TIPY EXTRA: LIGA MISTRŮ A POHÁR UEFA

10.04.2007, 12:31
Tipy a analýzy
Už ve čtvrtek večer budeme znát všechny semifinalisty pohárové Evropy. Teď si můžeme říci dva z nich. Liverpool a Osasuna, kteří si zajistili postup, téměř definitivně, výhrou 3:0 na hřišti soupeře. Zbytek je jedna velká hádanka, kterou se pokusím odtajnit.





Liga Mistrů

Úterý 10.4
Valencia CF - Chelsea 10 + postup Valencie
Už první zápas naznačil, že tato dvojice je hodně vyrovnaná. Chelsea se v útoku moc neprosadila, zatímco Valencia byla efektivní. V záloze Chelsea citelně chyběl Essien, který má podle Mourinha už nastoupit, ale tomu bych moc nevěřil. Spíše to vidím na Obiho Mikela. Valencii na listinu absencí přibyl Vicente a doplnil tak Navarra, Marchenu a pravděpodobně Morientese. Chelsea chybí Robben. Valencia byla v totožené situaci s Interem, kdy si přivezla remízu 2:2, ale doma moc nepřesvědčila. Chelsea přijede s tím, že musí dát branku a všichni víme, že hráči Valencie jsou mistři rychlých protiútoků, zvlášť doma. Joaquín, Silva i Villa, to jsou hráči stvoření přesto k tomu. Abych to shrnul, již před prvním zápasem jsem tvrdil, že Netopýři postoupí a věřím tomu i teď. Chelsea je mužstvo velkých individualit, ale přes Valencii podle mě nepřejde.

Manchester Utd. - AS Řím 0 + postup AS
Manchester v Římě nepředvedl zhola nic, snad až na branku Rooneyho, která má však velikou váhu. Ale můj názor je, že neporazitelná nálada a pohoda v týmu United malinko ustupuje. Slabý výkon v Římě, v Portsmouthu. United navíc bude chybět vyloučený Scholes i obránce Vidič, stále je mimo hru Saha. Na straně Římanů mají nejistý start Taddei a Totti, který se šetřil o víkendu v zápasu s Catanií (2:0) a měl by být fit. Pokud hráči AS napodobí výkon z odvety v Lyonu, kdy domácí vymazali, mají dobré šance na postup. Nesmí hrát s přehnaným respektem jako v prvním zápase.

Středa 11.4
Bayern Mnichov - AC Milán 1 + postup Bayernu
AC bylo v prvním zápase sice lepší a vyhrálo by, kdyby závěr neodehrálo tak laxně. Van Buyten se dvakrát prosadil, ale vzadu až tak jistě nepůsobil. Hráči Bayernu jsou, až na Sagnola, připraveni k boji. Nabuzeni a hlavně v kvalitní formě, což potvrdili v Hannoveru. Krásné branky vstřelili Demichelis a Schweinsteiger. AC nemá jedinou absenci a to je dost pozitivní. Sice bez Ronalda, který nemůže hrát poháry, ale šance má solidní. Bayern dotáhne dobrý čtvrtfinálový výkon do postupového konce.

Liverpool - PSV Eindhoven 1 poločas
O postupu je rozhodnuto, protože hráči PSV rozhodně nemají formu na to, aby Liverpool potrápili. V prvním zápase to bylo od PSV tragédie. Absence Alexe bila do očí a adekvátní náhradu PSV prostě nemá. Liverpool možná nenasadí nejslinější sestavu, ale i tak postup stvrdí výhrou.


Pohár UEFA

Osasuna - Leverkusen -2,5 branky
Překvapivým výsledkem skončil první souboj. Hosté vyhráli 3:0 a v odvetě se určitě nikam nepohrnou. Leverkusen se dostal do těžkých problémů, což dokázal i zápas s Bochumí (1:3). Leverkusen to určitě ještě zkusí, ale šance jsou mizivé. Osasuna půjde pěkně odzadu a tak si myslím, že branek bude jako šafránu.

Tottenham - Fc Sevilla 1
První zápas si snad ani Sevilla vyhrát nezasloužila. Darovaná penalta, pasivní hra. Ani nedělní zápas se zlepšujícím se Santanderem nebyl nejpovedenější (0:0). Tottenham hrál ve Španělsku hodně dobře a zasloužil si minimálně remízu, stejně tak jako v sobotu na Chelsea. Pravděpodobně by měl nastoupit dlouhodobě zraněný stoper Ledley King, což je veliká posila. Věřím, že Spurs doma zúročí dobré výkony z poslední doby a Sevillu vyřadí.

Benfica - Espanyol -2,5 branky
To je hodně těžký zápas. Espanyol to měl doma rozehrané na jasný postup. Benfica ale za stavu 0:3 dvakrát skórovala a to ji výrazně pomohlo, i když mohla ještě inkasovat. V obraně to rozhodně nebylo ideální. Doma to je jiné kafe. Benfica je jediný tým ligy, který doma neprohrál. Výhru Espanyolu bych vyloučil. Netroufnu si říct kdo postoupí a proto volím trochu jistější variantu na -2,5 branky.

Brémy - Alkmaar 02
V Brémách začne toto čtvrtfinále od nuly. První zápas skončil 0:0 a ani jeden z týmů toho moc neukázal. Když, ale přihlédnu k tomu, že Alkmaar hraje venku výborně a Brémy mají slabší formu. Přikloním se na stranu hostů. Oba týmy nastoupili k ligovým zápasům v plné sestavě. Brémy horko těžko udolaly Norimberk (1:0). Alkmaar exceloval v Bredě (4:1). Vidím to na ofenzivnější zápas, hodně šancí. Brémy doma často neztrácejí, ale věřím spíše Alkmaaru.


Autor: Michal Teřl

Komentáře (48)

Přidat komentář
HOST*rb

...myslím si, že AS Roma to teraz nezvládne, takže 1...

Reagovat
HOST*bayern

taky byh řekl že postoupí spíš Manchaster, ale v Lize mistrů nikdy nevíš

Reagovat
Slejdy

ja bych rekl ze zase postoupi AS Řím..verim tomu...

Reagovat
HOST*ptica

Nezajima me nazor jednoho typka, a urcite podle neho nebudu sazet. Man. Utd musi vyhrat a dostane AS pod tlak. Da jim 4 goly a AS se nebudou divit.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, AS se nebudou divit, protoze tam fouknou 4 goly z brejku!

Reagovat
HOST*

4 goly?! tak maximalne 3 za OBA tymy...

Reagovat
smazaný uživatel

Však nikdy to nepřikazuje, aby ses těmi tipy řídil.

Reagovat
HOST*M11

ty si kapr---- budou radi kdyz daji dva... a stejne AS si to sice se stestim ale pohlida

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

... a postoupí.

Reagovat
HOST*inzaghi

Manchester 1

Chelsea 02

Ac 02

Tottenham 1

Benfica 1

Reagovat
Xavi

Nevím, proč by Espanyol na Benfice nemohl vyhrát. Tým nato určitě kvalitní mají. Netvrdím, že to je jasná 2, v tomhle zápase se může stát cokoliv, ale říct, že výhru Espanyolu bych vyloučil.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Benfica neprohraje! to je skoro jistota..

Reagovat
Xavi

Uvidíme.

Reagovat
Shevchenko

At jde do PI*E s vyhrou Bayernu !!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

s tím útokem co máte k dispozici k tomuto zápasu budete rádi za remízu..

Reagovat
Shevchenko

Ta rádi asi ne

Reagovat
Shevchenko

*to

Reagovat
Shevchenko

ne to, tak kurva!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

0:0 a nikdo nemůže říct ani ň..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Manchester-Roma 02

Valencia-Chelsea 2

Bayern-AC 10

Liverpool-PSV 1

Tottenham-Sevilla 02

Benfica-Espanyol 1

Bremen-AZ 1

Osasuna-Leverkusen 0

Reagovat
Shevchenko

AC nemá jedinou absenci ? No tak to fakt lol at si sezene autor informace chybi vedle Ronalda Gilardino, Borriello a mozna taky Inzaghi, v zaloze nebude hrat Brocchi

Reagovat
Pharrell

postup: Valencie,Man.U.,Liverpool,Bayern

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

AS Roma-Chelsea FC

Reagovat
HOST*

preju to AS ale MAN.untd vyhraje daj 2 gole a..........

Reagovat
HOST*Tonda

AS to bude mit hodne tezky,ale verim mu..tak 1:1

Reagovat
HOST*davv

maš tady dobre typi ale ta liga mistru je divna.....manchester myslim vyhraje a ta chelsea postupí.valencie zas tak dobra není jak byla a ukazala to v lize prohra s pruměrnym bilbaem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně mě ČT naštvala, že dala na dvojku zase Valencii s Chelsea. Což o to, čtyřku taky mám, ale ta úroveň přenosů na ní je strašidelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Není Chelsea s Valencií na dvojce už podruhé?

Reagovat
Xavi

Je. U mě to záleží na komentátorovi. Když to na čtyřce bude komentovat Míra Bosák, tak je to vklidu.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Míra má nás

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyřka je v říši Bauerů, Kozohorských, Vlášků či Vrbů.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba je fajn, vadí mi jen ty opožděné reakce u gólů .

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce spíš žádné, trochu emocí by to chtělo, jinak mi taky nevadí, hlas má dobrý, ani tak nenudí, znalostmi je to na ČT4, no.

Reagovat
smazaný uživatel

On mají tak nudný projev.

Reagovat
smazaný uživatel

mi povídej, já nadával! CT4 nemám, budu muset koukat na mizernou kvalitu přes net

Reagovat
smazaný uživatel

To tě lituju. Já od toho navíc čekám hodně, tedy rozhodně víc než od obranářské Valencie s Chelsea, která musí, ale to musela i loni na Nou Campu a dopředu nepředvedla vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, řikal jsem si, jak se pěkně kouknu na Manchester-AS a pak mě rozčísnou stím, že se fanoušci nemuseji ničeho bát, že za týden určitě uvidí Valencie-Chelsea. No a pak nevim nic-šel jsem do kolen!

Reagovat
smazaný uživatel

Zajdi si do sportbaru. (?)

Reagovat
HOST*m

Tak ten kokot spisovatel shevchenko, je asi nejchytřejší na světě ne? Inzaghi připravenej je a to, že chybí nějakej Brocchi ani Borrielo asi nema na sestavu AC velkej vliv nebo jo?..a vůbec vyliž mi prdel ty krávo

Reagovat
HOST*m

Myslim, že tady platí jedno heslo..můžete tu číst tipy úplně bez omezení..líbí se Vám?? ok čtěte dál.. nelíbí?? tak to prostě nečtěte, neni možný aby měli všichni stejnej názor ty vole

Reagovat
HOST*inzaghi

přesně tak, je to diskuze, jde o to porovnat svůj tip, probrat to atd., ale stejně přece každý vsází dle sebe nebo nee?

Reagovat
HOST*

Doufam že dnes to netipuje líp než včera

Reagovat
HOST*tomas

co si myslite na zapas bremy mam dylema a velke

Reagovat
HOST*

Ti nevyšlo skoro nic...seš fakt dobrej tipař.

Reagovat
HOST*exot

ten autor mal zmiast tiperov???

lebo ak taktotipuje takto je veeeelka bieda, na autorom mieste by som uz asi neprisieval

pripadne by som si to lepsie premyslel co napisem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele