TIPY NA VÍKEND (11)

06.04.2007, 17:33
Tipy a analýzy
Velikonoční dny opět přinášejí velmi zajímavé zápasy. V bojích o pohárové příčky i o sestupové černé Petry, silně přituhuje. Nastává jedna z nejdůležitějších částí sezóny. Opět se vyhnu sázkám na týmy, které ještě hrají v evropských pohárech. Koncentrace na ligový zápas může být snížená a kvalita základní jedenáctky taktéž. Výjimku udělám jen u Chelsea.


Anglie
Chelsea - Tottenham 1
Londýnské derby, jak má být. Středeční zápas s Valencií ukázal, že Chelsea má ve hře rezervy. Moc šancí si nevytvořila, ačkoliv v útoku operovali Drogba, Ševčenko i Kalou. Tottenham hrál ve čtvrtek na Seville a prohrál 1:2, což určitě bere. Ztráta Chelsea na vedoucí Manchester je šest bodů a doma tedy ztrácet nemůže. Zvlášť, když United hrají v Portsmouthu, kde to mít jednoduché nebudou a Chelsea cítí šanci. Oba týmy se v této sezoně potkali již několikrát, v lize i v FA CUPu. Pravda je, že kurs okolo hranice 1,4 není nic moc a tak bych doporučil i variantu +2,5 branky.

Arsenal - West Ham hcp 02
Po potupné porážce na Liverpoolu (1:4), si řada hráčů Arsenalu stěžovala na únavu s blížícím se koncem sezony. Nehrál Rosický ani Gilberto a bez těchto hráčů prostě Arsenal nefunguje. Na ztrátu Henryho si, jak to vypadá, dostatečně nezvykli a podle toho výsledky vypadají. West Ham se pomalu zvedá. Táhnou ho hlavně Zamora a Tevez. Pravda je, že venku je tým West Hamu přímo tragický, ale v předminulém kole vyhrál na Blackburnu, po dobrém výkonu. Na příčku zajišťující záchranu ztrácí ještě pět bodů a pro pár si přijedou i na Arsenal. Sázka vyjadřuje, že West Ham vyhraje, remizuje nebo prohraje o jednu branku. Kurs je zhruba 1,7.


Belgie
Mons - Lierse 1
K zápasům na hřiště soupeře nemusí poslední tým tabulky z Lierse ani jezdit. Ze třinácti zápasů tu získal tři body. Pokud už sebere body za výhru, tak určitě doma. V porovnání se špičkou, ale silně kulhá. Minulý víkend si odvezl pohodovou výhru 4:1 bruselský Anderlecht. Průměrný tým z Mons, nemá nějaké velké ambice. Poslední čtyři domácí zápasy hráči Mons vyhráli. Dokonce porazili 1:0 Bruggy a když přijel tehdy vedoucí tým tabulky z Genku, odvezl si výsledek 0:5. Síla Monsu na domácí trávě je prostě hodně slušná a já nepředpokládám, že Lierse by byla nějaká větší překážka. Vše ještě umocňuje famózní kurs okolo 1,60. Pro odvážnější bych doporučil, že Lierse nevstřelí gól s kursem 2,00 !


Dánsko
Bröndby - Randers 1
Hráčům Bröndby Kodaň se letos v lize moc nedaří. Venku ještě nevyhráli, i když měli nejednou velkou smůlu. Jako ve středu v Esbjergum, kdy inkasovali vyrovnávací branku v 89. minutě. Doma mají výbornou bilanci 8-1-2. Momentálně jsou šestí a na poháry ztrácejí třináct bodů. Aktuální forma Randers je špatná. O víkendu remizovalo v Silkeborgu, pro který to byl po devíti domácích porážkách první bod. Ve zmiňovaném středečním kole hostilo Randers tým Nordsjaelandu, který sice patří k tomu lepšímu, ale prohrát doma 1:5, je dost nedůstojné. Bröndby by mělo v klidu vyhrát.


Francie
Monako - Troyes 1
Pokud se chce Monako posunout někam víš, nic jiného než výhra nepřipadá v úvahu. Monako už šest zápasů neprohrálo a to nemělo vůbec jednoduché soupeře (Bordeaux, Lens, Toulouse). Teď, ale musí hlavně vyhrávat. Forma Troyes snad ani nemůže být horší. Poslední čtyři zápasy bez bodu, skóre 2:11. Nic jiného než výhru Monaka tipovat nelze.


Itálie
Palermo - Cagliari 1
Ačkoliv Palermo už osm zápasů nevyhrálo, stále se nachází na čtvrtém místě Serie A. Takže není nic ztraceno, ale výhry musí začít přicházet. Cagliari bojuje o přežití, i když na sestup to nevypadá. Tento zápas bude vyhecovaný, protože Palermo i Cagliari, to byly a jsou mafiánské bašty. Palermo by mělo být na tento zápas kompletní a všichni očekávají výhru.

Fiorentina - Ascoli 1
Tento zápas by měl být pro Fioru takový středně těžký trénink. Fiora chce na poháry, momentálně ztrácí šest bodů a týmy jako je poslední Ascoli, které je venku tragické, musí bezpodmínečně porážet. Není třeba dalšího komentáře.

Siena - Udinese 0
Siena i Udine jsou letos velmi průměrné týmy, bez ambicí a v případě Sieny dokonce se starostmi o sestup. Siena doma remizuje často a ráda ( z třinácti zápasů sedmkrát) a podle mě se zrodí plichta i teď.


Rusko
Spartak Moskva - Vladivostok 1
Ruská liga má za sebou úvodní tři kola. Spartak dvakrát vyhrál venku, dokonce 3:1 v Petrohradu a doma hrál 0:0 s Permem. Jako vždy je to kandidát na titul, hned za CSKA. Vladivostok má za cíl hlavně záchranu, ale začal taky dobře. Po třech kolech je sedmý, tři body za Spartakem. Výhodou Spartaku je hlavně skvělý stadion, pro 40 000 diváků a umělá tráva, na kterou se soupeř nedokáže většinou adaptovat. Spartak bude letos silný a druhý domácí zápas vyhraje.


Česko
Mladá Boleslav - Příbram 1
Koncovku posledního zápasu na Spartě Boleslav krutě nezvládla. V posledních čtrnácti minutách inkasovala čtyřikrát. Aby udržela kontakt se špicí a naději na poháry, musí Příbram porazit. Příbram myslí pouze a jenom na záchranu, ale posily se neprosazují. Ve třech zápasech Příbram nedala gól a v Boleslavi úspěch slavit nebude.


Skotsko
Celtic Glasgow - Motherwell 1
Ačkoliv Celtic má v čele tabulky velmi bezpečný náskok třinácti bodů na Rangers, vsadím na něj. Z posledních tří zápasů má Celtic jen jeden bod a to se fanouškům hrubě nelíbí. Hráči Celticu musí zapnout. Porazit doma Motherwell, pokud dají do zápasu všechny síly, nebude problém.

Autor: Michal Teřl

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobre tipy urcite si z nich vyberem

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no já už radši netipuju, jelikož co jsem včera předvedl u komentáře k poháru UEFA

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak stane se , není náhoda, že nějaké ty money jsem vyhrál na střelce NHL

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*peter

Tak ten Leverkusen asi čekal málo kdo, Bremy som taktež myslel. Však autor tu tipoval -2,5...to sem si ťukal na čelo a bylo to nakonec 0:0 je to borecky chalán i proto, že fandí Valencii

Reagovat
HOST*hanzuss

ješte ě jestli mužu doporučit tak dobry tip je 2.ceska liga :jakubcovice -bohemians 1905 pekne kurzy

Reagovat
HOST*bednicka9

Arsenal vyhraje a to nejmin 3:0 dneska se konecne probudi hosi moji

Reagovat
HOST*

Jak to vidíte:

Zaragoza-Barca

Bilbao-Valencie

Chelsea-Spurs

POrtsmouth-Manu

REading-Liverpool

Reagovat
HOST*

2

2

1

2

0

Reagovat
HOST*

02

02

1

0

0

Reagovat
HOST*

ten co tu pise ty tipy nema s fotbalem nic spolecnyho...co tu tipuje za picoviny to je votresny

Reagovat
HOST*R9

Zatímco tvůj příspěvek fotbalovostí jenom čiší...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

náhodou, borec co tipuju má docela přehled!

Reagovat
HOST*

Tipuje hoodne dobre o auktualni forme tymu toho ví dost....

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*borecnakonec

docela dobre to vyslo autorovi...kloboucek dolu s tim arsenal a plichtou na sienu...jinak palermo sem si myslel taky 1 a monako taky...pokracuj dal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele