Tipy osobnosti - výsledky

15.11.2007, 11:11
Tipy a analýzy
Redakce EuroFotbal.cz stále vede nad osobnostmi, rozdíl už je však opět pouze jednobodový. O třetí bod pro známé tváře se postaral teplický útočník Martin Fenin, který v přímém souboji porazil Milana Kopala. Po osmi kolech tak redaktoři vedou 4:3...

Milan Kopal dlouho vedl především díky trefené remíze v utkání Schalke s Hamburkem a o tom, že nakonec nevyhrál on, se rozhodlo až v neděli večer v předposledním zápase tipovačky. V duelu Portsmouthu s Manchesterem City více věřil domácímu mužstvu, ve Fratton Parku ale branka nepadla a konečnou výhru tak bral Martin Fenin.

Ten prokázal, že duely neumí vyhrávat pouze na zeleném trávníku a opět se tak přiblížil zahraničnímu angažmá. Kopalovi to moc nešlo a redakce v tuto chvíli zvažuje, zda s ním počítat do dalších kol.

zápas výsledek Martin Fenin Milan Kopal
tip body tip body
Portsmouth - Manchester City 0:0 0 1 1 0
Ostrava - Brno 2:1 1 1 1 1
Olomouc - Jablonec 1:1 02 0,5 1 0
Inter - Lazio odl. 1 - 1 -
Villarreal - Sevilla 3:2 02 0 0 0
Stuttgart - Bayern 3:1 2 0 2 0
Schalke - Hamburg 1:1 1 0 0 1
Feyenoord - Ajax 2:2 1 0 1 0
celkem:   2,5   2
Tento víkend si podobně jako většina fotbalistů v Evropě dáme reprezentační přestávku, další kolo vyhlásíme příští týden.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (8)

Přidat komentář
-Kopy-

Kily ty šmejde

Ty si uhrál taky jen dva body(navíc mě se odložil Inter, což byla tutovka), takže když půjdu já, půjdeš i ty

Reagovat
Kily

jó Kopy, židlička se pod tebou kejve, asi si přibrousim pilku a jednu nohu trochu podřežu

jo, a já jsem nečekal, že mi tohle projde, ale vedení mě překvapilo. A jinak, moje poslední věta byla původně tahle: Kopalovi to moc nešlo a redakce v tuto chvíli zvažuje jeho propuštění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

no diť, šel bych já, logicky by si musel i ty, jelikož si byl ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele