ramen?

Reagovat
PhilipS

copak Čongu? Leží ti pavel v žaludku?

Reagovat
CHONG

Naštěstí ne, to bych se nevešel ani na korbu Tatry.

Reagovat
smazaný uživatel

no prece jak se berou vazne..

Reagovat
Losinho

Mě to pobavilo.

Alespoň si s tím dal nějakou práci, opravdu máte radši tipovačky těch "celebrit", co tu u každého tipu napíšou jednu větu a to ve stylu "Domácím se nedaří, zvítězí hosté"?

Reagovat
fantomas

Reagovat
db18

tl;dr

Reagovat
Losinho

Nerozumím řeči tvého kmene.

Reagovat
ACSeRw!n

utfg

Reagovat
db18

"Too long; didn't read"

Moc dlouhé, nečetl jsem...

...naopak u těch kratších komentářích si to u tipovačky přečtu...

Reagovat
Losinho

Heh, já to mám teda naopak.

Reagovat
salami

Reagovat
fantomas

Mhm, a co se z nich takle běžně dozvídáš zajímavýho?

Reagovat
rufus

Že by tipy? U tipovačky není třeba číst žádný zbytečný řeči kolem..

Reagovat
db18

Reagovat
fantomas

V tom případě ti stačí projet příslušný řádky a nemusíš číst vůbec nic ne? Nechápu, proč bys radši čet to kratší než delší - snad když už čtu (jakože fakt čtu, nepočítám to jedno číslíčko), tak to, co mi něco řekne.

Reagovat
rufus

Taky že to nečtu. Naposledy jsem četl tipy od Hostáka, protože to zbytečně neokecával. Teď sem se třeba podíval na tvůj komentář k Teplicím se Slováckem. Z komentáře se nic novýho nedozvím a stačilo to říct jedním řádkem..

Reagovat
fantomas

To, proč někdo čte radši tipy Hostáka než někoho, kdo se rozepíše na tři řádky, prostě nechápu no. Jako by to snad mělo zabrat závratně víc času.

Reagovat
rufus

Informační hodnota je stejná. Logicky si vyberu to kratší. Nebudu číst zbytečně několik řádků navíc.

Reagovat
fantomas

Problém je, že já osobně za primární poslání těhlech komentářů vážně nepovažuju "informovat". To by se sem zvali bookmakeři a ne lidi jako Novotný, Bouček a spol.

Reagovat
rufus

No vidíš a já v tipovačce nehledám nic jinýho než tipy. Proto mi stačí tip a velmi krátce to popsat. Až budu chtít vidět statistiky, formy týmů nebo vzájemnou bilanci, tak si to najdu sám. Upřímně mi je jedno kdo jak tipovačku pojme. Jen říkám, že když to bude rozepsaný, číst to nebudu. Až tu bude znovu Hosták nebo osoba, která to vezme rychle, tak si to přečtu.

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
fantomas

A pritom tu zvatlas neco o "informacni hodnote", tak ja nevim.

Pokud by to kazdej pojmul jako znudenej Hostak nemusi tu komentare k tipum vubec bejt. Absolutne zbytecny.

Reagovat
rufus

Hele já ty tipy dřív četl. Když tu kdysi tipovačka začínala, tak mě to i bavilo číst. Jenže postupem času sem zjistil, že se z těch komentářů k tipům stejně nikdy nic nedozvím. Takže už to nečtu, vidím to jako zbytečnost. Proto si maximálně přečtu jen to krátký zhodnocení, který mě nezdrží.

Reagovat
fantomas

Nezdrzi nechtel bych zit zivot, kde se tri minuty povazujou za tragicky zdrzeni.

Reagovat
rufus

Reagovat
Hokaido

mě teda přijde zbytečnější dát tip 1 a napsat k tomu: Domácí mají dobrou formu, věřím, že zvítězí.

Nic se tam nedozvíš, je to jen věta, aby tam nebylo prázdný pole

Reagovat
fantomas

Reagovat
db18

...v podstatě jako příklad napsal to samé, co si ty napsal k Teplicím, jen že ty to máš na 4 řádky místo na jeden

Reagovat
fantomas

Mám tam statistiku, mám tam svýho jmenovce... furt dvakrát víc, než kdy napsal Hosták, a to je to tip k zápasu, o kterym nemám spolu s Mainzem nejmenší šajnu.

Reagovat
rufus

Jako by ses z těch delších komentářů něco dozvěděl.. Je to jen v delším provedení rozepsaný text v podstatě o ničem. Zbytečná ztráta času.

Reagovat
fantomas

Neni pravda, v delších komentářích máš aspoň naději na nějakej vlastní pohled, jeho odůvodnění, vtípek, co já vim. Komentář alá Hosták je teprve naprosto k ničemu.

Reagovat
rufus

Až budu hledat vtípek, tak využiju lepší zdroj než tipovačku na EF.

Reagovat
fantomas

Ok, tak snad aspoň "informační zdroj" je to pro tebe užitečnej

Reagovat
salami

Reagovat
Hokaido

takže když ti dám knížku a řeknu ti, že vrah je Mathias a vraždil strunovou pilou, nemá cenu knihu číst ?

Reagovat
rufus

Srovnáváš knížku s tipování výsledků? To bravo.

Reagovat
Hokaido

princip je podobnej

Reagovat
patas92

Co "navíc" ses dozvěděl zrovna v tomhle případě?

Reagovat
db18

Že je idiot, to nevěděl do té doby, než mu to Novotný vysvětlil v komentáři k derby

Reagovat
patas92

Reagovat
Hokaido

doted jsem měl jen neblahé tušení

Reagovat
Hokaido

mě to třeba pobavilo neválel jsem se u toho smíchy, ale pobavilo mě to

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně za tu druhou část, to bylo první, co mě napadlo, když jsem četl jeho tipy.

Reagovat
salami

Reagovat
SaianSupaCrew

Hodně nemile mě překvapil počet lidí, kteří mají tendence obhajovat tohle patetické individuum. Myslím si, že je to dokonalý odraz společnosti, která po tunách skupuje škváry typu Blesk, AHA, apod.(byť se všichni do jednoho dušují, že podobný věci nečtou). Na druhou stranu věřím (doufám?), že u většiny je to jen pseudodrsňácká póza ve stylu "nejít s davem. Což je v tomhle případě fail.

Jestli to čteš Pavlíku a já vím, že čteš, ty šíleně nekreativní, narcistický vepřofóne, posílám vřelý pozdrav :)

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má hned společnýho s bulvárem, ty Einsteine? Novotný prostě lidi sere, on to ví a tak tomu přidává pod kotel a dělá to skvěle, protože sere lidi ještě víc. To, že to je inteligentní člověk je beze sporu. U mě má plus za to, jak si tady, ať už vědomě či nevědomě, maže ty pseudo experty na francouzský a anglický ligy na chleba a má z nich prdel.

Reagovat
PhilipS

Na těhle lidech si postavil kariéru. Nechápu, proč ho prostě neignorujou, když je tak sere... Jinak vepřofón to je...o tom žádná...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Pránisté se živí Sluncem, Novotný nenávistí podobnejch strašně zásadovejch mániček.

Reagovat
SaianSupaCrew

Mě sere jen to, že podobná persona nemá na EF co dělat, protože ať chceš, nebo ne, tak to úroveň webu degraduje. Ať si operuje na seznamu, v Blesku, ve VIP zprávách, mě je tehnle člověk volnej, nemám podtřebu sledovat to, chodit tam a komentovat. Ani ve volném čase s kamarády ho neřešíme, protože nám za tohle tahle naprosto zbytečná star nestojí

Ale tady mi to hodně vadí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

tohle je tipovačka, hra, kam se zvou různý lidi, proč by tu nemohl bejt a proč by to někomu mělo vadit? to to někoho fakt může tak srát, že je tu jeden den na titulce jeho fotka a pár tipů?

Reagovat
smazaný uživatel

Na sportovnim portalu chci sportovce a ne parazita.Zdar

Reagovat
smazaný uživatel

pseudodrsnacky pozy delaj hlavne hejtri vseho druhu..trochu nadhledu neuskodi, ja treba tadytoho novotnyho ctu prvne, takze ani nevim ze pise do blesku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak to za vsechny tipuje Alex Pastoor

Reagovat
smazaný uživatel

Agáta bývalá Hanychová nebude tipovat?

Reagovat
Kang & Kodos

Jedna věc se mu musí nechat - rozjel tady solidní diskuzi. Úplně ho vidim, jak čte ty komentáře u sebe v kanclu a směje se tak moc, že chudinky "redaktorky" se nemůžou soustředit na psaní.

Reagovat
Godwinson

Dle toho, co jsem videl v onom dokumentu, dost pochybuju, ze jsou ty "redaktorky" neceho takoveho schopne

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, ten "konkurz" byl dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ho nemusím, ale pobavil mě

Reagovat
Hokaido

Pavel je borec, dělá si ze všeho prdel a dokáže řešit všechny situace s nadhledem. To, že je tady tolik příspěvků jen doakzuje to, že to, co dělá ( a dělat chce), dělá dobře. Nevím, v čem je horší, než ostatní celbrity.... Všem doporučuju podívat se na dokument Dělníci bulváru, je od ČT, tak by snad mohl být i v archívu

Reagovat
CHONG

Všichni, kdo pracují v bulváru jsou odpad, něco mezi švábem a takovým tím bílým svinstvem, co se ti udělá v koutcích, když máš velkou žízeň.

Reagovat
Hokaido

za 1. nemáš pravdu a nemůžeš je házet všechny do jednoho pytle... je to klišé, ale je to tak. A za 2. už mi prosím nikdy nepiš o bílém svinstvu, které se ti nějakým způsobem dostává do úst, děkuji pane Chong

Reagovat
CHONG

Copak, nějaké špatné vzpomínky na bílé svinstvo z dětství?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych, aby Novotný alespoň jednou sepsal preview a pak souhrn kola nějaké ligy, nejlíp anglické. To by byla teprve prdel. To by se tady ti místní pozéři, co nečtou zásadně bulvár, nejí hamburgery a do práce jezdí na kole, posrali.

Reagovat
CHONG

Slušní lidi bulvár nečtou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je bulvár u prdele, ale nehraju si na svatýho a neodsuzuju ty, co to píšou. To jsou potom kurvy taky třeba finanční poradci, právníci a spousta dalšíich profesí.

Reagovat
CHONG

Bulvár žije čistě jenom z utrpení a ponížení ostatních lidí, žádná jiná legální profese není taková špína ani zdaleka.

Reagovat
smazaný uživatel

Polovina těch, o kterých se píše, s bulvárem spolupracuje, aby ty svoje ubohé existence zviditelnili, protože jinak jsou v prdeli - nic totiž neumí. A bulvární novináři rozhodně nejsou největší špína, rozhodně ne všichni, ty jedno ztělesnění zásadovosti.

Reagovat
CHONG

Ti, co s těmi špínami spolupracují jsou stejné špíny.

Reagovat
Kang & Kodos

Takhle bych to nebral. Většina lidí, o kterých se tam píše, se do bulváru tlačí samy, protože by o nich nikdo jinej nenapsal.

Reagovat
CHONG

I takové nuly existují, to nepopírám.

Reagovat
Hokaido

seš mimo

Reagovat
CHONG

Tak jestli jsem mimo podle dnešních měřítek normálnosti, tak jsem za to moc rád.

Reagovat
Hokaido

jako částečně máš pravdu, bulvár taky nesnáším a nekoupil jsem si blesk a podobný dobrejch deset let, ale vypadá to, že žiješ v představě, že bulvár ničí životy lidí... velká část celebrit s bulvárem spolupracuje, nechávaj si platit za rozhovory a fotky, druhej den je s nima další rozhovor, jak jsou naštvaný... a dávaj ho samozřejmě tomu samýmu deníku a love opět jedou oboum... a vážně si myslíš, že tohle je největší špína ? nenapadá tě něco jinýho ?

Reagovat
CHONG

Je to největší špína z legálního prostředí, samozřejmě, že je spousta nýmandů, kteří s bulvárem spolupracují, aby se zviditelnili, ale na druhou stranu je spousta lidí, kteří o nic takového nestojí a těm bulvár ničí nebo minimálně komplikuje a ztrpčuje život.

Reagovat
F.Torres

co je tohle zase za pičovinu?

Reagovat
PhilipS

představ si, že znám slušný, co si občas bulvár přečtou. Vynášíš tady hrozně povrchní soudy čongu. Čekal bych víc osvícenosti...

Reagovat
CHONG

Tak je pravda, že i slušní lidi mohou být hloupí, omlouvám se, na to jsem nepomyslel.

Reagovat
PhilipS

Ty jednostranně odsuzuješ bulvár, ale na nahý fotky celebrit si se rád podíval. Já tu cejtim pokrytectví... Šmíra bude táhnout vždycky. Dokud bude poptávka bude i nabídka...

Reagovat
CHONG

Já jsem byl jeden z těch, který ty nahé fotky odsuzoval.

Reagovat
PhilipS

Ale kozy Kate Upton si musel znalecky ohodnit...odsoudil bys to tím, že bys to ignoroval a ne slovama..

Reagovat
CHONG

Tak jelikož tu byly na ty kozy negativní reakce, tak jsem uvedl, že mně se líbí, navíc když chceš něco odsoudit, tak to musíš vidět, nemůžeš něco odsoudit jen tak, aniž bys o tom cokoliv věděl.

Reagovat
PhilipS

teď nevím, jestli trollíš nebo seš fakt schopnej si to sám před sebou takhle obhájit a cítit se jako lepší člověk...

Reagovat
CHONG

Já netvrdím, že jsem lepší člověk a co se té obhajoby týče, ty jsi jako toho názoru, že můžeš odsoudit něco, co jsi neviděl / neslyšel, podle mě to nejde, pokud chci něco odsoudit, tak to musím znát.

Reagovat
PhilipS

hele tady se bavíme o nahejch fotkách, cos čekal, že uvidíš?

Reagovat
CHONG

To, jak jsou ty dotyčné hloupé, jinými slovy, co vše jsou schopny v dnešním světě, kde jde bulvární špína po každé nahé fotce jako slepice po flusu, zdokumentovat ze svého soukromí.

Reagovat
PhilipS

Vlastně si dělal takovej sociologickej průzkum. Tak to pak jo...

Reagovat
CHONG

Sociologický průzkum je zbytečně vznosný výraz, prostě jsem si chtěl ověřit, jestli jsou ty husičky tak hloupé nebo zoufalé (za předpokladu, že o tom věděly dopředu), jak jsem si myslel a realita předčila i mé očekávání.

Reagovat
PhilipS

a teď zníš přesně, jak čtenář bulváru...prostě si byl zvědavej...

Reagovat
CHONG

Teď jsi mě doběhl Ale přeci jen je to trošku jiný případ než hltat kdejakou špínu jako čtenáři bulváru.

Reagovat
Hokaido

co to je za hovadinu ? trošku extrém, ale odsuzuješ třeba dětskou pornografii ?

Reagovat
CHONG

Tu odsuzuje snad každý zdravý člověk.

Reagovat
Hokaido

CHONG

26.09.2014 15:44

Já netvrdím, že jsem lepší člověk a co se té obhajoby týče, ty jsi jako toho názoru, že můžeš odsoudit něco, co jsi neviděl / neslyšel, podle mě to nejde, pokud chci něco odsoudit, tak to musím znát.

Reagovat
CHONG

Ano a ty jsi nikdy neviděl dokument zabývající se problematikou dětské pornografie?

Reagovat
Hokaido

hele asi se nikdy neshodnem měj se

Reagovat
CHONG

Asi ne no, měj se.

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak pozor. Tady se nekomu nelibi kozy Kate Upton?

Reagovat
CHONG

Našla se tady taková individua.

Reagovat
Posledni Kovboj

heterosexualni?

Reagovat
CHONG

Údajně ano, ale těžko říct.

Reagovat
Posledni Kovboj

Chapu.

Reagovat
CHONG

Kate je super, ale nejlepší je stejně Kelly Brook, na tu se nechytá žádná jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se na Piranhu 3D a na

http://www.csfd.cz/film/195035-tri/

pak poznáš pravou bohyni

Reagovat
CHONG

Oba filmy jsem viděl, Piranha je super béčková zábava, Tři je sice hrozná sračka, ale zase se tam Kelly slušně producíruje

Reagovat
smazaný uživatel

Piranhu sem viděl 3x a scény kde pózuju tak si na youtubupřehrávám pravidelně. Tři sem viděl 2x a zase se na to chystám, protože jak tam po té pláži lítá je pecka. Modlím se aby natočila porno, protože by strčila úplně všechny pornoherečky do kapsy. Doufám, že jí ještě rupne v bedně a natočí

Reagovat
CHONG

Jedině tak lesbické porno, vidět ji v klasickém by mě zdrtilo jak Borata Pamelina domácí nahrávka

Reagovat
smazaný uživatel

ty blázne klidně v obojím, to je fuk, ale jo máš recht lesbický by bylo lepší

Reagovat
CHONG

Tak já ani jiné než lesbické porno nesleduji, normální mě nebere, to je jako sledovat komedie o chlastání, když to nedělám sám, tak mě to nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

vygooglil jsem si ju, takhle nejak to ma vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
F.Torres

co má společnho bulvár, hamburger a kolo?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

"Jako kovaný slávista musím přiznat, že v posledních letech mé pouto ke Slavii lehce ochablo, to však rozhodně neznamená, že bych nesledoval alespoň její výsledky a vzorně nepokračoval v nenávidění Sparty."

Co to má jako bejt? označí se za kovanýho slávistu, ale zároveň v době neúspěchů klubu se od klubu odvrátí a sleduje jen jeho výsledky? Přesně z takovýhle gloryhunterů je mi nejvíc na blití

Reagovat
fantomas

To nemá s neúspěchy nic společnýho. Kdybych byl gloryhunter, Slavii bych v první řadě nikdy fandit nezačal; Arsenalu jakbysmet.

Reagovat
smazaný uživatel

jde mi spíš o ten výraz kovaný - pokud sám sebe označíš za kovaného, tak za svůj klub prostě dýcháš, navštěvuješ zápasy a když ti to okolnosti nedovolují, tak je alespoň hltáš u tv, né že jen "sleduješ jejich výsledky". A gloryhunter můžeš být, i když fandíš Arsenalu, protože přesto že nevyhrává přímo trofeje, vždycky patří do TOP 4 a hraje pravidelně ligu mistrů a řekl bych, že dokuď byla takhle úspěšná slavia - tzn. nahoře v lize, tak si byl právě ten kovanej, pak spadla a najednou už jen sleduješ výsledky, proto si pro mě gloryhunter

Reagovat
fantomas

Nevim no, treba Losinho ti muze potvrdit, ze sem pod GL prispival jeste dobry dva roky po poslednim titulu - jednak z casovych duvodu a kvuli cim dal silnejsi orientaci na PL jako celek, jednak kvuli Platilovi a spol., ktery mi to pro jistotu komplet znechutili.

Jako pro me za me, nepovazuj me za kovanyho slavistu, kvuli jednomu pridavnymu slovu se neposeru, ale toho gloryhuntera si fakt vyprosuju. Myslim, ze sem si se Slavii vytrpel azaz, a takovy oznaceni si jen proto, ze ve 23 letech nenachazim tolik casu, chuti a sil dochazet na stadak jako ve 13, 14, myslim nezaslouzim.

Reagovat
Losinho

Obecně nazývat jakéhokoliv slávistu gloryhunterem je s*aní si do pusy, vzhledem k tomu, co se kolem SKS pořád děje.

Reagovat
db18

Jakéhokoliv? A co ty slávisti, kteří fandili SKS jen cca čtyři týdny v letošní sezoně?

Reagovat
fantomas

Jako miky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsem zaujatý, neb fandím odmala Gunners.. ale to mi nebrání poznat překvapení, které tupí sázkaři jistě přehlédnou, protože nerozumí anglickému fotbalu tak jako já.

Reagovat
SaianSupaCrew

Šárka Panćochová

Reagovat
Zaschrona

PAVEL NOVOTNÝ: ... "o Evertonu toho vím určitě více, než všichni čtenáři Eurofotbalu" ...

Hmm, zajdem nekdy Pajo pokecat, kdyz si tak veris?

Reagovat
Zaschrona

*carky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Jo, je to velkej borec, vsichni mu to strasne zerou a kdo to nechape, je jen vytrolena ovce. Muzu priste taky do tipovacky? Ke kazdymu tipu dam jinej obrazek hovna, kterej vygooglim, a taky tu bude spousta reakci. Pokud vyhraju, do pristiho kola poslu jako cenu pro viteze fotky z vlastni sbirky hoven. Ctenost zarucena. A to se vyplati.

Reagovat
F.Torres

Když dáš ke každému tipu obrázek hovna, tak to bude mít stejnou informační hodnotu, jako ty bláboly zmíněné výše. Takže já jsem pro, jelikož horší to už být nemůže....

Reagovat
miezto

Novotný :D :D :D takou p*** ze sebe musí dělat schválně, to neni možný :D

Reagovat
smazaný uživatel

ciel to splnilo, tolko komentov pri tipoch som asi este nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

ciel to splnilo, tolko komentov pri tipoch som asi este nevidel

Reagovat
Amarino

Dlouho jsem se tak nenasmál Frajer! Takový nátřesk v té tipovačce jsem snad ještě nečetl...já vlastně tipovačky ani nečtu, protože nejsou zajímavé, ale tohle je jiná sada Bravo A přece jen..."V Teplicích remízuje 0:0, kdo si vsadí, nebo myslí cokoli jiného, ten nerozumí fotbalu a tutově fandí Spartě, protože to jde často ruku v ruce.. "

Reagovat
smazaný uživatel

Že prej příští týden bude na EF tipérský souboj Macura vs Rychtář

Reagovat
smazaný uživatel

Ani hovno! V pristim kole se objevi trio maxim Turbulenc!

Reagovat
smazaný uživatel

Maxim*

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Artur Štaidl

Reagovat
Shevchenko

I s Novotným by to bylo zajímavé, když se vlastně přiznal, že Bartošovou zabil on.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,chvilu předtím než skočila pod vlak,tak předvídal,že jí k tomu bulvárníci doženou

Reagovat
Shevchenko

To se divím, že mu tu Spartu PJ necenzuroval.

Reagovat
Puskas

službu má fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to je tu fakt až toľko retardov? kto Novotneho aspon minimalne pozna, ten vie ze si robi zo vsetkeho srandu...keby rozprával ten text miesto písania, tak by ste pochopili z tónu hlasu ako to myslí a so Sparťanmi vôbec problém nemá, pokiaľ viem

Reagovat
Puskas

Někdo ho nebere vážně, jen je trapný.

Reagovat
Gryphonheart

Promiň, ale tenhle jeho druh humoru je neskutečně primitivní až hloupý. Taky mám rád vtipy, ale ne tyhle prvoplánový. Za ně bych se styděl už na prvním stupni ZŠ..

Reagovat
Posledni Kovboj

jezismarja ty kokote, uz asi postopadesaty: snad nikdo si nemysli, ze to psal ve vsi vaznosti, jen to proste neni vtipny, dokazes pochopit ten rozdil?

Reagovat
smazaný uživatel

nervy pracujú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vepřová hlava

Reagovat
Nikikrew

Dobre Fantomasy :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Novontný není osobnost, příště pozvětě opravdu osobnost, ne nulu

Reagovat
Counter

To je borec

Reagovat
CHONG

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Amarino

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz uz sem volate takovouhle "osobnost" jakou se jevi tento pan "sportovec" Novotny, proc uz rovnou nedotahnete "Dojnici" Jolandu a Vlastu Plaminka?

Ciganske karty vs bubinek by byl vetsi mazec nez tuctova snaha o vylozene laciny trolling.Navic Jolanda a Vlastik by to mysleli vazne narozdil od tohoto pana. To by byla teprve jizda!

Reagovat
Posledni Kovboj

Sem Jolanda. Sem cikanka.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplat panbuh!

Reagovat
Posledni Kovboj

Sem cikááánka.

Reagovat
Atlético de Madrid

fantomasi, doufám, že sis před tim tipem ověřil, před kolika desítkama zápasů Atlético naposledy doma inkasovalo 3 góly

Reagovat
fantomas

Who cares, pro Oblaka vsechno.

Reagovat
Atlético de Madrid

zrovna Oblak nastoupil jednou a byl u tý prohry 2:3 v Řecku, zatímco Moyá má nejlepší průměr obdrženejch gólů na zápas v dějinách klubu (byť po 7 zápasech).. takže za mě dobrý a Oblak si může počkat na Copa del Rey

Reagovat
fantomas

Nezááájeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

trochu přesral s tou spartou ne takovejhle buřt neudělá ani 5 nožiček a bude radit ale za 10 to možná zkusim

Reagovat
smazaný uživatel

Novotný je ultimátní troll a je to krásně vidět tady na diskuzi, jak z něj většině praská žilka na čele.

Reagovat
božský John

A pritom je jinak hrozne fajn

Reagovat
patas92

Tak to je docela smutné, že se schválně prezentuje zrovna takhle

Reagovat
božský John

Vydelava mu to moc dobre, mozna to smutny je, ale na slozenky mu to staci a manzelku s ditetem taky zabezpeci. Kdo cte jeho texty, tak vi

Reagovat
patas92

Tak, že to děla jen pro peníze a nemá problém to přiznat z něj ale automaticky nedělají slušnáka, že jo. To jako kdyby si výrobce pervitinu říkal, že je mu líto těch zkurvených životů, ale když je poptávka a lidi to chtěj...

Reagovat
božský John

Ale vzdyt on nikde nerika, ze je slusnak. To, ze je fajn, rikam ja, na zaklade zkusenosti ci debaty s nim samotnym.

Reagovat
patas92

Jasně, může být fajn, ale já ho neznám, proto hodnotím to, jak se prezentuje - jako idiot. Proto mi vadí. A když vím, že to dělá jen pro peníze, mi vadí ještě víc

Reagovat
božský John

No vidis a mne se zas to jeho zmrdstvi libi

Reagovat
patas92

Proti gustu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to seš solidní ubožák, když se ti líbí člověk co spoluzabil a pravidelně ničí životy lidem. Zajímalo by mě jak by se ti líbilo kdyby tento šašek o tobě psal a za prdelou ti lítalo x novinářů a pořád tě pronásledovali. Btw. toto by mělo být zákonem regulováno a ještě víc je zvrácený, že je po tom poptávka u lidí a proto pokud se nepletu tak ještě 5 let zpátky se prodávalo nějak 3-4miliony Blesku denně. A pokud se ti jeho zmrdství líbí tak musíš být neskutečně hloupoučkej chudák.

Reagovat
božský John

Nekoukej na novu a cti extra radsi

A ty lidi si ten pitomej bulvar objednavaj, aby jim za tou prdeli litali, tak to bohuzel je.

A jo, jsem zvracenej zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

všaqk jo kde není poptávka, tam není nabídka. Bulvár je poptávanej a se morálně slabší lidi rozhodli do toho jít. Ovšem já kdybych toto dělal tak bych večer neusnul. Mám taky nějaký svědomí. A je milý, že ses k tomu zmrdství přiznal, taková sebereflexe se dneska jen tak nevidí

Reagovat
božský John

Ja bych to taky nikdy nedelal, nemam to zapotrebi. Ale spis nez Novotnej, tak me serou ty radoby celebrity, bez kterych by bulvarni novinari nemeli co zrat. To jsou teprv nuly, co by za clanecek upsaly dusi dablu

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud máš takovej názor, tak necháp, že nahoře píšeš že obdivuješ tohtoto zmrda bohužel to je fenomén 21. století, že jsou lidi, kteří mají postavenou "slávu" na tom, že jsou denně v novinách a tím se vlastně stávájí známými, aned 100x opakované lež se stává pravdou. Typickej příklad Hanychová, nic neumí, nic nedokáazala, ale jenom že je denně v novinách - je o ňu zájem - moderuje akce, je zvaná na různý "večírky" atd. vždycky se zasměju, při pomyšlení na to co by tito lidi dělali třeba v roce 1900. Ti by chcípli hlady, protože nic neumí.Jen dnešní nechutná mediální mašinerie jim dává prostor a chujové (nejenom v CZ ale na celým světě) to kupujou a žerou to, místo toho aby si hleděli svýho a starali se o sebe a svou rodinu.

Reagovat
božský John

Ale ja ho neobdivuju. Objektivne je dobrej, protoze mu jeho stranky vydelavaj a znam ho i jinak, nez v tyhle poloze. A je fajn. Dal jsem to necet

Reagovat
smazaný uživatel

pokud si přečteš nějaký Hitlerovi, Stalinovi životopisy (jejich životopisců), tak tam budou vykresleni taky v jiné poloze a řekneš si jo ty vole to byli dobří strýčci. A v tom je to, musíš člověka posuzovat komplexně. Nebo nemusíš, můžeš si dělat co chceš, ale alespoň já su tak vychovanej, že s člověkem jako je Novotný bych neprohodil ani slovo, kvůli tomu co dělá a myslím si že mám právo nazývat ho lidským dopadem.

Reagovat
smazaný uživatel

Strýček Adolf prý uměl skvěle vyprávět dětem pohádky a napodobovat v nich zvuky zvířat,říkali v 1 dokumentu na Prima Zoomu

Reagovat
Losinho

Reagovat
CHONG

Ten tlustý zpocený pašík má manželku? Ta teda musí být odolná.

Reagovat
fantomas

Právěže furt prská, že dělá, co dělá, ale pak dostane do ruky novej ajfoun a je dobrá. Klasika.

Reagovat
CHONG

Já jsem myslel, že je odolná vůči jeho vzhledu, protože ten maník je fakt odporný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,doma chodí Pavlík téměř obnažený,jenom v trenýrkách,jak ukazovali v děch Dělnících bulváru

Reagovat
CHONG

To musí být pohled pro Bohy

Reagovat
smazaný uživatel

No jo,je to hnus

Reagovat
CHONG

Docela by mě zajímalo, jak se ta ženská cítí, když na ti takové sele leze, prostě zavře oči a řekne si, že za ten nový notebook to stojí?

Reagovat
fantomas

Kdo čte jeho texty, tak ví velký prd právě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

právě díky lidem jako seš ty, může takový troll ve společnosti fungovat. Můžeš být na sebe pyšný, že z lidí jako seš ty, může fungovat tato existence

Kdyby byli lidi normální, tak tento "člověk" se nikdy nikde neprosadí, jelikož nic neumí, nic nedokázal a ani není ničím zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Příště by mohl být souboj Novotný vs Novotný

Reagovat
smazaný uživatel

Petr versus Jiří-např.

Reagovat
božský John

Skoro 400 komentaru. Par zdejsim nadzvednul mandle. Ukol tedy splnil. Je proste dobrej

Reagovat
Posledni Kovboj

Mne osobne treba nadzvedava mandle jenom ta sbirka dementu, co mi furt cpe, jak hrozne me vytrolil, kdyz mi to proste neprijde vtipny, ale co uz.

Reagovat
božský John

Nerikam vytrollil, ale nasral

Reagovat
Posledni Kovboj

potato potahto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
CHONG

Bývaly časy, kdy byl trolling tak trochu umění, dneska už je za trolling bohužel označován každý polodementní výrok.

Reagovat
Posledni Kovboj

trolling is a art

Reagovat
CHONG

Souhlasím, dobrý trolling umění opravdu je.

Reagovat
Posledni Kovboj

za poslednich par let v takovym tom verejnym prostoru napr. petice za prejmenovani Vaclava Klause na Vaclava Havla - tenkrat se resilo, jestli se prejmenuje Ruzyne, a at byl clovek pro nebo proti, tohle musel proste ocenit :)

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

A psaní s chybama je taky trolling?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Nevim, kdo je Pavel Novotný a docela se bojim si o něm něco googlit, když jsem si přečetl tuhle diskuzi... zatim vim, že někoho spoluzabil a že buď jsou dementi ti, co ho čtou nebo ti, co ho nečetou, teď kde je pravda

Reagovat
ACSeRw!n

nejdriv sem ti to chtel vysvetlit, ale pak sem zjistil ze to nemam zapotrebi, hezky vecer

Reagovat
patas92

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stručně řečeno je to největší špína v republice. Píše o lidech sračky, špiní jim jména vymýšlí se. Ale z hlediska ekonomickýho dělá jen to po čem je poptávka a kde je poptávka tam jsou prachy. Ovšem člověk co má morálku nemůže tuto práci dělat ať by za to byli miliardy. Když to řeknu nadneseně tak Rittiga a Janouška si cením mnohem víc něž toto prase, protože ti sice kradou jak straky, ale přímo neničí olidem životy a nestalkujou. Pak se tady najdou jedince, kteří se ho zastávají a píšou cosi, že někoho vytroloval a vytočil. Mě teda nevytočil a vůbec nehodnotím jeho tipy, ať už jsou vtipný, nebo ne. Hodnotím ho jako člověka co šéfuje zvrácené bulvární mašinerii, která porušuje soukromí lidí. Bohužel když už se dotyční soudí s těmato špínama, tak soud většinou dá, pokud vůbec, Blesku a spol. směšnou pokutu. Nechápu proč s tímto stát něco nedělá, protože to je narušování soukromí. Kdyby ti kašpaři co se ho tady zastávají byli pronásledování novinářema, tak by se jim to hodně rychle přestalo líbit a přestali by takto psát.

Reagovat
ACSeRw!n

kopec lzi a nesmyslu, zij dal na tom svym oblacku

Reagovat
smazaný uživatel

přeju aspoň jeden, aby tě novináři sledovali, fotili a pak večer o tobě napsali nějakou sračku, pošpinili tvou rodinu, atd. jak by se ti to líbilo? Neskutečnej alibismus toto, dokud se to netýká mě je to sranda, kdyby psali o mě najednou mě to vadí. Seš morální troska

Reagovat
ACSeRw!n

jeho prace me vubec nezajima.. ja soudim podle osobniho setkani a to bylo vzdy naprosto v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopil nevadí. Resp. na základě této paralely ti řekne 99,9% lidí co přišli do styku s Hitlerem, že to byl skvělej společník, a že jeho práce (zabíjení nearijců) je vlastně nezajímá. Přesně kvůli této logice, kterou si ukázal ty Božský John je tento stát tam kde je. To by tě totiž kurva mělo zajímat co kdo děla.

Reagovat
Atlético de Madrid

ten příměr mezi "ten stát je tam kde je" a úrovní bulváru je kouzelnej - v USA a UK je bulvár ještě uplně někde jinde než u nás a v těch zemích je životní proveň, míra korupce a většina dalších ukazatelů, který by se daly shrnou do tý věty "ten stát je tam kde je" mnohel lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně, ale absolutně seš mimo, mluvím o morálním/společenským rozměru a v tom je Západ někde jinde. Tady a ve V Evropě panuje rčení: pokud má soused kozu, tak radši ať jemu zdechne, protože já ju nemám. Kdežto na Západě to je: "soused má kozu, sakra musím být lepší a tak se budu snažit ať mám kozy dvě a ktomu ještě hekter pole" Pochopil? Bulvár bude ve všech zemích mít čtenáře. Protože v celé civilizaci funguje něco jako Gaussova funkce - tzn. vždycky v jákkekoliv společnosti bude vrstva, která toto bude poptávat. Proto možná změním svoje původní "stát je tam kde je" na "společnost je tam,kde je".

Reagovat
ACSeRw!n

my dva se shodneme jenom na tom, ze se neshodneme. na tohle nemam v patek vecer naladu, mej se

Reagovat
smazaný uživatel

ne my se shodneme na tom, že seš lidská troska

Reagovat
ACSeRw!n

ne, skutecne neshodneme

Reagovat
Amarino

Reagovat
Losinho

Ty seš hodně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

a ty seš evidentní idiot. Ještě nikdo mě nenapsal v čem je přínos tohoto prasete. Možná kdybys měl s tímto prasetemco dočinění, tak mluvíš jinak. Ale na tento alibismus už jsem si zvyknul

Reagovat
smazaný uživatel

Profesionální trolling!

Nechápu, že ho ještě někdo bere vážně, celkem pobavil.

Reagovat
smazaný uživatel

další co nepochopil, že lidi v této diskuzi nenadávají na to co psal v článku, ale na to co dělá za "práci".

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeho práci tady nadává pár naivních dětí ze střední, který ještě neví, že nějak se ty prachy vydělat musí a je každýho věc v jakým oboru bude. Poserte se z toho bulváru, vy klauni.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

", že nějak se ty prachy vydělat musí a je každýho věc v jakým oboru bude"

Takže podle tohoto výroku se dám na dráhu zločince a budu přepádavat lidi. Však co je to taky obor a nějak si na chleba vydělat musím. Ono to vypadá že to dítě ze střední si právě ty

Reagovat
smazaný uživatel

Dostals mě! Pokračuj ve spáse světa a napravování amorálních lidí. Díky tvojí upocený snaze na netu jednou příjde lepší doba!

Reagovat
smazaný uživatel

nejsu spasitel, jen sem řekl názor, je mě fuk že někdo nesouhlasí. A jo máš pravdu dostal jsem tě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dodám: Novotnej je určitě nadprůměrně inteligentní a moc dobře ví co dělá. Z hlediska byznysu by měl dostat nobelu cenu, protože našel díru na trhu, našel po čem lidi poptávají, rozjel kšeft a má prachy - potud v pořádku, ale o co tady jde je ten "morální" rozměr - co děla za práci. že vlastně parazituje na cizích. A víme kam to vyústilo s Batošovou. Dám krk za to, že kdyby se o ní nepsalo, tak ještě žije. A vy tuto zrůdu obdivujete? Nemám iluze, že kdyby Novotný odešel, že to zanikne. Naopak objevil by se další Novotnej a další a další - dokud by byla poptávka.

Reagovat
delfin

jeste dodam, ze co slovo to lez, tak at se v nich utopi...

Reagovat
smazaný uživatel

palec dolu pro Eurofotbal

Reagovat
CHONG

To, že je to idiot dostatečně prokázal v kauze Pančochová, tlusté prase, jehož největší sportovní výkon je cesta z lednice na hajzl vandruje do Olympioničky, neskutečné.

Reagovat
drussbarb

Pavel Novotný? Opravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

vrcholne nesympatický človek

Reagovat
Spalovač šancí

Možná zvíře, ale nadprůměrně inteligentní. Přesně ví, co vyvolá reakci. Ostatně diskuse je toho důkazem.

Reagovat
Losinho

Jestli to čte, tak září spokojeností.

Reagovat
F.Torres

ono vědět, co vyvolá reakci není až tak obtížný, to bych nehodnotil jako něco vysoce inteligentního...

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
Spalovač šancí

Nesouhlas. Znám spoustu křiklounů, kteří by rádi na sebe upoutali pozornost, ale nejde jim to.

Reagovat
bobis21

to je tak namyšlený, nebo si dělal srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

hádej...

Reagovat
CHONG

Kombinace obého.

Reagovat
db18

..tak zatím to pěkně vychází

Reagovat
Pony Slaystation

Priste by mohl tipovat treba Kalousek

Reagovat
smazaný uživatel

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10676132_10152734991544521_1035079095754602283_n.jpg?oh=a86ee32fb9e2d4191618ff95885e2c90&oe=5482F824

ODS se meni

kazdopadne krom toho vseho co dela atd. tak jsem cetl, ze jede na drogach, ze snupe.. Nedivil bych se.

Reagovat
CHONG

Tahle republika je už fakt totálně v prdeli.

Reagovat
Posledni Kovboj

ajaj

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad nějakej vtip. ODS se vyhrabe tím, že si zvolí za předsedu nejinteligentnějšího člověka v politice, a pak tam pustí Novotnýho? To je vážně už politická sebevražda

Reagovat
smazaný uživatel

ta slečna v modrém

Reagovat
smazaný uživatel

Za co pane bože, za co...

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
ACSeRw!n

jj zkousel asi vsechny drogy. ostatne jako skoro vsichni v soubyznisu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se to sem nehodí ten troling to už se pak taky můžou psát články tímto stylem a kam by to pak směřovalo

Reagovat
Posledni Kovboj

500 pro me

Reagovat
Zark

to bylo skoro tak sebevědomé jako od novotného

Reagovat
Posledni Kovboj

snazim se bejt borec jako on :-)

Reagovat
smazaný uživatel

oblíbené kluby hlavní

Reagovat
Pigeon

co tu dělá ten hlupák Novotný

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku mě děsí, že tento kašpar vyvolal takovouto rozsáhlou diskuzi.

Reagovat
Kokesh

Proc? O tom to prave je. Koho zajima, jak tipuje Tomas Danicek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
F.Torres

Mě zase naopak udivuje, jak tady každej píše jakou vyvolal diskuzi. Většina témat je o všem možným, jen ne o něm a uznávám, že se v příspěvkách jeho jméno zminuje, ale většinou je to z důvodu označní prasete, nebo buřta a tím diskuze končí atd..

Prostě příspěvků, kde se řeší jeho komenty, je opravdu pomálu, takže asi tak.

Diskuzi teda nevyvolal on, ale uživatelé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Zjednodusene je to fakt tlusty prase, ale on neco dokazal. Zije si svuj zivot, nenarika...vydelava slusny love, je znamy, umi na sebe upozornit i za cenu toho, ze ze sebe dela dementa.

Jako jeho fotr to nikdy nebyl bavic a nikdy ani nebude, ale svou pozici v Cesku ma. Kazdy at si hleda svou formu zabavy. To samy plati i pro bulvar a dalsi nechutnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle očekávání bohatá diskuse téměř jak u zápasu Real Madrid-FC Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

pokud si tuhle diskusi přečte i pan Novotný, tak se jen utvrdí ve svém přesvědčení, že internetový póvl je třeba brát tím největším hákem. Já mu fandím, svou práci dělá dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

internetový póvl? ty fandíš mu fandíš a že svou práci dělá dobře? To jakože přizabil Bartošovou? Gratuluju zatím seš suveréně největší píča na tomto fóru.

Reagovat
dadoprso

Mě třeba přijde zábavnější si přečíst tyhle jeho výmysly, než když tu byl Hosták nebo kdo a u každého zápasu byla jedna strohá věta typu vyhrajou domácí...

Reagovat
HorajzmAmmann

Na druhou stranu tahle hláška se povedla :

Novotný: „Je v tom kus úchylky. Nevěřím v Boha. Nesnáším Spartu, ale bral jsem si manželku v kostele a na svatbě byl můj blízký přítel Tomáš Řepka. Ženě jsem řekl, že si ji beru před Bohem a Tomášem Řepkou. Větší důkaz lásky sem jí dát nemohl.“

Reagovat
CHONG

Nevěřím v Boha, ale přísahám na něj, to je dobrá demence

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně o sparťanech má úplnou pravdu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele