TAMUDO JE VĚRNÝ ESPANYOLU

19.07.2007, 21:46
Aktuality
Španělský útočník ve službách Espanyolu Barcelona Raul Tamudo popřel, že by se chystal opustit svého současného zaměstnavatele a chtěl odejít do Villarealu. Kapitán katalánského klubu je s přestupem na El Madrigal spojován už delší dobu, ale teprve teď ujistil všechny fanoušky Espanyolu o setrvání.

"Mou prioritou ve fotbale nikdy nebyly peníze, kdyby ano, už bych v Espanyolu nebyl. S mým současným klubem jsme velmi šťastný a mou touhou je odehrát zde zbytek mé kariéry," prozradil své přání 29letý útočník. Tamudo zároveň přiznal, že zájem "Žluté Ponorky" nebyl zase tak velký. "Když jsem byl na dovolené, můj agent byl kontaktován Villarealem, ale hovořili jenom s klubem."

Espanyol mezitím opustil jiný útočník - Walter Pandiani, jenž zamířil do Osasuny. 30letý útočník podepsal s týmem z Pamplony tříletou smlouvu a jeho přestupová částka se vyšplhala na dva miliony liber. Pandiani měl mnohem více nabídek, včetně jedné z Fulhamu, přesto se rozhodl zůstat ve Španělsku.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*walter řidič

pandiani měl raději zamířit do fulhamu...anglická kopaná mu svědčí...i když se v birmingamu nechytl uplně podle představ...myslím že ve fulhamu by zazářil....osasuna bude maximálně desátá.

Reagovat
pantondavo

Jen aby to nedopadlo jak Henry...ten to říkal obdobně

Reagovat
smazaný uživatel

no ak to mysli uprimne tak je to hrac ktoremu patri uznanie najma veta o peniazoch je fakt velmi pekna.. mozno naivna mozno ani nie uprimna ale pekna..

kto vie co by odpovedal keby ho chcel ziskat naozaj vacsi klub jeden z tych najvacsich...

ale aj tak ked to mysli od srdca sluzi mu to k cti

Reagovat
HOST*Quaranin

To rikalo hracu,ze by chteli dohrat v klubu do konce kariery...a ti co uspeli,tak klobouk dolu.Ale je hodne takovych co jsou skveli fotbalisti,a tak si uskodili,protoze kecy kecy a byli fuč...

Reagovat
HOST*ital

Podle mě jestli bude v Espanyolu nebo Villarealu je jedno,ale kdyby ho chtěl velkoklub,tak půjde.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

souhlas. On Villarreal se dobře odmítá, ale Barca, Real, madračky, Valencie ...? Podle mě by šel - Espaňol neEspaňol

Reagovat
HOST*lop

je dobrej je věrnej.

Reagovat
HOST*Quaranin

At zustane tam kde je,tam mu je dobre,lidi ho maji radi,je skvely kapitan,proc se hnat nekde do Villarealu,kde to neni o moc lepsi..

Reagovat
HOST*

villareal s jejich ponorkou sou potopeni amateri

Reagovat
smazaný uživatel

vubec ne

Reagovat
smazaný uživatel

vubec jo!

Reagovat
HOST*Riques

I kdyz fandim Villarrealu tak si myslím: Tamudo-správnej kapitán svého týmu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

HALA TAMUDO!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dodnes mám z toho gólu, co nás připravil o titul noční můry...

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Tamudo za to nemohl. To naše obrana. Zase.

Ale nevím, co řešíš. Kdybychom ten titul vyhráli, nic by se dost možná nezměnilo, takhle máme 4 a možná 5 novejch posil, zpřísnil se tréninkovej proces ... Prostě konečně začali dělat lidi svojí práci svědomitě a konečně se probudili a slezli z vavřínů, na kterejch prochrápali loňskou sezonu.

Naproti tomu Real vyhrál a teď, mě přijde, chrápou na vavřínech oni - kádr měli slabší už loni, posily jsou takový béčkový hráči, kteří jim asi moc nepomůžou a odešli jim Becks a Carlos, a to se ještě uvidí, jestli Schuster vůbec zvládne práci ve velkoklubu.

Já s odstupem času tu ztrátu titulu hodnotím skoro až kladně. Prostě facka jako hrom, skoro bych řekl, že né facka, ale kopanec do rozkroku .

Ale je vidět, že když se chce, tak to jde Laporta se kurevsky pochlapil

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Tak prej Real dává 60 mega za Andrése. To sou tragédi, to se nevidí. Sami nedokážou vychovat ani nohu a teď bude přeplácet barcelonský odchovance. Ale přesně to zapadá do rámce Calderónovi práce. Nechci vypadat paranoidně, ale zase se mi zdá, že primárním cílem tohohleho přestupu je zase ukázat Laportovi, že on je ten king na přestupovým trhu. Ale v mejch očích Caldebil klesá a klesá

Každopádně, co sem četl, tak Andrés je poslal do příslušnejch míst.

PS: jarine, je to asi 14 dní, co sme se bavili a přestupu Savioly a já jsem ti říkal, že Calderon chtěl jenom nasrat barceloňáky. A ještě jsem dodal, že kdyby chtěl vyrvat srdce Barceloňákům, tak by muset koupit Carlese, Xaviho, Lea nebo Andrese. A je to tady. Caldebil je čitelnej jak kniha

Reagovat
smazaný uživatel

ale já myslim ze ani jeden s té čtveřice(Xavi,Puyol,Iniesta,Messi) by do Realu nešli...to jsou největší miláčči fans barcy,a ti by je snad zabili za to,dyby šly do realu

Reagovat
smazaný uživatel

je to den starý a Real to popřel na oficiálních stránkách

Reagovat
HOST*jiri - fcb

jé, teď čtu, že tohle o Iniestovi je už vedle, takže se omlouvám, nečetl sem, nevěděl sem, napsal sem zbytečně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele