TIPY NA VÍKEND (19)

20.07.2007, 11:53
Tipy a analýzy
Po měsíční přestávce jsou Tipy pro Vás zase připraveny a já doufám, že je budete hojně využívat jako v uplynulé sezóně. Očekávám množství komentářů a uvítám i případné rady na vylepšení této sekce. Přeci jen články jsou pro Vás a mým cílem je Vaše maximální spokojenost. Dnes zde najdete analýzu finále MS dvacítek a zápasů poháru Intertoto.


Dosavadní bilance:
Vklady: 598,05
Výběry: 570,53
ROI: -4,60



MS "20"

Česko - Argentina ... 2 ... 1.65

Šampionát pro nás, fanoušky, začne a skončí stejným zápasem. Proti sobě se staví obrovské překvapení a obrovský favorit. Bojovný tým z Česka a velmi útočně laděná Argentina, která předvádí famózní fotbal. V semifinále působily oba týmy suverénně, hlavně Argentina proti Chile. Vyhrála 3:0, i když hráči Chile jí to slabým výkonem a nedisciplinovaností hodně ulehčili. Český tým musí maximálně využít poznatků z prvního vzájemného zápasu, musí hrát takticky a na 100% plnit pokyny trenéra Soukupa, jezdit po zadku a dát do hry srdce, jinudy cesta nevede. Argentina je v těchto fázích turnaje častěji, a tak jí nechybí potřebné zkušenosti. V prvním zápase proti Česku měla hodně šancí, ale nedokázala se gólově prosadit. Dobrá zpráva pro nás je, že Argentinci se proti Chile vykartovali. Ve finále nemůže hrát obránce a kapitán týmu Matias Cahais, dále Claudio Yacob, stabilní člen zálohy a pro zranění pravděpodobně nenastoupí třígólový útočník Angel Di Maria. Uvidíme, jak toho naši kluci využijí, ale já si myslím, že hlavně fotbalovost přinese Argentině pohár pro vítěze.
Důvěra: 7/10


Dánsko

Bröndby Kodaň - Nordsjaelland ... 1 ... 1.54

Loňská sezona byla pro Bröndby naprosto žalostná. Skončilo na šestém místě, dokonce za jeho dnešním soupeřem. Důvodem byla impotence na hřištích soupeřů. Z šestnácti zápasů nevyhrálo ani jediný! Zato doma bylo nejlepším týmem ligy. V létě angažovalo bývalého reprezentanta Petera Madsena, který působil Kolíně a vrací se do Bröndby po čtyřech letech. Na tomto přestupu chce tento tým stavět a ovoce by mělo začít sklízet co nejdříve. Ačkoliv v prvním kole prohrálo, tentokrát mu věřím.
Důvěra: 8.5/10


Rakousko

Austria Vídeň - Salzburg ... 1 ... 2.91

Už ve třetím kole rakouské ligy náš čeká zápas jako víno. Oba týmy v létě hodně posilovaly. Do Austrie přišel polský reprezentant Jacek Bak, do Salzburgu, který má po dvou zápasech zatím tři body, třeba záložník Saša Ilič z Galatasaraye. Austria uhrála dvě remízy, a tak vedení vymyslelo zajímavou věc. Ve středu sehrál tým přátelák s týmem z nižší soutěže a trochu si zvedl sebevědomí. Vyhrál 8:0 a mimo jiné David Lafata dal hattrick. Uvidíme, jak se to o víkendu projeví, nicméně kurs na Austrii je famózní. Věřím domácím.
Důvěra: 5.5/10


Intertoto Cup

Gloria Bistrita - Atletico Madrid ... 2 ... 1.65

Atletico je samozřejmě favorit, ale musí to dokázat na hřišti. Na tým určitě zapůsobila ztráta Fernanda Torrese. Jako náhrada místo něj by měl zafungovat Diego Forlán. Četl jsem komentáře na stránkách Atlética, kde hráči vyjadřují strach z rumunských podmínek, nicméně odhodlání vyhrát z nich přímo srší. Atletico je prý po fyzické stránce výborně připraveno a kvalitativně se s ním Gloria rovnat nemůže. Pravda je, že o útočníky má Atletico velikou nouzi. Je tam prakticky jen Mista a Forlán, protože Aguero je v Kanadě na MS. Jinak je kádr Atletica plný zvučných jmen. Dovolte mi krátký výčet: Maniche, Costinha, Maxi Rodriguez, Luis Garcia, Seitaridis. Vidím to na výhru hostů.
Důvěra: 7/10

Cherno More Varna - Sampdoria Janov ... -2,5 branky ... 1.72

Zápas se hraje v Burgasu, Varna tedy bude hrát v Bulharsku, ale ne vyloženě na domácím hřišti, což je trochu výhoda pro hosty. Sampdoria je tradičně silná hlavně dopředu. To dokazuje i trojice špičkových útočníků Montella, Caracciolo, Bonazzoli. Přesto si myslím, že Sampdoria bude hrát dost zezadu a nikam se nepohrne.
Důvěra: 6.5/10

FK Vetra Vilnius - Blackburn ... 2 ... 1.45

Nebýt hlouposti fanoušků Legie Varšava, Vilnius by v této fázi Intertota ani nebyl. Co se týká fandů, tak z Anglie se jich vypravilo několik stovek a budou hosty mohutně povzbuzovat. Blackburn odehrál před deseti dny přátelák proti třetiligovému Wrexhamu a moc nepřesvědčil. Ale hráči jako McCarthy, Pedersen, Bentley nebo Henchoz mají určitě kvalitu. Navíc se po půl roce vrací obránce Andre Ooijer a to bude velké vzpruha.
Důvěra: 8/10

Tobol Kostanaj - OFI Kréta ... 0 ... 3.32

Upřímně řečeno vypadnutí Liberce jsem si do poslední chvíle nepřipouštěl. Otázka je, na kolik to bylo formou Kostanaje a na kolik podceněním ze strany Liberce. Každopádně Kostanaj je psychicky nahoře a bude hodně zlobit. OFI se musí poučit z chyb Liberce a dá si určitě pozor. Kréťané patří k tomu lepšímu, co řecká liga nabízí a na remízu v Kazachstánu to bude stačit.
Důvěra: 4/10


Autor: Michal Teřl

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

Austria nevyhraje, jinak to sou zapasy na picu a sazet se to nevyplati...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

autria remizuje a sampdoria dá aspon 3 goly ,nad 2,5,jo a docela blbý tipy.

Reagovat
satan_666

No nevim že by bylo tak jasný že Legie postoupí přes Vilnius když Vetra vedla 2:0 po půli...

Reagovat
HOST*

jj to je trochu preceneny

Reagovat
smazaný uživatel

Dam akorat ty Brondby, ty mam vyhlidnuty, ale jinak je to hnus, myslim, ze se najdou lepsi zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Zase ste všichni chytrý, že bych Vám rozkopal koule

Reagovat
HOST*

zilina urcite vyhra Slovan nema nato

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele