Subotić si na přestup ještě počká, plány mu hatí zranění

20.07.2016, 19:25
Aktuality
Nečekaný zádrhel se objevil v otázce chystaného přestupu Nevena Subotiće do Middlesbrough. Anglický klub si už s Borussií Dortmund plácl, do situace se však nyní vložil sám hráč, respektive jeho zdravotní problémy. BVB ve svém oficiálním prohlášení potvrdilo, že srbský stoper bude potřebovat operaci, která ho vyřadí na celý zbytek kalendářního roku...

Neven Subotić se pod vedením trenéra Thomase Tuchela v Borussii Dortmund dosud nenašel, v uplynulé sezoně i kvůli prodělané trombóze zasáhl jen do šesti ligových střetnutí, a už koncem června veřejně vyjádřil své plány německý klub opustit.

K takovému logickému kroku však nakonec nedojde. Ačkoliv Srbův agent původně vyvracel spekulace o tom, že jeho klient v Middlesbrough po odsouhlasení přestupové částky ve výši osmi milionů liber neprošel zdravotní prohlídkou, vestfálský klub nyní potvrdil, že Subotić ke smůle všech zainteresovaných prozatím zůstane na místě.

Na vině je konkrétně obráncovo poraněné žebro, které si vyžádá operaci a minimálně šest měsíců rekonvalescence. Sedmadvacetiletý stoper takto v Dortmundu načne už svou devátou sezonu.

Autor: Tomáš Daníček / squawka.com, thenorthernecho.co.uk

Komentáře (444)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele