Ten Cate na lavičku Chelsea?

03.10.2007, 17:28
Aktuality
Poté, co Avram Grant nahradil v Chelsea manažera Josého Mourinha, se nepřestalo hovořit o nové trenérské tváři, která má na Stamford Bridge zamířit. Podle posledních spekulací by jí mohl být Henk ten Cate, v současnosti kouč Ajaxu.

Chelsea se stále nevzpamatovala ze šoku, který ji přivodila rezignace Josého Mourinha. Portugalského kouče nahradil málo známý Avram Grant a londýnský klub zatím nedokázal pozvednout.

Pořád se spekuluje o novém manažerovi Chelsea a nové jméno nyní přinesl nizozemský tisk. Fotbalový magazín Voetbal International uvedl, že technický ředitel Blues Frank Arnesen jednal o možném angažmá s Henkem ten Catem, koučem Ajaxu Amsterdam. Příchod ten Cateho by však nemusel znamenat konec současného manažera Chelsea Granta. Ten Cate by údajně mohl zastávat pozici asistenta nebo ředitele fotbalu, ve které působil právě Grant.

Henk ten Cate je považován v současnosti za jednoho z nejlepších fotbalových trenérů. Skvělé jméno si získal při angažmá v Barceloně, kde se coby asistent Franka Rijkaarda podílel na triumfech v domácí lize i Champions league. Nyní působí druhou sezónu v Ajaxu Amsterdam, holandskému klubu se však pod jeho vedení ani jednou nepovedlo projít přes předkolo do základní skupiny Ligy mistrů.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nemusel by do cukotky chodit, aspon by jeste nezvladala vyhravat a ztratila by v lize

Reagovat
HOST*marcocruz

Jak může patřit mezi nejlepší trenéry na světě?Tenhle velkohubej arogantní náfuka, kterej se nedokázal s Ajaxem dvakrát po sobě dostat do ligy Mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

to je vec nazoru, ale je pravda ze moc uspechu nema

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super asistent trenéra, který poskytne doplňující info a ohlídá si taktickou stránku I když s ajaxem doplatil na přílišné sebevědomí..

Reagovat
HOST*flí flaj fló

Tak tuhle píču bych Chelsea klidně i přál...Trenér,kterej umí tak akorád machrovat a má jen plnou hubu keců by se tam náramě hodil..

Reagovat
HOST*

jjjjjj naprosto souhlasím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele