Ten Cate přebírá Panathinaikos

13.06.2008, 16:41
Aktuality
Jenom dva týdny byl Henk Ten Cate bez práce poté, co byl propuštěn z funkce asistenta manažera Chelsea. Nizozemský kouč byl jmenován novým trenérem řeckého Panathinaikosu Atény...

"Ve své kariéře jsem si zvykl pracovat na té nejvyšší úrovni a to je také jeden z důvodů, proč tento krok považuji za velkou výzvu. Organizace klubu, jeho historie, ambice a přístup celkově z něho činí jeden z největších klubů v Evropě," zdůvodnil Ten Cate svou volbu.

Ten Cate na lavičce řeckého klubu nahradil Joseho Peseira, který na svou funkci rezignoval v květnu. Panathinaikosu letošní sezona příliš nevyšla a v tabulce domácí nejvyšší soutěže skončil až třetí za mistrovským Olympiakosem a druhým AEK Atény.

Vedle Ten Cateho vedení Panathinaikosu uvažovalo rovněž o angažování Dána Michaela Laudrupa, který nedávno odešel z Getafe.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
$dolar$

Dobre mu tak

Reagovat
blaugrana

dobre mu tak? Henk bol jeden z najlepsich asistentov trenera na svete..vedel spravne nemotivovat team a precitat taktiku supera co ukazal, ked pôsobil v Barce..

Reagovat
$dolar$

Ale jo , vzdyt jsem to tak myslel , ze je dorbe ze si hned nasel klub

Reagovat
$dolar$

Panathinaikos- jeden z nejvetsich klubu v Evrope

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá volba Panathinaikosu Více mě zajímá,kam odejde Grant

Reagovat
smazaný uživatel

Do Izraele

Reagovat
smazaný uživatel

Henk drzim palce ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele