Suchého sledují evropské velkokluby

15.08.2007, 16:07
Aktuality
Marek Suchý je dalším z úspěšných českých reprezentantů, kterým se otevírá svět velkého fotbalu. Pražskou Slavii dnes čeká úvodní duel třetího předkola Ligy mistrů proti Ajaxu Amsterdam a v hledišti budou sedět zástupci těch nejmocnějších evropských velkoklubů...

"Na zápase bude jeden z trenérů PSV Eindhoven a kontaktovali mě rovněž zástupci Schalke. Vše je teprve na začátku, s nikým jsme zatím nejednali, ale můžeme předpokládat, že nás v následujících dnech budou kontaktovat zástupci Realu Madrid a Chelsea," prozradil hráčův agent Pavel Vandas.

19letý Suchý na sebe upozornil především na nedávném světovém šampionátu hráčů do dvaceti let, odkud si odvezl stříbrnou medaily. Sám hráč by se možnému přestupu nebránil, rozhodně ovšem nehodlá jenom vysedávat na lavičce náhradníků.

"S nikým jsem nemluvil, vše nechávám na svém agentovi. Pokud bych ale Slavii opustil, tak jedině do klubu, kde bych měl šanci pravidelně hrát," říká Suchý.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

Marek Suchy je pro me ze Slavie asi nejsympatickejsi hráč myslim ze odejde a tipuju to na nemecko nebo holadsko

Reagovat
plechi

Míří na bazaly jako dočasná náhrada za Lukyho... Myslím že by mohl být prospěšný...

Reagovat
HOST*Parker

Ostrava jede!

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka jestli za něj Starka zase nebude chtít 8-9 mega jako po SKS...

Reagovat
HOST*kedlub

Real? Chelsea?

Reagovat
HOST*

Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po dnešním zápase Márova cena ještě vylétne, byl vynikající.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele