Stevens v létě zamíří z Hamburku do Eindhovenu

19.11.2007, 14:46
Aktuality
Hamburk v létě možná přijde hned o několik klíčových postav. Velký zájem je o kapitána Rafaela van der Vaarta a z přístavního města určitě odejde trenér Huub Stevens, jehož novým působištěm se stane PSV Eindhoven...

"K tomuto rozhodnutí mě vedly osobní důvody. Když půjdu do Eindhovenu, budu moci strávit více času se svou rodinou," vysvětlil Stevens své rozhodnutí.

Stevens přišel do Hamburku během druhé poloviny loňské sezony z Rody Kerkrade jako nástupce Thomase Dolla a nejenom že se mu podařilo klub vytáhnout ze sestupového pásma, ale dosáhl ještě na letní Intertoto Cup. Letošní sezona vypadá ještě lépe, HSV je zatím na třetí příčce bundesligové tabulky a na vedoucí Bayern Mnichov ztrácí pouze jeden bod.

V Eindhovenu je otázka nového trenéra propírána od chvíle, co do Valencie odešel Ronald Koeman. Vlády nad klubem se poté ujal Jan Wouters a úvod jeho angažmá mu příliš nevyšel. Otázkou je, zda mu vedení dá i nadále důvěru, nebo se pro zbytek sezony porozhlédne ještě po jednom trenérovi.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To jsou rošády

Reagovat
Arne

dost možná nejlepší současný trenér v Bundeslize

Reagovat
smazaný uživatel

chcete podívejte se na www.eredivisie.blog.cz

Reagovat
smazaný uživatel

spíš se podívejte na www.eredivisie.wgz.cz, protože stránky na blogu se zrušili.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele