Tamudo: Jako by mi bylo dvacet

08.10.2007, 20:34
Aktuality
Útočník Espanyolu Barcelona Raul Tamudo už nevěřil, že by si ještě někdy zahrál za španělskou reprezentaci. Trenéru Louisi Aragonesovi však z nominace vypadl zraněný David Villa a pozvánku následně obdržel právě Tamudo.

Poté, co se zranil útočník Valencie David Villa, se spekulovalo, zda jeho místo zaujme obrozený kapitán Realu Raul Gonzáles. Aragonés nakonec ukázal na Tamuda, který za Španělsko dosud nastoupil jen devětkrát.

"Cítím se jako dvacetiletý nováček. Je to stejné, jako když jsem byl do reprezentace povolán poprvé," září štěstím brzy třicetiletý útočník. "Je to skvělé, sotva jsem se rozehrál k dobrým výkonům. Ale poznal jsem, jak je těžké se do reprezentace dostat. Máme opravdu hodně výborných útočníků."

"Ještě do včerejška mě to ani nenapadlo, ale v neděli večer jsem obdržel pozvánku a pak jen přijímal gratulace," směje se Tamudo. "Ale vím, že je to jen díky tomu, že někdo jiný se zranil."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
-Kopy-

Zaslouženě

Reagovat
HOST*

to není možné Raul táhne Real a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc Fabregas zase táhne Arsenal a taky nic ,aspon se nezrani.A taky doufam ze Bruckner tam rosu cpat nebude este aby se zranil,stejne proti nemcum prohrajem.

Reagovat
HOST*

co to meleš o fabregasovy ten je v repre ty ses ale chytrolín

Reagovat
HOST*Vincent

už dávno navrhuju léčbu Tamudem, tak teda odteď

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že nepovolal Raúla? Vždyť ten je zralej na Zlatej míč. Říkal to znalec španělsýho fotbalu pan Luhový ... To je škandál. Aragones ven!!!

Reagovat
HOST*Alex

Ale vsak Raul je povolany....Raul Tamudo!!!!!!Aj mna mrzi,ze Raul#7 uz dlhsie chyba v repre,ale som rad,ze je tam Tamudo!!!!Espanyol rules!!!

Reagovat
HOST*Lečo Latentič

Tamudo je kvalitka,ukaze Dánom kto postupi na ME

Reagovat
HOST*holy

Jestli Raul dostane zlatej míč tak Topolánek bude prezident!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nevidíš tu ironii v příspěvku Jiřího Aspoň zkratka FCB by tě mohla trknout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Chachar

jn tz vole uprděná

Reagovat
smazaný uživatel

jiri, srovnej je do latě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*ladaraul

vsichni tady budte v klidu RAUL se do repre jeste vrati a ukaze co umi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele