STRIPTÝZ PRO NEAPOL

17.05.2007, 16:55
Aktuality
Zajímavá prémie čeká na fotbalisty Neapole, jestliže dokáží postoupit ze Serie B do nejvyšší italské soutěže. Legendární herečka Sophia Lorenová jim slíbila striptýzové představení, pokud klubu z jihu Itálie vrátí prvoligovou příslušnost.

Neapol je v současné době na třetím místě druholigové tabulky, osm bodů za vedoucím Juventusem Turín a pouhé dva body za FC Janov, který zatím drží druhou příčku zaručující automatický postup. Další čtyři týmy by si to v play-off rozdaly o třetí místenku mezi elitou. Ovšem v případě, že rozdíl mezi třetím a čtvrtým týmem bude více než deset bodů, pak se play-off nehraje. Na čtvrtou Mantovu má Neapol čtyři kola před koncem přesně desetibodový náskok. Závěr soutěže tedy slibuje pořádné drama.

Aby hráči dali do boje o postup skutěčně všechno, slíbila jim rodačka z Neapole a velká fanynka místního klubu Lorenová, že jim předvede striptýz. Hráči se tak budou moct vtělit do další legendy stříbrného plátna Marcella Mastroianniho, kterému Lorenová zatančila v kultovním filmu "Včera, dnes a zítra" v roce 1963. Držitelka Oscara vůbec nemá problém s odhalování svého těla. Naposledy se svlékla pro kalendář firmy Pirelli pro rok 2007.

"Doufám, že v posledních kolech budeme vyhrávat a jestli postoupíme, tak předvedu striptýz. Máme ty nejlepší fanoušky a město si zasloží postup," řekla Lorenová. Neapol patří historicky k výkvětu italského fotbalu. Největší slávu zažila na konci osmdesátých let, kdy v sestavě s Diegem Maradonou dvakrát vyhrála italskou ligu a jednou pohár UEFA. Finanční problémy v nedávné minulosti však zavedly klub až do třetí ligy, teď je město připraveno vrátit se na vrchol.

Autor: Jiří Fišara / timesonline.co.uk

Komentáře (24)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

aby u toho nedostala infarkt..

Reagovat
HOST*

tak to neni nic proti nasim borcum ty si uzijou striptyz a mozna jeste neco vic i po prohranym zapase

Reagovat
HOST*tom

No fuj!!!! Tlemit se na 70letou babku, to bych se asi poblil

Reagovat
HOST*

hosi tak to radsi zustante v serii B pac se divat na todle je za trest

Reagovat
HOST*

Na Neapol se těším. To uvidíte jak se fandí, to hraničí až s fanatismem. Na Serii C minulý rok byla průmérná návštěva kolem 55 tisíc. Stadión ma ofic. kapacitu kolem 75 tisíc, chodí tam ale víc To budou zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

já tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol určitě patří do Serie A.

Reagovat
HOST*

tjn, nechapu proc v serii A jsou tymy jako napr. Ascoli

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti, Sophie, ale striptýz v tomhle věku je spíš za trest. Myslim, že by v Neapoli víc ocenili Maradonům striptýz když už...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si v první chvíli myslel, že je to Bednaříková

Reagovat
HOST*inzaghi

no na té fotce vypadá good, ale v reálu je to no good...ale Neapol bych v Serii A taky viděl rád

Reagovat
PJ

Mno to bude tim, že ta fotka je 40 let stará

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
satan_666

to se na to snad radši i vykašlou, lepší Serie B než striptýz starý báby...

Reagovat
HOST*antimadrista

Nemáte vkus, já bych na to s ní šel

Reagovat
HOST*antimadrista

Jako s tou na tý fotce

Reagovat
smazaný uživatel

Ale před čtyřiceti lety

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HOST*

ano má své roky, ale tahle italka byla mimojiné zvolena jako nejhezčí žena minulého století... a za mlada to byla fakt krasavice!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*deiv

tak třeba to bude zážitek aspoň pro realizační tým...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele