Ten Cate blízko angažmá u Chelsea

08.10.2007, 19:02
Aktuality
Stačil jeden víkend a situace kolem Chelsea a Henka Ten Cateho se obrátila o sto osmdesát stupňů. Zatímco současný trenér Ajaxu ještě ve čtvrtek své možné anglické angažmá odmítal, nyní přiznal, že je blízko trenérské lavičce na Stamford Bridge.

O víkendu hrál Ajax v Rotterdamu se Spartou a znovu zaváhal, když uhrál jen remízu 2:2. Ten Cate před tímto zápasem fanoušky nizozemského klubu ujišťoval, že nikam neodchází a že udělá všechno pro to, aby Ajax znovu získal titul.

Dnes je všechno jinak, Henk Ten Cate vyjednává s Chelsea o budoucí spolupráci. "Ajax se dohodl s Chelsea na odchodu Henka ten Cateho," stojí v oficiálním prohlášení, které dnes vydal Ajax Amsterdam. "Poté, co ho oslovila Chelsea, se nás Ten Cate zeptal, zda smí s anglickým klubem zahájit jednání. Souhlasili jsme."

"Nyní je na Chelsea a Henkovi Ten Catem, aby doladili dohodu. Ajax neočekává, že to zabere dlouho dobu." S největší pravděpodobností se Ten Cate stane asistentem Arama Granta, který nedávno na lavičce Chelsea nahradil odstupujícího Josého Mourinha.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*

Tak to je konec Chelsea

Reagovat
HOST*

Naopak.

Reagovat
HOST*Devil

Myslim ze to bude lepsi nez ted ! Protoze horsi to byt uz nemuze !

Reagovat
HOST*

Jo no:) horši už to fakt byt nemuže,,a i když je mi to vcelku v dupě jak Chelsea hraje,myslim že jim to pomuže...s tim kadrem a prachama jake maji se od nich nic jineho nečeka...tak uvidime:)

Reagovat
HOST*

Jo s srat sem Slavii a to doslaova,muže fakt jenom Dutak...i taci se najdou,a vlastně bohužýel,neni jich malo:)

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to tady psal cca před týdnem - prej je už dohodnutý, že bude dělat asistenta Hiddinkovi.

Hiddink bude dělat strategii, rozestavení a koučink a Henk bude dělat techniku a fyzičku

Reagovat
frank

A tos vyhrabal kde???

Reagovat
smazaný uživatel

Roman je můj kámoš

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám kamaráda Romana.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ještě lepší

Reagovat
Nazgúl

Beztak už ho chtěl i Ajax vyhodit, vždyť jdou od neúspěchu k neúspěchu. A když jim za něj ještě Chelsea zaplatí, tak proč by mu to vyjednávání nepovolili.

Reagovat
HOST*

spravne at jde

Reagovat
HOST*skuste

www.ajax.webgarden.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele