STRACHAN: REMÍZU BERU

20.02.2007, 13:46
Aktuality
Celtic Glasgow dnes večer přivítá na svém stadiónu slavný AC Milán a přestože by pro zachování reálných šancí na postup měl vyhrát, trenér Gordon Strachan se prý spokojí i s nerozhodným výsledkem. "Za remízu 0:0 bych se nezlobil," říká...

Domácí pohárová bilance Celtiku je famózní, v Lize mistrů z posledních 19 zápasů prohrál jediný a na podzim si vyšlápl i na Manchester United. Ovšem jakmile tým opustí Celtic Park, je zle. Jediná remíza a jedenáct porážek v posledních dvanácti zápasech mluví za vše.

Je tedy jasné, že pokud chce Celtic pomýšlet na postup, jinak než vítězstvím by do osmifinále vstoupit neměl. Manažer Gordon Strachan to tak ale nevidí: "První zápas bude klíčový. Rád bych, abychom dali gól, ale ani za remízu 0:0 bych se nezlobil. Milán je tým světové třídy, má skvělé hráče, ale my jsme už proti Manchesteru ukázali, že máme šanci."

Celtic se může spolehnout na skvělou atmosféru, záložník hostí Gennaro Gattuso se může spolehnout na "vřelé" přivítání, neboť před lety oblékal dres konkurenčních Rangers. Milánští se však prostředí určitě nezaleknou. "Mají hráče, kteří hráli na všech úrovních a vyhráli mistrovství světa, nebudou překvapeni," řekl Strachan. Přesto doufá: "Snad budou fanoušci ve formě a spustí svůj tradiční povyk, než vyběhneme na hřiště. Pak by si hráči milána mohli říci, že nic takového ještě neviděli, a to by bylo skvělé."

Autor: Petr Starý / sports.yahoo.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

To by si jen mohli říct, ale neřeknou...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem, že so Celticom prehráme.

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic doma porazil Manchester, FC Kodan i Benficu. Tím bych si tak jistý nebyl.

Reagovat
HOST*nofan

1:0, 3:0 a 1:0. Čím by sis jistý nebyl. To jsou fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
HOST*bleee

celticu to moc preju, ale je to bohuzel asi utopie

Reagovat
HOST*Zak

Rozhodne právě tento domácí zápas. Celtic venku z Ostrovů zahrát neumí... Pokud to dnes nedopadne, v Itálii to bude těžké.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele