Terry na měsíc mimo

05.08.2007, 20:54
Aktuality
Nepříjemná zpráva postihla fanoušky londýnské Chelsea. John Terry, jejich kapitán a opora zadních řad, si totiž v sobotu poranil koleno a bude zhruba měsíc mimo hru. Svému týmu už chyběl v dnešním zápasu o anglický superpohár proti Manchesteru.

Anglický reprezentant si na sobotním tréninku poranil kolenní vazy. Terryho zranění sice není z nejvážnějších, přesto bude znamenat zhruba měsíční pauzu. Pro Chelsea je to další rána, mimo je i kanonýr Didier Drogba.

Chelsea na Terryho služby nemohla spoléhat už v dnešním zápasu o anglický superpohár. Ten nakonec získal na penalty Manchester United poté, co v základní hrací době utkání skončilo remízou 1:1.

Zpráva o zranění Johna Terryho zajímá i Steva McClarena, kouče anglické reprezentace. Výběr Albionu totiž na konci srpna čeká přátelské utkání proti Německu a v září kvalifikace na EURO 2008.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

za ten plat co bere by mel i s tim zranenim nastupovat

Reagovat
HOST*bruce

a po zápase ještě pozametat celý stadión - na takovou práci má navíc i vzdělání....:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele