Takhle to pokračovat nemůže, uvědomuje si jubilant Zanetti

12.03.2013, 09:32
Aktuality
Po obratu na půdě Catanie to mohlo vypadat, že se milánskému Interu vrací sebevědomí, uplynulý týden ale vrátil fanoušky a hráče Nerazzurri zase zpátky na zem. Po čtvrteční blamáži z Londýna si italský klub nevylepšil reputaci nedělní domácí prohrou s Bolognou, jedno jubileum tak hodně zhořklo Javieru Zanettimu...

Inter v minulém týdnu nedal ani jednu branku, nejprve prohrál 0:3 s Tottenhamem a následně 0:1 s Bolognou. V tabulce je pátý se stejným bodovým ziskem jako šesté Lazio, na třetí AC Milán už ztrácí čtyři body.

"Procházíme si složitým obdobím a po každém nezdaru ztrácíme víru," řekl smutným tónem Zanetti, který odehrál svůj jubilejní 600. zápas v italské lize v dresu Interu.

"Potřebujeme, aby to skončilo, takhle to pokračovat nemůže. Musíme znovu získat sebevědomí, pracujeme na tom, ale není to snadné. Potřebovali jsme od všech stoprocentní výkon, všichni do toho zkrátka musíme dát ještě víc," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (46)

Přidat komentář
panca

ale muze

Reagovat
panca

tvl to mi uplne uniklo, ze dostali 3:0 od spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pokračujte ve "skvělých" výkonech

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem sice milanista, ale tohle jim nepřeju.

Reagovat
Jajinek

Dokonce i on hraje pod své možnosti, což je u něj opravdu nezvyk. Tragičnost Cambiassa je pak zarážející. Něco je v tom týmu špatně a nedá se z toho dostat ven.

Strama je parodie na kouče, ale házet všechnu vinnu na něj, je prostě špatně. Branca posiluje ve stylu střídavě oblačno, někteří hráči na Inter nemají ani z rychlíku a systém, i když špatný, prostě nedodržují.

Za všechno ale nese zodpovědnost Moratti. Měl plno možností zvolit jako kouče autoritu, která se hodí pro styl hry týmů a které dokáže provést tu nutnou generační výměnu. Zvolil opakovaně špatně a posléze Stramu a Brancu, kteří prostě nejsou lidé na správném místě. Pak ať se nediví, že to takhle dopadá. Je jasné, že Strama pokračovat nemůže, takže to chce impuls, a to co nejdříve. Zkusit Figa s Brancou do konce sezóny, jakožto dvojici autoritativní kamarád + taktický stratég....třeba to hráče nakopne. V nové sezóně už pak musí přijít někdo s opravdovou koncepcí. Těch možností je fakt hodně.

Letos jsme ale bohužel zase pro smích.

ORA E PER SEMPRE INTER!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Ja bych to nechal na Baresi(ma plno zkusenosti ale on asi nechce jinak si to nedokazu vysvetlit). Javier uz ma taky vek...on si ma fotbal uzivat a prispivat zkusenostmi ale po nem chceme aby tahnul tym a to uz proste nejde. Cambiassa zabil Strama o tom jsem presvedceny..navic vseci hraji pod svoje moznosti a za to muze jedine trener. Nejvetsi chyba byla ze se nenavazalo na fotbal po Mourinhovi(vhodne doplnit a omladit a pokracovat v jeho praci)...ten ukazal cestu jakou ma Inter jit.

Reagovat
j_mrazik

Inter byl vždycky založenej hlavně na defenzivě ne?

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
j_mrazik

Já si myslel, že šáhnete po Dungovi, nebo ho aspoň zkusíte. Zajímalo by mě, jak by si vedl v Evropě a tak nějak mi k vám pasoval.

Reagovat
lnterista

jj taky by se mi libil

Reagovat
10

Pioli by pro vás byl ideální trenér, ten si zaslouží postup nahoru a moc lepších v Itálii není, to samý platí třeba pro Corvina nebo Marina na DS.

Reagovat
lnterista

jj i po overenych hracu z calcia ale to neni nase cesta a porad zkousime nezname hrace z JA.

Reagovat
cervo

preco Moratti vaha s Rejom? uz mal davno Stramu kopnut do prdele, on sa s vyberom zase bude hrat ako Beta s pi.u, az vam ostane nakoniec cierny Peter...

pritom Inter ma dobry kader, chyba mu iba disciplina a na to je Edy ten pravy...

Reagovat
smazaný uživatel

Benítéz na to měl, ale rychle ho přestalo bavit, vyžírat si Mourinhovské sračky. Škoda pro vás.

Reagovat
Yanek

Benitezova jediná letní posila byl Coutinho.

Reagovat
Jajinek

a na to právě v kombinaci se zraněními a ztrátou motivace dojel

Reagovat
cresposuper

Myslíš si, že je možné, aby sa vrátil Lucescu?

Reagovat
Recoba Inter

100. pro návrat Lele Orialiho místo Brancy

Reagovat
smazaný uživatel

Tato sezóna ale poriadne skúša trpezlivosť fanúšikov interu ale takto to ďalej ísť nemôže je to bez prehanania katastrofa a hoci to nieje môj štýl myslím že hlavným vynikom tohto stavu je tréner az po ňom je to chyba Morattiho......tréner na Inter ešte nedorastol no a Moratti myslím že by mal vedenie prenechat niekomu mladsiemu v rodine ktorý túži po úspechu klubu tak veľmi ako kedysi túžil on a v nedávnych rokoch sa mu tie túžby vyplnili len teraz je uz akýsi nudný......v lete potrebuje Inter zmeniť trénera mimochodom ja preferujem Figa s Baresim ale ešte daleko viac treba investovať do posil a to poriadnych nie investovať peniaze do nezmyselnej stavby štadióna ked mame najkrajsi štadión na svete........nebudem dávať konkrétne mena ale jednoducho treba zobrať 60 miliónov € a priviesť jedného top útočníka a ešte 1-2 overenych kvalitných hráčov nie dookola skúšať neznáme mena ktoré sa v prostredí ake panuje v Interi nikdy neuchytia......nepamätám si hráča ktorý prišiel do interu ako malo známa postava a vypracoval sa na uznávanu hviezdu teda ked neratam Zanettiho..........takto to ale rozhodne ďalej nejde ved je to predsa Inter a Inter takýto trápny a smiešna nikdy byt nemoze

Reagovat
Jajinek

naprosto nesouhlasím....na to, abychom se kvalifikovali do LM stačí posílt za daleko nižší částku, než je 60 mega. Nepotřebujeme superhvězdy, jen se musí nakupovat chytře a koncepčně.

Reagovat
lnterista

Reagovat
snuff24

Juventus taky nakupoval lacině, ale chytře.. měli nějakou myšlenku a kvalitního trenéra, takže o tom to taky úplně není.Dodnes vlastně nechápu co je to ten "Stramův projekt" a "nový Inter" jestli tohle je nový Inter tak to je teda pěkný

Reagovat
lnterista

ja si porad myslim ze ten kadr kvalitu ma

Reagovat
Jajinek

Lacině tedy určitě nenakupovali...Asamoah 9 mega za půlku hráče, Isla 9 mega za půlku hráče, Caceres 8 mega, Gio ranec za půlku hráče, Elia za 9, Vučinič 15, Vidal 11, Lichti 10, Matri 16, Pepe 8, Kvajára 11

To jsou všechny poměrně vysoké částky...navíc Diego či Melo byly vyloženě provar.

Reagovat
snuff24

Vysoké částky ? Tak na fotbalové poměry teda rozhodně ne. Juventus nakupuje v podobných sumách jako Inter.Jen si řekni Pereira 12,Handanovic 11,Kovacic 12,Palacio 12, Alvarez 12,5....atd. Jediný kdo byl opravdovou posilou je Handa a Palacio.

Reagovat
Jajinek

Juventus nakupoval chytřeji, ale laciné částky to nejsou ani omylem....vždyť to máš za dva roky a u některých jsou ty ceny pouze za půlku hráče.

Reagovat
Jajinek

koukni se na transfer market, molik za poslední dva roky utratil Juve a Inter za přestupy...

Reagovat
snuff24

To nic nemění na tom, že jsme za těch 36 mega ( Pereira,Alvarez,Kovacic) mohli mít 3 mnohem kvalitnější fotbalisty (Kovacic kvalitu má, ale ještě má čas.) na úrovni těch, které za podobnou sumu koupil Juventus.Je mi jedno jestli by to bylo za dvě nebo tři přestupová období.

Reagovat
Jajinek

O tom se tu nikdo nepre. Jen ti vyvracim tu blbost, co jsi napsal.

Reagovat
snuff24

a já zase tu co jsi napsal ty

Reagovat
Jajinek

řekni mi jedinou

Reagovat
10

o čem se bavíte? protože jedna věc je objem vynaložených peněz, který byl velký, druhá věc je to, že zpětně lze o spoustě příchodů říct, že laciný byly...

Reagovat
Jajinek

já řeším objem peněz...ty posily se vyplatily

Reagovat
Pettirosso

Jj Diego s Melem byly součástí "nového Juventusu"

Reagovat
Jajinek

to jsem dal jen pro dokreslení...jak vidíš, gró příspěvku jsou poslední dvě mercata

Reagovat
smazaný uživatel

Terim pry chce zpatky do Italie

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by se k Vám vrátit Benitéz, až skončí v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Toho si opravdu nechte.

Reagovat
smazaný uživatel

inter potřebuje ukopat 3flek ať jde do LM a přivést náke posily!

Reagovat
Recoba Inter

Lucescu? Znovu? Neeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych opravdu nechtěl jeho chvilka v Interu stačila, i když se Shakhtarem mu to docela jde.

Reagovat
Recoba Inter

Tehdy neměl na to aby vedl velkoklub, ale v Doňecku už je nějakej pátek tak třeba by nakonec byl přínosem, i tak bych se však klonil k vhodnějším variantám jako Dunga nebo Bielsa například

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele