Svilar opět překonal rekord LM a dostal nešťastný gól

01.11.2017, 11:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

na väčšine stránok zvykne byť priložené aj video, je to pre redaktorov ef taký problém pridavať ho tiež ku napriklad takýmto článkom?

Reagovat
Squinty

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo ti trká barana?

http://www.eurofotbal.cz/video/

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sekci chapu jako cistou provokaci. 5 videi za rijen?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry detail...myslim, ze by to bolo fajn

Reagovat
Messi14

youtube je totiz velka konkurence, ktera by znehodnotila clanky CTK natolik neunosnou miru, ze by CTK muselo zacit psat kvalitne

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SpecialOne

Když sem viděl sestřih, tak mi přijde, že některé jednoduché zákroky dělá až moc na efekt. Kolikrát jde míč vedle, nebo by se dal možná i chytat, ale on se radši proletí po zemi a vyrazí to. Ale na závěry brzo, je mladej a víme jak chytal na ačátku v Man U De Gea, takže z něj může být top brankář.

Reagovat
iamek

OT: Ted jsem nejak na FB narazil na skupinu fanklub Tomia Okamury. Ze to je nejaky dobry troll projekt? Nebo ti lidi co tam pisou to mysli vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomio si maže FB na chleba. Možný je všechno...

Reagovat
Greny

Maže hlavne prispevky na FB

Reagovat
Azazelo RD

Když nemáte máslo, tak tam dáme facebook.

Reagovat
Han střelil první

Když máš Varelu a dáš tam tohle

Reagovat
Bucky

Tak si zakládáš na slušný výdělek z prodeje hráče. Nebo s tímhle dokončením věty nesouhlasíš?

Reagovat
Han střelil první

Stojí to za tohle fiasko v LM? Nehledě na to, že Varela je taky mladý gólman.

Reagovat
Bucky

Já třeba nevím jak chytá v lize, v poháru, na trénincích. V prvním zápase proti United působil jako rozklepaný ratlík a byl hodně nejistý. V druhém zápase už působil úplně jinak, odchytal velice solidní zápas a ještě chytil penaltu. Kvůli tomu se přikláním spíš k názoru, že v prvním zápase proti United byla jeho největším nepřítelem nervozita a té se právě díky takovým zápasům zbaví. Samozřejmě má ve hře řadu nedostatků, ale pořád je mu 18 a většina z nich se váže na nezkušenost. Rozhodně bych jeho chytání (obzvlášť v druhém zápase) fiaskem nenazval a Varela má šancí dost i bez těchhle zápasů.

Reagovat
cetto

S tím moc nesouhlasím. Zaprvé je fakt ještě hodně mladej a jestli začne hrát ted nebo za rok na jeho pozici a inkasu za případný prodej nehraje až takovou roli. Zadruhý jako golman nikdy nepůjde za částku, kvůli které by se vyplatilo posrat si celej ročník. Zatřetí, jestli bude chytat takhle blbě, tak ho stejně neprodaj.

Reagovat
smazaný uživatel

když bude famózní plus s famózním věkem, tak může jít za raketu. za raketu, za kterou postup stejně tak leda do osmifinále stejně nemusí stát. za další nemusí jít jen o promo jednoho hráče, ale několika

Reagovat
Bucky

Vzhledem k přestupu Edersona do City a částkám, které v současné době chtějí týmy za top brankáře (většinou se pohybují okolo 70-80m €) bych brankáře na trhu nepodceňoval. Obzvlášť brankáři, kteří umí nohama a nebojí se ven z brány jsou nedostatkové zboží a platí se za ně ranec (viz. právě Ederson a City).

Reagovat
REPLIKATOR

prokauč

Reagovat
FC Porto FC

Benfica je letos v LM katastrofální. To koeficientu hodně ubližuje, snad my to dneska nezmršíme

Reagovat
smazaný uživatel

Srbská repre má do budoucna velkou posilu do brány, tam je taky tlačila nejvíce bota, dokud se nerozchytal k perfektním výkonům Stojkovič z Partizanu

Reagovat
tip63

Svilar je Belgičan.

Reagovat
Tigerinho

ale nemusí to tak zůstat...

Reagovat
smazaný uživatel

Má i srbské občanství po tátovi a oba chtějí, aby reprezentoval právě Srbsko...Měl jet se Srbskou reprezentací na přáteláky do Asie ale nestihli se vyřídit některé dokumenty pro to...Píšou to na stránkách srbské fotbalové federace

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele