Taiwo zůstává v Marseille, odejde nejdříve v létě

14.01.2009, 09:43
Aktuality
Taye Taiwo stráví i druhou polovinu letošní sezony v Marseille. O nigerijského reprezentanta a obránce francouzského klubu se zajímá například Manchester City, sám hráč ale podobným věcem nevěnuje příliš velkou pozornost a svou budoucnost hodlá řešit až po sezoně...

"Jsem v Marseille a do Premier League ještě nechci. Slyšel jsem, že mě v Anglii sleduje hodně klubů a mezi nimi je i Manchester City, ale v tuto chvíli zůstávám. Na nabídky se podívám až v červnu, tou dobou se také rozhodnu, zda musím přestoupit," řekl Taiwo v rozhovoru pro magazín France Football.

"Milují mě tady, stojí stále za mnou," pochvaluje si Taiwo podmínky v Marseille.

Manchester City měl velký zájem o Taiwa před několika týdny, nyní od úmyslu angažovat nigerijského obránce ale zřejmě ustoupí. Důvodem je fakt, že z Chelsea k Citizens nedávno přestoupil jiný levý obránce Wayne Bridge.

Taiwo se může pochlubit vynikající levou nohou a jeho střely ze střední či větší vzdálenosti jsou pro brankáře hodně nebezpečné. Zahraniční kluby se o jeho služby zajímají již déle, před rokem a půl si ho jako možnou posilu vyhlédla například španělská Valencia.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Taye Taiwo

Reagovat
smazaný uživatel

hodně dobrý hráč , má na větší klub , řekl bych že je na stejné úrovni jako Evra

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych do budoucna bral jako náhradu za Jankulovského.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis do ceske repre...??jo ja taky by jsem ho bral

Reagovat
jtbs

co potom za molinara

Reagovat
smazaný uživatel

muj oblibenej hrac, ma to hlave nespis srovnany.. rekla bych, ze jeste sezonu v marseille vydrzi..

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi můj oblíbený uživatel na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý fotbalista....mě by se hodil do Atlética, ale proč zůstávat na stejném levelu, když má na lepší? jeho střely Carlos v nejlepších letech

Reagovat
Kapřík

A nechtěl bys do Atlética třeba nějakýho španěla ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne... na co?

Reagovat
božský John

Uf,to jsem si oddych..hlavně o Newcastlu se mluvilo až až,už se nám tam zakopal Habib Beye...jinak Taye je supr hráč,náš nej obránce..přeju mu dobrej klub...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele