Sterling zůstane, nepochybuje Rodgers

07.10.2014, 20:10
Aktuality
Raheem Sterling má za sebou skvělou minulou sezónu a ve stejném duchu pokračuje i během letošního ročníku, načež se začíná spekulovat o jeho odchodu z Anfield Road. Liverpool si však chce talentovaného ofenzivního hráče pojistit novým kontraktem...

Sterling má s Reds smlouvu platnou až do roku 2017, na jejímž základě si vydělá zhruba 30 tisíc liber týdně. Ani to však nezabránilo spekulacím o odchodu rodáka z Kingstonu, jehož údajně sledují úřadující evropský šampion Real Madrid a francouzské Paris Saint-Germain.

Liverpool si proto hodlá Sterlinga pojistit novým dlouholetým kontraktem, čímž by dal potencionálním zájemcům o jeho služby jasnou odpověď. "Jeho agent je rozumný a chápe, že Liverpool je pro Raheema ideální místo pro další růst," prohlásil manažer Reds Brendan Rodgers.

Klub z města Beatles se nyní chystá se Sterlingem otevřít jednání o nové smlouvě a mladý útočník je jejímu prodloužení podle všeho nakloněn. "Sterling je v klubu opravdu šťastný a nemá žádné myšlenky na odchod," uvedl liverpoolský manažer. "Generální ředitel Ian Ayre mluvil s jeho agentem a jsme klidní. Budeme jednat o nové smlouvě," doplnil Rodgers.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (497)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele