Ten Cate zůstává v Ajaxu

05.10.2007, 16:21
Aktuality
Přestože dnes ráno prohlásil agent trenéra Henka Ten Cateho, že nizozemský kouč je domluvený z Chelsea na angažmá, všechno je nakonec jinak. Ten Cate zůstává v Ajaxu Amsterdam, a to i navzdory vyřazení z Poháru UEFA.

"Je to pravda, dohodli jsme se s Chelsea. Pro něho je to velká šance, výzva pracovat ve velkém klubu a s Avramem Grantem vytvořit nový tým," prohlásil dnes ráno Sigi Lens, agent trenéra Ajaxu Ten Cateho.

Nizozemský kouč nakonec na lavičku londýnského klubu neusedne. "Navzdory faktu, že jsme vypadli z Champions league i z Poháru UEFA, cítím v Ajaxu stále pevnou pozici," prohlásil Henk Ten Cate odpoledne pro RTV Noord Holland.

"V sobotu budu, jako obvykle, na lavičce při zápase se Spartou Rotterdam," pokračoval Ten Cate. Kouč Ajaxu ještě doplnil, že touží uzmout ligové prvenství konkurenčnímu PSV Eindhoven a vrátit jej do držení amsterdamskému týmu.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*haness

uvedomil si ze nic neumi, tak tam nesel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak titul si myslím NEUZME . Navíc z Champions League nevypadli, oni vypadkli v kvalifikaci, do CHL se ani nedostali. Ano pan Kate je asi lepší jako asistent, jako hlavnímu kouči mu to zatim nejde:D

Reagovat
smazaný uživatel

uf ještě že tam nešel ještě by jse skazil

Reagovat
HOST*R17

víc jich zkazit ani nemuze

Reagovat
HOST*

ako moze ajax kdesi postupit ked kazdu sezonu odide kostra timu a na zaciatku buduju novy tim,ktoremu forma graduje ale na zaciatku sezony su este slabi a potom zacnu vyhravat ale uz su z poharov von.Tak vy chudaci vyjebani nepiste kokotiny ked sa tomu nerozuniete

Reagovat
HOST*

Ajax je dobrej,akorát Ten Cate ho kazí

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlas, ale nabuduce pouzi slusnejsi slovnik.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele