Suchý: Být kapitán byl velký zážitek, ale z prohry jsme zklamaní

01.04.2015, 10:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
veikko

No, kapitáne, nic moc extra to od tebe nebylo. Basilejské duo si nejspíš v repre zas delší čas nezahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Island sestava

Heča

Kadeřábek - Rada - Kadlec - Limba

Hořava - Jiří Valenta

Diviš - Rosa - Pilař

Došek

Reagovat
veikko

Toho Radu snad nemyslíš vážně??? Vždyť je to nejhorší stoper ligy, Břečka je lepší.

Reagovat
dextroza_m

Diviš je slepice,ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Ta vaše obrana musí stát fakt za hovno, když se tam vešel jenom Rada

Reagovat
ACSeRw!n

Rada a Dosek

Reagovat
smazaný uživatel

Hláška roku

Reagovat
MySch017

To, že ste hrali bez opôr a v pozmenenej zostave píšete stále a všade to je ako ospravedlnenie hej?

Reagovat
veikko

Ne, to je realita.

Reagovat
smazaný uživatel

byl sem přímo na stadionu a ta hra teda fakt pro mě zklamaní,a řeči o sestavě bez opor sou uplně mimo . slovensko vyhrálo zaslouženě

Reagovat
veikko

To asi jo, ale ta sestava byla opravdu kompletně jiná než je základ, nemyslíš? Jediný Gebre s Váchou jdou počítat do širšího základu.

Reagovat
smazaný uživatel

to ale není omluva pro to jakou hru ti hhřáči předváděli na hřišti ne ?

Reagovat
veikko

Mohli hrát lépe, ale hráli spolu poprvé po hodně dlouhé době. Pokud neberu individuální "výkony" typu Hloušek, tak se to dalo očekávat.

Reagovat
El-Pistolero-68

Nelez mu do řiti, Jirko.

Reagovat
dextroza_m

O moc lepší hráče stejně nemáme... Budeme doufat, že ještě z Vydry, Kadlece, Daridy, Kalase něco vyroste. Hlavně nám bude chybět po Rosovém odchodu mozek hry..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen výmluva, nic víc... byli jste lepší a vyhráli zaslouženě

Reagovat
cetto

Suchý nikdy nic dobrého v reprezentaci nepředvedl. Navíc je mu už tuším 28, takže není ani perspektivní. Myslím si, že Suchý, Kadlec a Procházka by měli reprezentaci definitivně opustit (Procházka zahrál proti Lotyšsku dobře, ale taky je už starý a navíc ten výkon byl z jeho strany výjimečný). Šanci by si konečně zasloužil Mazuch, až se rozehraje ze zranění a pak je tam zástup mladíků Brabec, Kalas, Stronatti, Baránek. U posledních dvou záleží na tom, jak často budou hrát v klubu a jak dobře. Chtěl jsem ještě napsat, že i Frydrych by mohl být vyzkoušen, ale to by strhlo lavinu hejtu, takže nic.

Jinak byl to sice jen jeden zápas, ale nepřišlo mi, že by v Hlouškovi měl být byť jen zlomek Limberského kvalit. Pudil mi přijde mnohem lepší. No a Gebre se mi v obou zápasech líbil, takže nevím, jestli ho nebo Kadeřábka. Skor bych je nasadil aji oba a Dočkala hodil na CAM. Za ním Rosický a Vácha (Darida taky nic nepředvedl) a nalevo kdokoliv kromě Krejčího...

Reagovat
veikko

Frydrych je lepší než všichni 4 ostatní jmenovaní. Mazuch je o rok mladší než Suchý. Na stoperu bych ale zas takový problém neviděl, stačí, aby byl zdravý Sivok. Já bych nechal napravo Dočkala, pokud nebude hrát tak mizerně jako teď.

Reagovat
cetto

Tak já vím, že Mazuch taky už není nejmladší, ale jde mi o to, že narozdíl od Suchého tu svou šanci nikdy nedostal. Nevadílo by mi ani kdyby Suchému bylo 32, pokud by byl opravdu jistý, tu defensivu táhl a byl přínosný pro tým. Ale takhle je to zbytečný. Pokud by Mazuch po několika zápasech předváděl podobné výkony, jako Suchý, pak bych ho už taky neřešil. Ale věřím, že vedle Sivoka by mohl být jistou a dlouhodobou volbou.

Reagovat
smazaný uživatel

takže když já vyhazuju Holka, který je horší než Suchý, Kadlec a s Procházkou jsou nastejno kvůli věku, tak je to hrozná blbost ale názor kolegy, který vyhodí polovinu stoperů, kteří jsou lepší a mají s repre mnohem větší zkušenosti to problém není

Reagovat
veikko

Jenže cetto píše normálně krávoviny, takže potěší rozumně napsaný komentář. Navíc Brabec ani Vaněk ještě do repre nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Brabec to nijak nevytrhne, ten se musí vyhrát v klubu..

Reagovat
Spalovač šancí

Já si nejsem moc jistý, že je Hloušek krajní obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik je pan .. Tie noznicky co skusal keby trafil tak. To len Lafata este by si dovolil spravit take nieco ztych hracov na ihrisku

Reagovat
veikko

Reagovat
mojmira

Lafata je na rozdíl od smetáku dokáže trefit

https://www.youtube.com/watch?v=isvRBSLuerc

Reagovat
Bakary3

Bohuzel zapas ukazal,ze nic lepsiho,nez co hraje bezne,nemame. Suchy i Hlousek nejistej, gol Vaclika.. potesil snad jen Kadlec, Gebre, Necid neni horsi nez Lafata a uz kvuli perspektive bych ho tam tlacil. Dobrej je Pospisil,takovych hracu moc nemame,ale musi taky pridat ..

Musime si priznat,ze euro je momentalne nas strop a zamyslet se,jestli by nemela byt provedena obmena a do repre pomalu tlacit treba Kalase, Celustku, Brabce, Frydrycha, Stronatiho, Petraka, Kopice, Frydka, mozna Petraka, Hrubyho.. Cernyho..

A pomalu odklidit Plasila, Lafatu, Limbu, ... tezky,ale s takovou se na MS nedostanem,na druhou stranu s tema mladyma taky ne.. ale aspon par z nich by melo tvorit nejakou konkurenci, takhle jen preslapujem na miste.

Reagovat
veikko

Frýdek ne, s Hrubým jsi trochu přestřelil, ten nehraje pravidelně ani za Slavii, ale jinak celkově áš pravdu, je třeba tam zapracovávat ty mladé. Docela se mi ještě líbí Čermák z Hradce, ten by mohl v U21 dostat šanci.

Reagovat
Bakary3

No myslim si,ze Frydek je mnohem talentovanejsi nez Hybs nebo Hanousek, uz jen to,ze hral na obou krajich obrany i zalohy i stredniho zaloznika, jen mu asi chybi kus pile..

Hruby se mi ale hodne libi, vidim v nem neco z Daridy..

Uvidime,neco to udelat chce, kdyz si vzpomenu na Nemce, jak po euro 04 nasli odvahu k ty obmene a kde jsou ted.. je mi jasny, ze meli vic z ceho vybirat, ale musime vyhazet z toho,jaky jsou pomery.. bohuzel myslim,ze to pojede dal, jak to je..

Reagovat
veikko

Tak ono když se ty změny budou dělat pozvolna, tak je to lepší, než když se najednou má obměnit celý kádr. A myslím si, že s kvalitním trenérem, kterým Vrba 100% je, můžeme postoupit na MS i se slabším týmem.

Reagovat
cetto

Jenže Němci, kdyz vyhodí Kloseho, tak mají 5 kvalitních mladých alternativ. My tyto možnosti nemáme. Němci múzou postavit 4 reprezentaci a všechny se kvalifikují na ms...

Reagovat
Bakary3

Kvalifikace o MS 2016:

Čech - Kalas, Suchý, Stronati - Kadeřábek, Dočkal, Darida, Rosa, Krejčí - Vydra, Necid

+

Pavlenka, Vaclík

Baránek, Brabec, Frydrych, Čelůstka

Gebre, Kopic / Frýdek, Hybš, Zmrhal

Morávek, Pospíšil, Petrák, Hrubý

Kozák, Kadlec, Černý

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to sa nikdy nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínal bych na Simiče už teďka hraje Serii B v 19 letech.

Jinak Necid doufam nebude ani v širší nominaci..

Reagovat
Bakary3

Fakt? tak to je dobry.

No... zatim nic moc,ale myslim,ze se jeste rozehraje.

Reagovat
Lof

not bad.

Reagovat
smazaný uživatel

Doplnil bych Mazucha, Lecjakse, kteří zas tak staří nebudou, hlavně musí vydržet Rosa. Bez něj to bude dost tragédie, nebo by to chtělo naučit se hrát bez něj, já čekal, že Vrba vezme kvaldu na Euro jako přípravu týmu na kvalifikaci MS 2018, pravda, skupina je těžší ale zase je otázka, co máme na turnaji dělat, když bychom bez 34letého veterána neporazili Island.

Jinak je neskutečný, že v kvalifikaci na turnaj konaný v roce 2018 budou stále kostru týmu tvořit lidi narození v první polovině 80. let, Čechovi s Plašilem by na turnaji bylo 36, Rosa 38, Limberský a Sivok 35, Lafata 37 a tipl bych si, že 3-4 z nich budou na začátku kvaldy v základu. Snad se to po ME u21 zlepší a přijdou lidi z 21 a omladí se.

Reagovat
Bakary3

Mazuch mozna jo,tezko rict, asi ho nikdo nesleduje.. a Lecjaks se mi moc nelibi,ale to neni dulezity,to uz je jedno jmeno

Pardon, MS 18 samozrejme.

Bohuzel mam taky tuseni,ze to zustane pri starym, na ms se nedostanem a udelame zas jen provizorni uz nevyhnutelnou obmenu, at se dostanem na euro..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele