TAKÉ LYON TOUŽÍ PO KOMPANYM

02.03.2006, 13:17
Aktuality
Do řady zájemců o Vincenta Kompanyho, jednoho z největších talentů světového fotbalu, se připojil Olympique Lyon. Dvacetiletému obránci je už bruselský Anderlecht poněkud těsný a léto bude patrně ideální čas k přestupu.

Většina předních evropských klubů v poslední době projevila zájem o belgického mladíka. Během posledního roku Inter, Juventus a Chelsea poslaly do Bruselu konkrétní nabídky k přestupu, ale Anderlecht nesouhlasil s nabízenými penězi.

Kompany je nyní mimo hru kvůli zraněnému ramenu a ironií osudu je, že brzy podstoupí vyšetření v Lyonu, což zástupci francouzského mistra nenechají jen tak. "Hodláme využít jeho přítomnosti v Lyonu a pohovořit s ním o jeho možné budoucnosti u nás," prohlásil pro L'Equipe Jean-Michel Aulas, prezident OL.

"Kompany je velmi talentovaný a doufáme, že podepíše u nás," doplnil Aulas. Ohledně přestupové částky se spekuluje, že Anderlecht kývne k jeho odchodu, pokud někdo nabídne 15 milionů liber.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Měl by jít do Anglie a ManU s Arsenalem by si měli honem rychle pospíšit s nabídkou. Tenhle kluk už ve 20ti má na to, aby hrál ve velkoklubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,tak dokonca si myslim,ze mnoho beci z poprednych eur.klubov sa mu nevyrovnaju.A to mu je len cerstvych 20 Veim v jeho prestup do FCB

Reagovat
HOST*

Na 99% jde do Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Tak na to kam zapadne Komapany sem mozna jeste vic zvedavej nez kam zapadne Ballack....

Kompany....to bude asi Barca nebo Anglie....

Ballack....tady doufam za to budem my....ale Manchester a Chelsea nam jeste zatopi.....

Reagovat
smazaný uživatel

s Manchestrem nerataj i ked ja by som ho tam rad videl

Reagovat
smazaný uživatel

Potřeboval bych malou pomoc. Používám firefox a něco sjem asi blbě zmáčknu la ať teď kliknu na jakoukoli stránku, tak mi hned vyjede nové okno a to staré zůstává ta a nemůžu najít, ja kse to zase změní nevíte?

Reagovat
smazaný uživatel

proč s tím chodíš sem?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsem tady zrovna byl...

Reagovat
smazaný uživatel

To, že ty potrebuješ od nás pomoc, je vcelku unikátna situácia . Každopádne aj keby som chcel, tak ani poriadne neviem, o čom to hovoríš.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, že si zapnul otevíraní odkazů v novejch oknech - to většinou dělaj vývojáři, aby si zkontrolovali funkčnost všech odkazů na stránce a nemuseli pořád používat tlačítko "zpět", dost to urchluje práci když se zavádí novej web nebo design ;)

Reagovat
smazaný uživatel

takže doktor by mohol byť vývojár? No ide to dokopy: doktor - vývojár

Reagovat
HOST*

Pete Samprase se vrací na kurty....

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

Jéje, jak já bych ho viděl v blaugranas dresu

Ale bohužel si myslím, že skončí v Anglii - v Chelsea , v ManU , v Arsenalu , anebo v Itálii v Juve nebo v ACM

Reagovat
smazaný uživatel

Tento obranca by nemusel byť zlý ani pre nás v Reale. Chce sa mu pracovať, má talent, neni primadona, možno bych ho aj bral.

Reagovat
HOST*gigi

Všichni jste vedle, půjde do Juve,tam má budoucnost. A taky se s nima minulé léto dohodli, akorát všechno ztroskotalo na ceně!

Reagovat
Messiáš

Abys ....

Reagovat
HOST*

Ja si myslim, ze Lyon by byl pro nej nejlepsi, protze se tam jeste zlepsi a potom treba za dva roky by z nej mohl byt nejlepsi obrance sveta.

Reagovat
HOST*jakub

svatá pravda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele