Stále se učím, neskrývá Richards

15.10.2007, 21:43
Aktuality
Teprve devatenáctiletý Micah Richards už vyrostl v hvězdu Manchesteru City a pomalu se stává i oporou anglické reprezentace. Nadějný obránce má ještě všechno před sebou a určitě nechce ve svém vývoji ustrnout.

V prvním týmu Citizen debutoval Richards před dvěma roky a už loni v listopadu poprvé navlékl dres anglické reprezentace, když nastoupil k přátelskému utkání s Nizozemskem. Stal se historicky nejmladším obráncem v dresu Albionu a sedmým nejmladším anglickým reprezentantem vůbec.

Dnes už hraje v plánech trenéra McClarena důležitou roli. Nechyběl při výhře nad Estonskem a pravděpodobně nastoupí i do důležitého utkání v Rusku. "Jsem stále mladý a stále se učím," neskrývá Richards. "Hodně mi pomáhá Richard Dunne. On mi ukázal, kde stát, a hlavně mě naučil věřit sobě samému," děkuje spoluhráčovi z Manchesteru.

Nejen Dunneovy rady padají na úrodnou půdu, Richards se stále zlepšuje a může to dotáhnout hodně daleko. "Nechci lhát. Občas přemýšlím nad tím, jak rychle se všechno seběhlo," říká. "Ale častěji se dívám dopředu. Zatím jsem odehrál za Anglii devět zápasů a doufám, že za dva roky jich bude 30 nebo 40. Dívám se kolem sebe, třeba John Terry, to je skvělý vůdce. Vedle takových hráčů se snadno lepšíte."

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*Gennaro

Tak toto je buduci obranny pilier Anglicanov

Reagovat
smazaný uživatel

To je drak jak sviňa.. Wenger by ho mohl Kůpit, kdyz Micah tak fandí Arsenalu..

Reagovat
HOST*floppy

na co .. frantíci fungujou dobře a navíc, momentálně by byl Richards prakticky neprodejnej, dokážu si představit že by za něho MC chtěli třeba 18, 20 milionů ...

Reagovat
HOST*De1v

noo já si myslím že by stál i víc než 20M, taky záleží na tom v jaké měně to bereš, jeslti bereš libry tak těch 20 asi jo ale jestli eura tak aspoň 25

Reagovat
HOST*floppy

myslel sem 20M euro .. reálnou hodnotu 20M liber má tak Touré :D

Reagovat
smazaný uživatel

jen pockej az citizens zase spadnou tam kam patrej a nebudou si vyskakovat tak bude stat míň...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vážne idiot

Reagovat
HOST*

Přesně tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že se to nemůže splnit, ale do ManU s ním. Je to opravdu vyjímečnej talent. Ještě loni jsem řeči Pierce o jeho nepostradatelnosti a talentu bral z rezervou, ale letos hraje opravdu výborně.

Reagovat
HOST*

pujde do liverpoolu, to je jasne,

Reagovat
smazaný uživatel

do Arsenalu!

Reagovat
HOST*

do Slavie

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ten zkurv.nej Real

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele